Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu

Arkadaşlar öncelikle belirteyim bu bir klan sayfası değildir.
    MW2 oynayan herkesi bir konuda toplayıp bu konu üzerinden haberleşme düşüncesiyle açtım konuyu. Klan sayfası konuları da var,isteyen o klanlardan birine de girebilir. Ama bence öncelikle yapmamız gereken hepimizin bir yerde toplanması. Sonra kendi aramızda maç yapmamız ve güç dağılımı eşit olacak şekilde 2 ye,çok kişi olursak 3e 4e bölünmemiz. Diğer sayfalarda birtürlü toplanamıyoruz MW2 oynayanlar olarak. Ana başlık altında toplanabiliriz diye düşünüyorum.

MW2 toplaşmasına katılmak isteyen arkadaşlar bu konuya Forum ismi | PSN ID | İsim | Yaş | Şehir 'i yazarlarsa ilk mesaja bir liste oluşturmayı düşünüyorum diğer oyun konularında olduğu gibi. (HeadSet'i olanlarda belirtirse iyi olur ) Listedeki kişi sayısı kendi aramızda maç yapacak sayıya ulaşınca uygun bi vakit ayarlayıp ilk maçımıza çıkar keyfimize bakarız. Daha sonrada güç dağılımı eşit olacak şekilde klanlara ayrılırız

Not : Niyetim MW2 klan konularına ya da diğer konulara balta vurmak değil.Yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum.Sadece MW2 oyuncuları olarak toplanalım istiyorum. Diğer konularda sıfırdan haberleşmemiz,takip açısından zor olabilir.

MW3 çıkana kadar MW2.

Üye Listesi
    Forum ismi | PSN ID | İsim | Yaş

Oyundaki Harita, Killstreak, Deathstreak, Perk ve silahların detaylı açıklamalarını Türkçe olarak aşağıda derledim topladım, anca bitirebildim :) Orjinal linkleri de veriyorum ordan da bakabilirsiniz.

Multiplayer Maps | Killstreaks | Deathstreaks | Perks | Weapons

Resimlere tıklayarak daha büyük hallerini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigen Daisuke -- 26 Nisan 2024; 10:35:29 >

trust no one.

• ben varım..
    PSN: PantheoN_TR | 22

trust no one.
  • aeka | alprn | alperen | 29 | Balıkesir

PSN : LeG0LaS5590

• Şimdiden 4 kişi olduk,iyi

trust no one.
  • steamden oynuyorum muhabbete katılabilir miyim burdaki

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide Ekleyebilirsin NecromanCeR248

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackFire248 -- 4 Temmuz 2011; 17:29:12 >

psn liondaddy

trust no one.
  • PaypayTR
    Headset var map pack arıyorum beyler siizde varmı

İsmim Ahmet.. Yaşım 21

• evet beyler ne zaman toplanıyoruz ??
  • Psn:kdRBaBa_TR |İsim: Kadir | Yaş: 17 | Şehir: İstanbul | Headset var

Ekle hocam benide benimde bu hafta içinde elimde oluyor

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin
  • Tamamdır Kadir ekledim Sayımız baya oldu bence, uygun bi vakit belirleyip kendi aramızda oynayaım derim ben

trust no one.
  • bu akşam olabilir mesela ...

http://forum.donanimhaber.com/m_50245234/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50245234

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin
  • beyler ne zaman toplanıyoruz ? hiç ses soluk çıkmıyor ...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.