Şoktayım beyler resmen şoktayım inanın BF3 ün grafiklerinin bukadar kötü olacagı aklımın ucunda gecmezdi..
Hep derdim konsolda kötü olacak diye ama dinlemiyordu kimse.
PC'de de ahım şahım grafiğe sahip değilki hocam oyunu full ayarlarda bizzat kendim gördüm.
@bloodmoney09
Valve'ın bütün oyunları neredeyse bugsız çıkar.
Alıntıları Göster
@ eMRe_Dmrc bende tesekkurederim ALLAH razi olsun. Bu arada Special Ops u sordugunuz icin soyleme geregi hissettim. Yapimcilarda Robert soyle bir aciklamada bulunmusdu, MW3 deki en buyuk yeniliklerden birisi Special Ops buna oldukca onem verdiler MW3 de daha onceki sayfalarda Special Ops a dahir bir cok vidyo ve yazi mevcut bilginiz olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
@ eMRe_Dmrc bende tesekkurederim ALLAH razi olsun. Bu arada Special Ops u sordugunuz icin soyleme geregi hissettim. Yapimcilarda Robert soyle bir aciklamada bulunmusdu, MW3 deki en buyuk yeniliklerden birisi Special Ops buna oldukca onem verdiler MW3 de daha onceki sayfalarda Special Ops a dahir bir cok vidyo ve yazi mevcut bilginiz olsun :)
Alıntıları Göster
DLC'lerin fiyatları hakkında bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
ALLAH sizdende razı olsun. MW2 de vazgeçilmezimdi Special Ops o yüzden merak ettim diger sayfaları kontrol edeyim Special Opsa rastlarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Blondie
quote:
Orijinalden alıntı: ZafeerTR
İşte bir troll çıkıyor arada sırada neyse ki azaldılar beta sonrası BF3 MW3'ü ezip geçecek diyen kişiler.
Tamam hocam ya tam sürümde 4xx AA olcakmış.
benim için mi kullandınız troll kelimesini
Alıntıları Göster
ışıklandırmalarda farklılıklar var gibi önceki sayfada sp videosu vardı uçak ta geçiyo görüntü kalitesi iyi değil ama çok iyi yapmışlar
En iyisi cıkmasını bekleyip oynamak. Ben her ne kadar su ana kadar begenmemis olsamda cıktıgı gun xboxımda oynayacagım tabii ki. Umarım oyun aşırı arcade degildir artık.
quote:
Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc
Daha önceden verildi mi bilmiyorum ama
Oyunda MW2 deki gibi Special Ops olucak mı ?
Evet Spec Ops'daki Missions bölümünde olacak co-op görevler, Survival'da Spec Ops'un başka bir modu olacak kısacası.
quote:
Orijinalden alıntı: UmurTheKing
quote:
İşte bir troll çıkıyor arada sırada neyse ki azaldılar beta sonrası BF3 MW3'ü ezip geçecek diyen kişiler.
Hayır.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
En iyisi cıkmasını bekleyip oynamak. Ben her ne kadar su ana kadar begenmemis olsamda cıktıgı gun xboxımda oynayacagım tabii ki. Umarım oyun aşırı arcade degildir artık.
Dikkat !! Hikaye İle İlgili Önemli Spoiler İçerir
Önceki sayfalardaki videoda gördüğüm kadarıyla uçakta üst rütbeli kişiler ile bir toplantı yapıyoruz. Sanırım makarov ile ilgili bu toplantı.. Sonradan birileri uçağı basıp toplantıyı yarıda kesiyor ve ilk catışmamız başlıyor. Videonun kalitesi çok kötü olduğundan pek birşey anlamadım ama benim tahmin ettiğim kadarıyla makarov hakkında bir toplantıya giriyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: EliteB0yZ
Dikkat !! Hikaye İle İlgili Önemli Spoiler İçerir
Önceki sayfalardaki videoda gördüğüm kadarıyla uçakta üst rütbeli kişiler ile bir toplantı yapıyoruz. Sanırım makarov ile ilgili bu toplantı.. Sonradan birileri uçağı basıp toplantıyı yarıda kesiyor ve ilk catışmamız başlıyor. Videonun kalitesi çok kötü olduğundan pek birşey anlamadım ama benim tahmin ettiğim kadarıyla makarov hakkında bir toplantıya giriyoruz.
Alıntıları Göster
MW2 de çok begenmiştim Special Opsu acayip eglenerek oynamıştım. 3. oyuna koymaları güzel oldu.
quote:
MW2 de çok begenmiştim Special Opsu acayip eglenerek oynamıştım. 3. oyuna koymaları güzel oldu.
Alıntıları Göster
Evet heleki beraber oynayabileceğiniz çok samimi arkadaşınız varsa spec ops gerçekten çok zevklı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: EliteB0yZ
Evet heleki beraber oynayabileceğiniz çok samimi arkadaşınız varsa spec ops gerçekten çok zevklı oluyor
Alıntıları Göster
Yine bir sürü bölüm olması da cabası 19 bölüm olacakmış Missions bölümünde yine zevkten dört köşe olacağız co-op'ta
quote:
Yine bir sürü bölüm olması da cabası 19 bölüm olacakmış Missions bölümünde yine zevkten dört köşe olacağız co-op'ta
Alıntıları Göster
Ohh ohh çok iyi valla. Bölüm sayısıda MW2 ile aşagı yukarı aynı sayılır.
quote:
Ohh ohh çok iyi valla. Bölüm sayısıda MW2 ile aşagı yukarı aynı sayılır.
Alıntıları Göster
Beyler bu konuyu hiç takip etmedim de bir soru sormak istiyorum
Bu oyunun da BF3 gibi Betası çıkacak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
-Hayır.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
-Hayır.
Keşke olsaydı iyi olurdu . Oyun çıkmadan bir kez denemiş olurduk .
quote:
aynen bo daki zombi modunu hiç beğenmedim bana hitap etmiyordu special ops süper
quote:
quote:
-Hayır.
demo çıkıcakmı peki mw2 demosu psnde var çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
-Hayır.
Demosu çıkar ama oyun çıktıktan aylar sonra değişik bi stratejileri var
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkem.IX
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
-Hayır.
Demosu çıkar ama oyun çıktıktan aylar sonra değişik bi stratejileri var
Alıntıları Göster
Paylaşılan son oynanış videosuna bakacak olursak grafikler gayet yeterli gözüküyor. En azından Battlefield 3 Beta gibi 2005 grafiklerinde değil.
Umarım MW serisinin hakkını veren bir oyun olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Blondie
quote:
Alıntıları Göster
beyler ve bayanlar bence hepimiz oyunu(mw3) topluca alalım bize yüklü bir idirim yapsınlar ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: KaraSvari64
beyler ve bayanlar bence hepimiz oyunu(mw3) topluca alalım bize yüklü bir idirim yapsınlar ne dersiniz