Şimdi Ara

Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
6
Favori
18.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hatayı alanların değil, almayanların sayısı bir elin parmakları kadardır.3 arkadaş denemiştik hiçbirimiz bağlanamıyordu.Şimdi 2 arkadaşa daha denettirdim onlarda aynı problemle karşılaştı.Neye göre şurda 50 kişi problem yaşayıp herkes yaşıyormuş gibi davranıyorsunuz dediğinizi ben anlayamadım pek.Siz neye göre 50 kişide olduğunu düşündüğünüzü açıklarsanız bizi de aydınlatmış olursunuz.Kimse gelipte forumda uğraşmak istemiyor şu sorunla ki öyle olanlardan biri bendim 60 sayfadır diğer konuyu takip ediyorum.Sonunda dayanamayıp hesap açtım.Çok övesiniz varsa gidip konu açıp orda türkneti göklere çıkartabilirsiniz.Şahsen bende bu zamana kadar sorun yaşamadım, fakat sorun yaşadığım zaman çözümünü talep etmek en doğal hakkım.Burda kimse gelip boğonmoyorsonoz boşko oss kollonon diyemez.Herkes kendi işine baksın bir zahmet.Sende açılıyorsa git oyununu oyna.En kötü açın ayrı konuyu sorun yaşamayıp ben gayet giriyorum diyenlerde oraya yüklenir.Gelip burda sorunumuzu çözmeye çalıştığımız konuda mesaj kirliliğine sebep olmamış olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKy123 -- 10 Nisan 2020; 17:36:48 >




  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Buradaki sunucu ip herkesi kapsar mi? Bende denedim programi fakat ps4 den bulamadi. Laptop gelen baglantiyi Ps4 e aktarinca bulabildim fakat bu ip den farkli bir numara cikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Verme o zaman canım kardeşim. Yapıp da niye yapayım demen de çok komik cidden :D
    Anlama sorunu var sanırım? TTnet şöyle süper böyle iyi diye mevzu bahis eden sensin. Madem o kadar iyi geç o zaman diyoruz. Alternatif ISS sunan sensin, daha iyi diye öven sensin ama geç o zaman lafını yiyince bana akıl verme

    Buralarda ağlamaya devam edebilirsin
  • elessar86 kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam o konuda. Kapatıp tekrar oyuna girince 74.119.145.138 adresine bağlandı mesela sürekli değişiyor.
  • Anlama sorunu var evet ama bende değil tamamen sizin bünyenizde. "Madem o kadar iyi geç o zaman diyoruz" işte deme. Haddin değil diyorum ben de. Nerede, ne zaman, ne kullanacağımı ben bilirim.

    Altyapısı kullanılan TTnet'te böyle bir sorun yok Türknet'te var diyorum. Bu alternetif iss sunma değil kusurun Türknet'te olduğunu belirlemede ortaya konulan bir argüman bunu daha ayırt edemiyorsanız size söyleyecek sözüm yok.

    Düzgün bir internet hizmeti aramak, sorunun giderilmesini iss'den taleb etmeyi ağlamak olarak algılayan beyin, artık kapasitenin almadığı şeyleri kendince yorumlamayı kesebilirsin.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 10 Nisan 2020; 17:21:15 >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Sizdeki gördüğüm Ip ye tracert attığımda bende çıkan sonuç budur.

    Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

    Diğer yazdığınız IP de çıkan sonuçta bu.
    Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 10 Nisan 2020; 17:5:26 >




  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış Hatırlamıyorsam siz istanbul'daydınız. Bağlantının daha az dolaşması gerekmiyor mu Manisa'ya göre? Sizinki daha da bi dolaşmış sanki.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Ben bursadayım hocam. Sonucun hakkında en ufak bilgim yok. Sadece IP gördüm bende bir deneyeyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

    SOL altyapı? sol altyapısı diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. 75/4 VDSL var bende.

    Sorun yaşamadığım halde bunları atmamın amacı turknet kullanıyor olmam olabilir mi? burada toplasan sorun yaşayan 50 kişi yoksunuz. Benim gibi sorunsuz turknet kullanan kimse gelip yorum yapmadığı için de tüm turknet abonelerinin sorun yaşadığını falan sanıyorsunuz ama tam tersi siz 50 kişi sorun yaşıyorsanız binlerce insan da sorunsuz kullanıyor ve dediğim gibi kimse de gelip ben sorunsuz kullanıyorum demediği için koskoca firma baştan aşağı sorunluymuş, herkes bir sorun yaşıyormuş gibi algılanıyor.

    Sorunun neyden kimden kaynaklandığını bilmiyorum. Ben izmir de sıfır sorun kullanıyorum demek ki her şey firma ile alakalı değilmiş. Komple sorun turknet de olsa ben neden yıllardır 60 ping sıfır packet loss oyun oynuyorum? sorun sizden kaynaklı da demiyorum belki oturduğunuz bölge de turknet kullanmamanız gerekiyordur bu kadar basit.

    300-400 bin abonesi olan bir şirkette %100 müşteri memnuniyeti olamaz zaten illa ki birileri sorun yaşayacak. TTnet dediğiniz firmayı da görüyoruz

    Alıntıları Göster
    Ben dahil birçok kişi bu problemi yaşıyor ve gelip buraya sürekli yazmıyoruz.

    Ayrıca problem yaşayan insanların bir çoğu problemin TürkNet kaynaklı olduğunun farkında bile değil. Problem yaşadığını söyleyen kişiye "TürkNet mi kullanıyorsun" diye sorduğunda büyük oranda "evet" cevabını alıyorsun.

    İnsanlar bir hizmete para ödüyorlar, az veya çok. Ve haklı olarak satın aldıkları hizmetten karşılık bekliyor. Ben şahsen %95 oranında oyuna giriş bile yapamıyorum, loading ekranında kilitlenip kalıyor, paket kaybı göstergesi %500'lere çıkıyor. Ama telefonumun internetini PC ile paylaşınca oyuna direkt sorunsuz girebiliyorum. Tesadüf falan değil bu.

    Kimileri sosyal medya için kullanır, kimisi dizi film izler, kimisi oyun oynar, vs... Bunlar internetin temel kullanım alanlarıdır ve bunlardan herhangi birinde problem yaşayan biri verdiği paranın karşılığını almak ister. TürkNet mesela açık açık problem yaşayan müşterilerine "biz size oyun konusunda artık destek sağlayamıyoruz, şu kadar gün de kaybınız var, o kadar gün için ücret iadesi yapıyoruz" derse o zaman müşteri de gidip başka ISS'lere bakabilir. Ama böyle bir şey olmayacağı için müşteri de problemin çözülmesini haklı olarak bekliyor.

    Ne mutlu ki problem yaşamıyormuşsunuz. Açıkçası ben de 3 senedir kullanıyorum ve Call of Duty dışında çok nadir problem yaşadım, genel olarak memnundum. Ama bu memnuniyet bile yaşanan problemi yok sayamaz.

    Umarım en kısa sürede çözülür.




  • Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında aynı ip adresine bende bi denedim çıkan sonuç bu.Pek anlamam belki anlayan vardır
  • para=kalite zırt online, fartnet falan geçin bu işleri. bok gibi müşteri hizmetleri olmasına rağmen en sağlam ping değerlerini en kazık fiyattan ttnet veriyor adamlara abone olmak için arıyorum açan yok ama daha düşük internet hızına daha fazla para vermeye bile razıyım yeter ki ping olmasın. bu da bazı ossuruktan iss'lere bıraktığım bir not. 30 lira fazla veririm adam gibi hizmet alırım. günde 1 liraya denk gelir akıl sağlığının maliyeti.
    not: superonline'dan bildiriyorum sakın gelmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Valla olay hızla falan ilgili olmadığı kesin. Bir yerler bir yönlendirmeler zayıf yada bunların sistem kaldırmıyor. Cebeleniyorlar işte.

    Şuan dosya indirirken bende bağlantısı hatası alıyorum mesela iptal oluyor indirme. Google drive dosyası bu. 7gb. 3gbtı iniyor sonra hata veriyor. Var bir dandiklik.

    15₺ fazla da olsa Türk Telekom a geri döneceğim en sonunda. Hız mız umurumda değil. Stabil olsun yeterli.
    Ben de uzun süredir Google Drive'dan hiçbir dosyayı indiremiyorum. İstersen 100 kb'lık dosya olsun, yarıda kesilip "bağlantı hatası" alıyordum. Mecbur kaldığımda başka arkadaşıma indirtip bana mail ile atmasını istiyorum dosyayı. Ama diğer sitelerde, dropbox vs. gibi yerlerde problem yaşamıyorum.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Bende son iki gündür bu başladı. İlginç yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün haste ile de oynayamıyorum. Çünkü sürekli internet kopuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 10 Nisan 2020; 19:20:16 >
  • Modem veya türknet kaynaklı bir sorun büyük ihtimal yapılacak her türlü olayı denedim eskikerde ttneti kullanıyordum
    Black ops e de falan dmz firewall upnp ayarları ile oynayınca düzeliyordu

    Şimdi hatim indirdim yok olmuyor
    Vodafone geçicem fibet alt yapısı var şu aralar geçemiyorum corona yüzünden şu süreçten sonra inş


    Allah tan Multiplayer modunu oynuya biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Mobil veriden ne kadar gidiyor hocam internet baktınız mı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 10 Nisan 2020; 20:52:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

    Akıyor bu akşam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Mobil veriden ne kadar gidiyor hocam internet baktınız mı.
    Açıkçası zaten şu günlerde mobil kotama çok ihtiyacım var diye çok kullanamadım, bakamadım o yüzden. Ama aynı denemeyi yapan başka arkadaşlar vardı forumda, tüketimi kontrol etmiş olan varsa yazar muhtemelen.
  • Call of Duty Modern Warfare Sorunu Hakkında

    Şuan bu ipte 2 oyundur 0 packet loss ile oynuyorum. Ping biraz yükseldi ama.
  • Ağ hatasından dosya inmez, Oyun desen oynanmaz. Arkadaş ne günahım varmışta düştüm bu Türknet in eline ya.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.