Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benım ramım 512 ekran kartım 256 oyunu çalıştırır mı tesekkurler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankutuk

Arkadaşlar benım ramım 512 ekran kartım 256 oyunu çalıştırır mı tesekkurler?

Çalıştırmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankutuk

Arkadaşlar benım ramım 512 ekran kartım 256 oyunu çalıştırır mı tesekkurler?

önce söyle ekran kartı modelin falan ne ayrıca hemen calıstırmaz demek biraz sert bi cıkıs olmus Onur hocam nese büyük ihtimal calıstırmaz belleği dolar zaten
  • Oyunu 4-5 kez bitirdim.Bide hileyle oynıyım dedim.İnanılmaz sarıyo.Ölümsüzlük hilesini açıp war pig bölümünü oynayın.Sadece bıçakla bölümü bitirin
  • Arkadaşlar bu oyunu nerden cekebilirim acil yardımmm!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozler_42 -- 18 Haziran 2008; 13:03:45 >

• bu oyun bir şaheser yav
    10 numara
  • nerden indirebilirmmm
  • oynasana.com
    indirebilirsin
  • Gerçekten süper oyun insanın oynadıkca oynuyası geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

Gerçekten süper oyun insanın oynadıkca oynuyası geliyor

Bir defa bitirce kesmiyor en az üç defa bitirmek lazım.
  • yeni sistemde çok güzel çalıştı yau bu meret
    Q6600@3ghz
    4gb PC-8500ram
    2X WR RAID0
    Geforce9600GT SLI

yalnız o sniper bölümü ciddi zor yahu, millet c4 felan demiş de, sadece adamın dibinde öyle geleni vurdum, köpek zorluyor ama oluyor yani imkansız değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sieger

yeni sistemde çok güzel çalıştı yau bu meret
    Q6600@3ghz
    4gb PC-8500ram
    2X WR RAID0
    Geforce9600GT SLI

yalnız o sniper bölümü ciddi zor yahu, millet c4 felan demiş de, sadece adamın dibinde öyle geleni vurdum, köpek zorluyor ama oluyor yani imkansız değil.

sistem iyimis
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Q6600@3ghz
    4gb PC-8500ram
    2X WR RAID0
    Geforce9600GT SLI

sistem iyimis

Katılmıyorum, ekran kartı olmamış o sisteme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Q6600@3ghz
    4gb PC-8500ram
    2X WR RAID0
    Geforce9600GT SLI

sistem iyimis

Katılmıyorum, ekran kartı olmamış o sisteme.

valla performans olarak 3870 alcaktım ama sli(2 tane) olarak böyle alınca performans olarak yüksek çözünürlüklerde aynılar. ki 3d tasarım yapıorm ve şu an da hiç bi sorunum yok:)

yalnız oyun cidden çok kolay ve çok kısa... 1gün de biter mi yahu. hani insanı kendine o kadar kaptırmasa sürebilir de. yalnız veteran da son bölüm ciddi zor olabiliyor:)

• Gerçekten çok güzel bir oyun.Ama bazı bölümleri çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ben burada takıldım arkadaşlar. Burayı nasıl geçeceğiz

Önündeki duvar aralığından geçip soldan aşağı doğru kaçaksın indirebildiklerini indirerek.Tabi aşağı giderken binaların arasından da geliyorlar artık orası senin maharetine kalmış,boş,metruk binaların arasında çatışa çatışa ilerleyeceksin zaten her zaman gitmen gereken tek bir yol vardır o nedenle şaşırmazsın merak etme

Bende orada takıldım.Hep ölüyorum.Helikopterden de ateş açıyorlar.Zaten başka yere kaçamayız radyoaktif dalga yüzünden anlamadım gitti.Helikopter habire adam getiriyor.Pilotu vurmaya çalıştım vurulmuyor da

• Oh şükür geçtim bölümü
  • yapanların emeği geçenlerin eline koluna sağlık, dubai'de bu oyun yasak olduğu için mecbur netten çektim ama oyanıp bitirince içim sızladı. emeğin hakkını vermek lazım. bence son yılların en başarılı oyunu ve ilgintir asus f3jp notebook'ta 2 GB C2D işlemci , 2GB ram ve ATI RADEON X1700 ile takır takır oynadım, göze batan hiçbir detay yada grafik sorunum olmadı. keşek her oyun böyle keyif verse, keşke her oyun böyle dramatik olsa...
  • Selam arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

COLL OF DUYT 3 Oyununa yeni başladım fakat ilk bölümü geçemiyorym yardımcı olurmusunuz?
    Takıldığım yer; bütün askerleri vuruyorum sonra mayınlı alanda almam gereken şeyi alamıyorum sürekli mayına basıp ölüyorum cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdis

Selam arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

COLL OF DUYT 3 Oyununa yeni başladım fakat ilk bölümü geçemiyorym yardımcı olurmusunuz?
    Takıldığım yer; bütün askerleri vuruyorum sonra mayınlı alanda almam gereken şeyi alamıyorum sürekli mayına basıp ölüyorum cevaplarsanız sevinirim.

Öyle bir oyun çıkmadı,çıkınca sana yardımcı olabilir emin olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.