Şimdi Ara

Call of Duty: MW3 Özel: Ekran kartı testleri, oyun motoru ve grafikler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
52.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paypay88

Tamamen optimizeye dayalı motor kimi için kötü grafikler vermesiyle kötü bir özellik kimi için iyi optimize akıcı olduğu için iyi benim için farketmez oynayın gitsin

grafiklerin kotu olduguna bakiyorlar ama karekterlerin modellemelerine bakan yok silah modellemelerine bakan yok oynunu rahat oynanabilirligine bakan yok zengin multiplayer modlarinada bakan yok dandirik bir pc nin bile acabilecek motorun optmizasyona bakan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben videoyu durdurursanız 08:05 ve 11.00 dakkalarda chat kısmında konuşan TRsalvador hehehehe videoda çıkmışız köşeyi döndük tamamdır xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Reklamı geç diyince şu iğrenç reklamdan birde kurtulabilsek ne güzel olurdu.

Sürekli reklamla karşılaşmak hoşumuza gitmeyebilir ancak forumdaki binlerce üye eğer bu hizmetlerden şu anda ücretsiz olarak faydalanıyorsa, bundaki en temel faktör, forumun işte bu ikide bir karşılaşmaktan hoşlanmadığımız reklamlardan kazandığı paradır.
  • 8800 gt ile çatır çatır bitirdim vallaha
  • 8800gt zaten ölmemiştiki :) güzel karttır AMP! editionlar bu oyunu düşük bütçeyle oynamak isteyenler için biçilmiş kaftan
  • Oyun gayet süperdi bf3 ile kıyaslanamayacak kadar iyidi sp modu. hd4850 ile rahatlıkla oynadım =). Grafikleri bf3 kadar iyi olmasada 2011~2012 yılında çıkan bir oyun için çok tatmin edici görüntüye sahip olmasada yinede iyidi . Hem ne demişler "Playing games for the graphics is like watching p*rn for the storyline." :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 10 Aralık 2011; 0:48:29 >
  • o değilde videoda ki görüntüleri kim oynadıysa pek üst seviye bir oyuncu değilmiş
    ders verebilirim
  • oyunu bitireli nerdeyse 3 hafta oluyor gtx570 ile high da ve hersey acık takılmadan oynadım gercekten konu olarak bf3 eline su dokemez filim tadında oynadım yine...( bu arada bf3 un orjinalı bunun cekmesi var elimde) online da bf3.
  • yeni yeni oyun oynayan biri olarak. mw2 gibi mw3 te hoşuma gitti.
    black ops oynadım beğendim. sonra mw3 ün çıkacağını duyunca mw2 yi 3 e fıransız kalmamak için oynadım.
    Battlefield 2 yide Battlefield 3üde oynayamadım. hep bi yerde takılıyordum.
    3 te yakın dövüşte hep dayak yiyorum.
    video çok faydalı ve güzel olmuş. DH e teşekkür.
  • Erdinc Iyikul bf3un konsol versiyonlarinin 2005 grafigi olacak diye salladi sonrada bu konuda yanildigini kabul etmeyip bf3 icin kart denemesi konusu acti sonrada tabiki bu olay tarafli olmasin diye mw3 icinde acti ve iyice olay komediye dondu kac senedir ayni oyun motorunu kullanan bir oyun ikinci oyudan beri testlerle ilgisi olmayan ve bu konuda en son olan oyunlardan biri ve konsol portu bir oyuna bu konu cok sacma kacmis.Pc ile nesil farki var bfnin biliyoruz pcdede oynayacagim ama 2005 cok abarti ve bu konuyu kabullenip herkesin soylemesine ragmen abarti ve talihsiz bir yorum oldugunu kendisi kabul etmiyor acin eski codlari pcde 2005te cikan konsol versioyuna esit mi konsolda 24 kisi bosuna degil kalite yerlerde surunmesin diye yapiliyor yapimicida acikladi yani bu konunun bence cikma nedeni budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 10 Aralık 2011; 1:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Reklamı geç diyince şu iğrenç reklamdan birde kurtulabilsek ne güzel olurdu. Haberiniz varmı millet yılbaşından sonra tivibuya zam geliyormuş (bannnn)

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Erdinc Iyikul bf3un konsol versiyonlarinin 2005 grafigi olacak diye salladi sonrada bu konuda yanildigini kabul etmeyip bf3 icin kart denemesi konusu acti sonrada tabiki bu olay tarafli olmasin diye mw3 icinde acti ve iyice olay komediye dondu kac senedir ayni oyun motorunu kullanan bir oyun ikinci oyudan beri testlerle ilgisi olmayan ve bu konuda en son olan oyunlardan biri ve konsol portu bir oyuna bu konu cok sacma kacmis.Pc ile nesil farki var bfnin biliyoruz pcdede oynayacagim ama 2005 cok abarti ve bu konuyu kabullenip herkesin soylemesine ragmen abarti ve talihsiz bir yorum oldugunu kendisi kabul etmiyor acin eski codlari pcde 2005te cikan konsol versioyuna esit mi konsolda 24 kisi bosuna degil kalite yerlerde surunmesin diye yapiliyor yapimicida acikladi yani bu konunun bence cikma nedeni budur.

İngiltere'deki oyun fuarında mı söylemişti bunu? Hatta söyleşi yapmışlardı BF3'tem biriyle. Yoksa yanılıyor muyum?

• Çok şey konuşuluyor fakat kimse bu konuda ki gerçekleri söylemiyor.

Call Of Duty'nin senaryosu çok sağlamdır dizi gibi oturup en başndaki oyundan son oyununa kadar sadece oyunu hikayesi için oynayanlar var bu bir gerçek fakat [ BENCE ] Multiplayeri zayıf geliyor bana fakat kendi düşüncem ayrıca Call Of Duty'nin grafikleri değil senaryosu sattırıyor.

Battlefield 3 Senaryo modu daha yeni yeni oturtulmaya bu oyunda başladı fakat bu oyunun da satın alınan yönü Multiplayerıdır senelerdir multiplayer dediğinizde BF serisi gelir bunu herkes bilir fakat şunua söylemem gerekiyor ki Battlefield 3 oyun dünyasında çığır açıcak yeni nesil grafik motoru budur dedirtti gerçekten ve grafik olarak Call Of Dutyden kat kat güzel bu gerçekleri kimse inkar etmesin bir yorum yapacaksınız tek taraflı çemkirme değil tarafsız yorum yapmaya çalışın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

quote:

Erdinc Iyikul bf3un konsol versiyonlarinin 2005 grafigi olacak diye salladi sonrada bu konuda yanildigini kabul etmeyip bf3 icin kart denemesi konusu acti sonrada tabiki bu olay tarafli olmasin diye mw3 icinde acti ve iyice olay komediye dondu kac senedir ayni oyun motorunu kullanan bir oyun ikinci oyudan beri testlerle ilgisi olmayan ve bu konuda en son olan oyunlardan biri ve konsol portu bir oyuna bu konu cok sacma kacmis.Pc ile nesil farki var bfnin biliyoruz pcdede oynayacagim ama 2005 cok abarti ve bu konuyu kabullenip herkesin soylemesine ragmen abarti ve talihsiz bir yorum oldugunu kendisi kabul etmiyor acin eski codlari pcde 2005te cikan konsol versioyuna esit mi konsolda 24 kisi bosuna degil kalite yerlerde surunmesin diye yapiliyor yapimicida acikladi yani bu konunun bence cikma nedeni budur.

İngiltere'deki oyun fuarında mı söylemişti bunu? Hatta söyleşi yapmışlardı BF3'tem biriyle. Yoksa yanılıyor muyum?

Evet bir fuarda soylemisti bunu.

• bilgisayarda en sevdiğim iş call of duty oynamak yine her zamanki gibi mükemmel bir oyun olmuş...FOREVER COD
  • gercek bir hard core oyuncu mw3 un grafikjlerinin standart haline geldiğini anlayabilir ve sıkılmaya baslar cunku ps3 ile ps2 arasında cok buyuk fark var bazıları bana grafik lazımd eyil oyun guzel olsun diyor bazı arkadaslarımız bilmem hatırlarmı ps1 dede cok manyak oyunlar vardı halla oynanıcak oyunlar var tabi ben grafiğe bakmam oynarım derseniz bilemicem
  • quote:

Erdinc Iyikul bf3un konsol versiyonlarinin 2005 grafigi olacak diye salladi sonrada bu konuda yanildigini kabul etmeyip bf3 icin kart denemesi konusu acti sonrada tabiki bu olay tarafli olmasin diye mw3 icinde acti ve iyice olay komediye dondu kac senedir ayni oyun motorunu kullanan bir oyun ikinci oyudan beri testlerle ilgisi olmayan ve bu konuda en son olan oyunlardan biri ve konsol portu bir oyuna bu konu cok sacma kacmis.Pc ile nesil farki var bfnin biliyoruz pcdede oynayacagim ama 2005 cok abarti ve bu konuyu kabullenip herkesin soylemesine ragmen abarti ve talihsiz bir yorum oldugunu kendisi kabul etmiyor acin eski codlari pcde 2005te cikan konsol versioyuna esit mi konsolda 24 kisi bosuna degil kalite yerlerde surunmesin diye yapiliyor yapimicida acikladi yani bu konunun bence cikma nedeni budur

bana sorarsanız ben bir ps3 kullanıcısı olarak deyil ps3 butun oyunları pcden cok geride cunku pcde ayarları acma kısma gibi coznulugu acma gibi secenekler var ama ps3de bu yok ayrıca ps3deki bi oyuna baktıgımda uc3 te bile oyunda kırılmalar goruyorum ama pcde en ufak bir kırılma yok counter strike 10 sene oncekinin oyunu onda bile cam gibi en ufak bri kırılmak yok siz ebir ornek gosterimmi

ps1 medil of honer
    Call of Duty: MW3 Özel: Ekran kartı testleri, oyun motoru ve grafikler!

ps2 black

ps3 call of duty

buda pcdeki 10 seneden fazla eski counter strike :)
    [simage]http://static.cshile.gen.tr/2011/02/cstrike-hd-resim.jpg
    [/simage]

puhahahaa kimse bana maval okumasın ps1 ps2 ps3 oynamıs biriyim ayrıca suan uc3 online oyunuyorum pcdede cogu oyunu oynuyorum

• yeni nesil konsolunda çıkcağı yok hala konsollar kapış kapış satılıyor bu millet şimdiye kadar nerdeydi anlamadımki
  • Yine görüyoruz ki ati tarafnda 8800gt nin vaktinde rakibi olan 3850 nin aslında 8800gt nin rakibi olmadığını ve o zamanlar şişirildiğini gayet açık anlayabiliyoruz.(Bu yorumum ati nvidia tartışması yaratmasın lütfen!!!)

Benim için asıl eksik ve eleştirel nokta güncel laptoplarda kullanılan gpu ların teste dahil edilmeyişi olacaktır.Mesela gt540-550 v.s. gpu ların performansı da son kullanıcıya yansıtılmalı.Bunun dışında video, açıklamalar ve inceleme çok detaylı ve güzel.Alkışı hakediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 10 Aralık 2011; 5:36:13 >
  • mw 3 e ne testi yapıyorsunuz ? fx5200 ile oynatır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.