Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aeka

ben de az evvel headset aldım, artık akşam bi denemenin vakti geldi headsetle ve burdaki arkadaşlarla :)
    @çağrı dünkü oyun hakkaten zevkliydi, baştan davetle başlarsak hep aynı takımda oluyoruz, o zaman daha güzel oluyor...
    akşam bi aksilik olmazsa gelirim ben yine..
    şu kulaklık nasıl tanıtılacak bi tarif ediverin

Hocam jabra ise ps3>settings>accessory settings>bluetooth device(sanırım böyle idi) 'e giriyorsun habranın tuşunu bi 15-20 sanıye basılı tutuyosun bu sefer bluetooth u acıkıyor oradanda BT2035 yazıyor onu seciyorsun. ona bağlanıyorsun işte altta 2 tane seçenek vardı tam hatırlamıyorum onları değiştiriyorsun bunu yapınca senın sesinde oraya gidiyor tam hatırlamıyorum birazdan bakarım tam olarak açıklarım

• Selam millet , benim klanım var fakat beraber oynarız yinede, ps3 'deki çoğu oyun elimde var fakat mw2den başka bi oyun oynamıyorum çıktığı günden beri (tabi bazı oyunlar ilk çıkınca 2-3 hafta takılırım bazen)

PSN: halo1903

İSİM: Mert

HEADSET: Var
  • Headset'i PS3'e tanıtma

PS3 Menu > Settings > Accessory Settings > Manage Bluetooth Devices
    diyoruz. Ardından HeadSetimizin düğmesine basılı tutuyoruz (Mavi ışık sürekli yanık kalana kadar,jabra için,6-7 sn fln) Sonra ps3 te Start Scanning diyoruz. PS3 headsetimizi görüyor (BT2035), Pass Key isteyecek. O kullanma kılavuzunda yazıyor. Jabra BT2035 için 0000

İşlem bu kadar

Headset hayırlı olsun Alperen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigen Daisuke -- 10 Temmuz 2011; 16:18:26 >
  • eyvallah tanıttım ama çalıştırmayı beceremedim ben bu aleti..
  • Çalıştırırken kulağına tak,düğmeye basılı tut. Açılış sesi geliyo zaten. 3-4 sn fln. Otomatik algılıyor ondan sora hep. düğmeye bas/çalıştır yapcaksın bi kere tanıttıktan sonra.
  • açılış sesi gibi bi ses geliyor, fakat oyunda adımın yanında çıkmıyo herhangi bişey.. neyi eksik yapıyorum acaba ?
  • Onunda o işaret sadece konuşurken çıkıyor. Bide eğer tam bağlandıysa PS3 Menu > Settings > Auido Device Settings te görünüyor olması lazım. Değilse Input Device'ı BT2035 yap :) kendi sesini duyacaksın zaten :)
  • oldu galiba bu sefer, bi de oyun içinde deneyelim
  • Beyler ne zaman toplanıyoruz bi gün ve saat belirleyelim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 10 Temmuz 2011; 19:04:09 >
  • ben ve talha oynuyoruz şuan.. normalde de bugün akşam saatlerinde toplanım demiştik..
  • Bu kadar MW2'ci var mıydı yahu? Alasım geldi tekrardan oyunu.
  • Benide ekleyin

psn: pipoTTi17
    Ad: Yiğitcan
    Headset: Yok

daha yeniyim bu arada ona göre az ezin :)
  • Bugün tdm yaptık bi kaç el arkadaşlarla zevkliydi teşekkürler

Oyundan bir foto ;

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu
  • scoresheet'te en alttayım yine herzamanki gibi
  • evet beyler, başladık oynuyoruz...
  • Biraz geciktim ben işim vardı hemen görür görmez girdim
  • Merhaba arkadaşlar bende sizinle oynamak isterim eklersen sevinirim.Oyuna ara vermiştim ve yeni psn adresi almamdan dolayı level bakımından düşüğüm mazur görüceksiniz artık.
    Rockle3|BronnDH|Fırat|19|İzmir ve headset var.
  • oğlum bu başlık ne?göçmenler gibi dernek kurmuşsunuz
  • @Fırat ; ekledim listeye

@By_Meto ;

Dün akşam biraz geçte olsa gelebildim,çok güzeldi bence eğlenceliydi. Headsetin şarjı bitti sessel koptum
    En yakın zamanda tekrarlayalım beyler
  • Haftada en az 3 gece oynasak süper olur abi dün güzeldi.Ayrıca bu saatten sonra DLC almaya gerek var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.