Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.803
Cevap
74
Favori
271.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun ayarlarında aim assist var mı? Normal gamepad ile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Üstat ben eski pc den gelmeyim yillarca cod 4 ve ara arada cod 2 oynuyorduk xfire programi ile clan kurduk server actik ey gidi günler benim icin cod bir oyundan daha fazlasidir mw 2019 beni inalilmaz etkiledi birakamam diyordum yine aklimda ama mw 2 de beni tatmin etti insallah düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Kontrolcüyü taktığın an alim asist devreye girer. Fareyi takınca devreye dışı kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

+1

• bynedim kullanıcısına yanıt

denedim hocam. gyro özelliği aktif kullanılabiliyor. ister hipe fire yada sadece ads açıkken aktif yapma yada ikisini aynı anda kullanmak mümkün. ve yine isterseniz yukarı aşağı yada sola sağa dönüşlerinizin hızını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz.

Mouse kullanmadığım için kıyaslayamam ama çok hızlı geri/yana dönüşler için büyük avantaj. Tabi rush oynayanlar için.

CoD oynamak adına xboxdan PS geçmenin bir çok büyük avantaj varken gyro özelliği minör kalır. salt gyro için değmez ama diğer avantajlarından dolayı fırsatınız varsa ps5 e geçin hocam.

• Call of Duty artık bozdu kendini Playstation a yeni bir FPS oyunu yeni bir kan lazım Call of Duty tarzı yeni bir FPS oyunu yapmak bu kadar mı zor bu oyun firmaları ne yapıyor anlamıyorum.

• @PuSaT28 Teşekkür ederim açıklama için, öyleyse etkili duruyor gayet iyi. Zaten hipfire'da veya yakın mesafede analog ile uzak mesafede gyro ile mantıklı olur diye düşünmüştüm. Öyleymiş. Eğer bu şekilde hem gyro hem analog aynı anda aynı görevi üstlenebiliyorsa sorun olmayacaktır.

@veteran_gamer Teşekkürler, sadece ads aktifken kullanabilmek bana daha mantıklı geldi. Diğer hareketlerde vs analogla eski sistem devam edilir, 2-3 saat boyunca sürekli kolu çevirmeye çalışmak yorucu olur diye tahmin ediyorum.

Bu arada ben 2005'ten beri Xbox tarafındayım, arada Sony oyunlarını tecrübe etmek için PS3 - PS4 aldım verdim ama fps'de Xbox kontrolcüsüne alışkın olduğum için Dualsense bana biraz yabancı. O yüzden Series X'ten çıkmadan PS5 edineceğim. Beni bu noktada daha çok dualsense trigger effect'i veya gyro ile fps tarafında yapılabilecekler ile yeni excl. oyunlar cezbediyor. Bahsettiğiniz diğer avantajlar nedir sizce?

sadece bu oyun için konuşacak olursak crossplay kapalı oynayabilmek çok büyük avantaj benim düşüncem. pc oyuncularıyla oynamak zorunda kalmıyorsun.

"2-3 saat boyunca sürekli kolu çevirmeye çalışmak yorucu olur diye tahmin ediyorum." aslında oyun kolu elinizde, yine analogtan yonlendiriyorsunuz. arkadan ayak sesi duyunca hop dön vur gibi. zaten sürekli oynarsanız cursor ucu bir aşağı bir yukarı miğde bulantısı yapıyor.

sadece CoD multiplayer açısından cevap vereceğim. bunun dışındaki konular ile polemik olsun istemem.

1. server sayıları, ping yüksekliği. Avrupa PS5 CoD oyuncusu çok fazla. uzak serverlara bağlanmadan oynarsınız. kıyasla daha düşük ping alırsınız.

2. Aynı donanıma sahip rakipler ile oynarsınız. PC tayfasının güçlü donanımından izole olursunuz. (konsol içinden crossplayi kapatmak çözüm değil. yüksek ping ve oyuncu bulamama sorunu yaşarsınız)

3. Cronus zen ve hile aparatları. Hem PC de hem Xboxta hiç zorlanmadan cronux zen kullanılabilir. hatta bu cihaz ile konsol kandırılıp KM cihaza oyun kolu olarak tanıtılıp aim assist alınır. Bu rakiplere karşı hiç şansınız olmaz (aim assistli km için)

PS5 tarafında emilator cihazları bağlanamıyor. oyun kolları sürekli güncelleme alıyor. PS4 tarafında kullanan var ama ps4 oyuncu sayısı hem azaldı hemde PS4 de 120hz oynayamıyorlar.

4. oyun kolları arasındaki input lag farkı. dualsensense de kablosuz 4.9 ms, XboX kolu yada elite kolda bu süre 6.8 ms dir.

5. biliyorsunuz PS tarafında crossplay kapatılabiliyor. PC oyuncularının bize göre düşük ping ile oynadığı malum durum.

İnşallah sizde ikisini test etme şansı bulur dediklerimi onaylarsınız. ne tarfta olursanız olun. iyi oyunlar dilerim CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU 

• @alpererez Katılıyorum.

Xbox tarafında rakip takıma yüksek sayıda PC oyuncusu geldiğinde oyun keyfini bir miktar baltalıyor. Ne kadar iyi ve dikkatli olsanız da o kadar ani tepkiler verebilmek hızlıca çevre kontrolü sağlayabilmek analog ile oldukça güç.

PS5'teki gibi cross-play kapama seçeneğimiz de yok. Xbox Live için konsol ayarlarından iletişimi kapatıp girdiğimde ise oyuncu bulmakta ve ping konusunda zorlanıyor.

Kısacası detaylı açıklamanız için teşekkür ederim, şimdiden katılıyorum. :)

• DH HELP PLS..

Turkcell fiber internet Operatörüne Playstation 5 için port yönlendirme numaralarını vermem lazım Call of Duty için bu numaraları nasıl buluruz ? Operatör e vermek üzere Port yönlendirme alacağım gerekli port yönlendirme numaralarini soylermisiniz bilen varsa benden bu numaraları istiyor operatör ben de hangi numaraları vereceğimi bilemiyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Ocak 2023; 18:19:57 >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Başımın tatlı belası CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU 

bunlar işe yaramaz çırpınışlar. kazıktır ama statik IP al daha iyi.

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUsupport.activision.com
    Ports Used for Call of Duty Games
    https://support.activision.com/articles/ports-used-for-call-of-duty-games

Port olmuş mu bu şekilde mi ? Statik IP nasıl oluyor ağam bizi bir aç bu konuda

Bu ayarları yeni yapmama rağmen ne MW19 a giriş yapabiliyorum nede MW2 ye MW19 da unable to acsses hatası MW2 de Concord hatası alıyorum kafayı yemek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Ocak 2023; 20:5:20 >
  • Dediğin gibi Statik IP alıyorum ugrasmayacağım kanka şuan operatör ile görüşüyorum
    Aylık 59.90 TL mış statik IP. Statik IP tanımladı hesabıma modemi kapattım 15 dk sonra aç dedi bekliyorum bakalım bu sefer olacak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Ocak 2023; 20:24:33 >
  • Statik IP aldıktan sonra Concord hatası gitti tüm call of Duty oyunlarına giriş yapabiliyorum iyi oldu bu herkese tavsiye ederim sorun yaşıyorsanız ilaç gibi geliyor aylık 60 TL birşey değil abi

hadi geçmiş olsun CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU 

edit: alırım bir teşekkürünü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 21 Ocak 2023; 20:40:8 >

+ Rep 😅

Hayırlı olsun hacım. 👍 Ben de modemden konsola sabit ip+dmz yaptığımdan beri pek sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 21 Ocak 2023; 23:36:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi ara hep birlikte DMZ felan girelim

Concord hatasını kablolu bağlantıyla çözmüştüm ben de. 10 gün falan oldu problem yaşatmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurnCooLz -- 22 Ocak 2023; 0:45:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.