Battlefield pc odaklı olduğu için az sattı bu bir gerçek ama bence dice'a yeter,biz pc'cilere değer verdiği için bizde ona çok değer veriyoruz.Birde arkadaşlar işi açığa kavuşturalım,tamam maddi durum Türkiye'de çok iyi değil ama bilgisayarım kaldırmıyor bf3'ü ben cod alıyım diyipte sonra en iyi oyun cod diye çıkmayın,ikisinide oynamış biri olarak cod berbat ötesi bir tek iyi yani hikayesi.Yani kendinizi avutmayın bf3 kötü cod iyi diye,kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş sizde onun gibi oynamadığınız ama içinizin cız ettiği bir oyuna karşı bok atıyorsunuz olay bu sadece :) Yorumlarınızı gülerek okuyorum,son olarak ise herkes formula 1 tarihinin en iyi pilotu olarak schumacher'i bilir ama asıl şampiyon senna'dır.Buradada aynısı geçerli en popüler cod olabilir ama gerçek şampiyon gönüllerin şampiyonu "BATTLEFİELD"
Oynanabilirlik: 10 Vuruş hissi: 10 Silah ve ses gerçekçiliği: 9 Grafik - Grafik motoru: 8 Hikaye - ana konu: 9
BF3 tam hayallerimdeki savaş oyunu sonuçta istediğiz zaman çeşitli araçları kullanabiliyorsunuz callofdutymoderware2'nin senaryosu 10 numaraydı ama sonraki seriler tam bir ördek avı misali bütün düşmanların karşınızda olması durumu çok sıkıcı oluyor bir yerden sonra, bf3 ile callduty kıyazlamak yanlış bence arada dağlar kadar fark var callof para yatıracağım en son oyun
Bf3 balcks opsun taklidini yapmaya çalışmış ama başaramamış mw3 hem grafik olarak başarmış hemde adrenlini daha arttırmış çık hızlı konusuda iyi bf3ü ise hiç beğenmedim konu yok adrenalini yapacam diye batırmış hele yapay zeka tam bir fiyasko grafiklereide oyuna girince oynayınca anladım orta seviye bi refractionu abartmışlar okadar:bf3 10 üzerinden 4,5 puan mw3 10üzerinden 8,5
quote:
Orijinalden alıntı: interyasin
Bf3 balcks opsun taklidini yapmaya çalışmış ama başaramamış mw3 hem grafik olarak başarmış hemde adrenlini daha arttırmış çık hızlı konusuda iyi bf3ü ise hiç beğenmedim konu yok adrenalini yapacam diye batırmış hele yapay zeka tam bir fiyasko grafiklereide oyuna girince oynayınca anladım orta seviye bi refractionu abartmışlar okadar:bf3 10 üzerinden 4,5 puan mw3 10üzerinden 8,5
torrent detected
Bf3 te mw3 te berbatti biri hayal kirikligi biri ayni tas ayni hamam bc2-mw2 devam !
Lütfen torrentciler bf3 hakkında yorum yapmasın online oynamadan bf3'ü anlayamazsınız,ben singleplayer'ını hiç oynamadım kurar kurmaz multiplayer'a başladım.Şuan recon favorim bütün silahları felan açıldı dediğim gibi 900 küsür metreden headshot yapmanın zevki başka hiçbir oyunda yok araç kullanımları vs herşey mükemmel bf3 zekanı konuşturabileceğin bir oyun mw3 ise basit şekilde sadece ateş et ya ölürsün yada öldürürsün,bu da benim tarzım değil
İnceleme gayet güzel olmuş fakat CF ve SLI konusuna da değinilse iyi olurdu. Arkadaşın 2 adet Gigabyte 6850 ekran kartını ne yaptıysak bu oyunda CF olarak kullanamadık. tek kartla ve CF ile (CF aktif olduğu halde) hep aynı kara saniyeleri aldık. Lütfen bu konuyu da denerseniz seviniriz. BF3 de CF konusunda sıkıntı yok ama MW3 te var.
quote:
Orijinalden alıntı: Nightmare70
Lütfen torrentciler bf3 hakkında yorum yapmasın online oynamadan bf3'ü anlayamazsınız,ben singleplayer'ını hiç oynamadım kurar kurmaz multiplayer'a başladım.Şuan recon favorim bütün silahları felan açıldı dediğim gibi 900 küsür metreden headshot yapmanın zevki başka hiçbir oyunda yok araç kullanımları vs herşey mükemmel bf3 zekanı konuşturabileceğin bir oyun mw3 ise basit şekilde sadece ateş et ya ölürsün yada öldürürsün,bu da benim tarzım değil
BF3'te zeka meka konuşmuyor . Tek oyunu alanlarda konuşmasın MW3'Ü torrentten indirip bf3ü alanların hiç bir farkı yok onlardan.MW3te BF3'te ilk görenin vurduğu oyunlar. Tank görsün sizi nereye zeka konuşturuyorsun yada giderken birden adam senin arkadan ateş etmeye başlasın 1-e 1 savaş olun neyi zeka bunun yine refleks işi . Zeka oyunu strateji vs'dir bir oyunu aldınız hayatınızda diye onu göklere çıkarmaya gerek yok
Acill yardim lutfen Arkadaslar yaklasik 5 yillik aradan sonra oyun dunyasina doniyim dedim bf3 orjinal aldim online oynamak icin ama mw3 kopya aldim oyunu yukledim. fakat mw3 couldnt write a file. the hard drive is probably full diyo ne yapmam gerektigini bilen varmi
Videoya bak 33 dakika.
Gidip mısır felan patlatayım kola felan iyi gider
Güzel bitirmişler sonunu
MW3 reklamı çok iyi ya :)
Güzel bir inceleme olmuş dh ekibine teşekkürler.Yeni aldığım notebook ta bf3 ve mw3 oynadım.İkisini de henüz bitirmiş değiim ancak ben bu tarz bir oyun bilgisayarda oynanacaksa tartışmasız bf3 derim.bence call of duty eskisi gibi değil.O mehşur ikinci dünya savaşı senaryosu olan serideki gibi heyecan verici olamadı benim için.
Bitirdim
İncelme güzel olmuş yanlız oyun oyunlar çabuk bitecek gibi bir bucuk saatte %60 a kadar geldim. Yeni nesil fps oyunları single player a pek önem vermemeye başladı ne yazıkki
quote:
Orijinalden alıntı: usperanza
İncelme güzel olmuş yanlız oyun oyunlar çabuk bitecek gibi bir bucuk saatte %60 a kadar geldim. Yeni nesil fps oyunları single player a pek önem vermemeye başladı ne yazıkki
Recruit'te oynarsanız hemen biter tabi. Önemli olan Veteran'da bitirebilmek.
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
quote:
zaten Veteran da oynuyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tritium
quote:
zaten Veteran da oynuyorum.
90 dakikada %60 ve veteran seviyesinde. Online'da K/D rationuz 0.80'in üzerindedir o zaman?