Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pusmayla ne alakası var ben hiç pusmam oynayarak alışman lazım perkleri düzgün dizmen lazım
    millete uyma kendi kafana göre diz nasıl en iyi silahı kullanıyorsan yapamıyorsan gel yardım edeyim private matchte şuan oynuyormusun
  • İşin tüm sırrı "kalpgözü" nde Çok iyi bir oyuncu değilim ama oynadıkça alışılıyo bunu söyleyebilirim. Bi 6-7 saat oturup oynansa alışılır. Bide haritaları belli bi zaman sonra çözüyor insan,kimin nerde olacağını tahmin edip bombaları fln ona göre atıyor En önemlisi bence bıçağı iyi kullanabilmek

trust no one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

pusmayla ne alakası var ben hiç pusmam oynayarak alışman lazım perkleri düzgün dizmen lazım
    millete uyma kendi kafana göre diz nasıl en iyi silahı kullanıyorsan yapamıyorsan gel yardım edeyim private matchte şuan oynuyormusun

Şu COD u beceremiyorum. Arcade oyunlarında üst seviyelerdeyim ama gel gör ki şu COD da adam öldüremiyorum :D
    Private olumsuz genç şuan işteyim.

Şu perkleri anlatan bir site var mı ?

Orijinalden alıntı: paypay88

pusmayla ne alakası var ben hiç pusmam oynayarak alışman lazım perkleri düzgün dizmen lazım

Talha orda "pusulacak yerler" derken haritaya hakim olmadan bahsetmiş bence. Yoksa COD pusularak oynanacak bir oyun değil. BC2 olsa tamam,harita büyük pusulur. Ama serilik ve hız gerektiriyor oyun. Pusarsan adam öldüremezsin,kalmaz sana

trust no one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _cAfRi

İşin tüm sırrı "kalpgözü" nde Çok iyi bir oyuncu değilim ama oynadıkça alışılıyo bunu söyleyebilirim. Bi 6-7 saat oturup oynansa alışılır. Bide haritaları belli bi zaman sonra çözüyor insan,kimin nerde olacağını tahmin edip bombaları fln ona göre atıyor En önemlisi bence bıçağı iyi kullanabilmek

Cafri, Lightweigh midir nedir o perk e bir kaç perk karışımı daha koyan biri gördüm dün adam bildiğin Ferrari uçuyor metrelerce uzaktan zoom alsan bile 1 saniye içinde dibinde direkt çakıyordu bıçağı :D Sanırım marathon, lightweigh ve comando perkleri vardı.

Map de göründüğünü biliyorum koşunca, koşuyormusunuz siz ben koşunca hemen saniyesinde iniyorum :D birde eğilince isabet oranı artıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 13 Temmuz 2011; 10:41:44 >

• @PracticeMan ; MW2'de bıçaklama çok kolay olmuş. Commando perkini alınca adamı vurma mesafesinden bıçaklıyosun zaten,hızlıca adama gidip saplıyor bıçağı. BadCompany2 de böyle değil misal,adamın yanına gitmen lazım mutlaka. MW2 ye heyacan katmış biraz Perkler açılınca ve silahın ekipmanları geliştirdikçe daha zevk veriyor oyun. Uzun süre sıkılmadan oynayıp lvl atlamak en güzeli. lvl arttıkça çok iyi silahlar açılıyor,isabet oranı neredeyse full silahlar var. O yüzden biri uzaktan sabit bi yere zoom'luyor,hareketli bişi gördümü sallıyor 2 kurşun çat ölüyorsun O yüzden koşarken ve yürür haldeyken dümdüz gitmemek gerek.

Sağ analoğa (bıçağa ve nişan almaya) ve zoom'a alışınca oyun çok zevkli. Ben başlarda hep sonuncu falan oluyordum,öldürdüğümün 2-3 katı ölüyordum ama şimdi dengeledim, üst sıralarda bitiriyorum genelde. Tabi bi 70 lvl'likler kadar değilim (43lvl)

trust no one.

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Hedefi aldıktan sonra sağ analog stick kullanıyormusun peki ? ekranda çıkan X sanıyorum ki hedefe giden kurşunun isabet oranını çoğaltıyor ?. Sağ analog stick ile hedefi tutturayım derken kayboluyor sağa sola ateş ediyorum :)

Birde bu oyunu oynayan yetişkin yok mu ? :D Ne zaman girsem oyunlara çocuk sesleri geliyor mic lerden.

29 yaşında evli, 1 çocuk babasıyım... yetişkin sayılırım herhalde
    ben de bu gruptaki arkadaşlarla ( vasat olsam da ) oynamaya çalışıyorum ... ama tabi reflekslerimiz gençlerinki kadar iyi değil, hiç şansımız yok

• alprn bende yaş 30 :D bekar ama bir Mortal Kombat gibi kök söktüremiyorum oyunda eski alışkanlıklarımda hep iyiyim ama COD da harbiden practiceman oldum çıktım :D

Orijinalden alıntı: _cAfRi

@PracticeMan ; MW2'de bıçaklama çok kolay olmuş. Commando perkini alınca adamı vurma mesafesinden bıçaklıyosun zaten,hızlıca adama gidip saplıyor bıçağı. BadCompany2 de böyle değil misal,adamın yanına gitmen lazım mutlaka. MW2 ye heyacan katmış biraz Perkler açılınca ve silahın ekipmanları geliştirdikçe daha zevk veriyor oyun. Uzun süre sıkılmadan oynayıp lvl atlamak en güzeli. lvl arttıkça çok iyi silahlar açılıyor,isabet oranı neredeyse full silahlar var. O yüzden biri uzaktan sabit bi yere zoom'luyor,hareketli bişi gördümü sallıyor 2 kurşun çat ölüyorsun O yüzden koşarken ve yürür haldeyken dümdüz gitmemek gerek.

Sağ analoğa (bıçağa ve nişan almaya) ve zoom'a alışınca oyun çok zevkli. Ben başlarda hep sonuncu falan oluyordum,öldürdüğümün 2-3 katı ölüyordum ama şimdi dengeledim, üst sıralarda bitiriyorum genelde. Tabi bi 70 lvl'likler kadar değilim (43lvl)

Oyunda ilk başlarda ben isabet ettirince çıkan o X işaretini auto aime alıyor sanıyordum :) herkesin tekniği farklı ama böyle bir kere isabet ettirip de dağa taşa kurşun sıkıpta indirenlere ayar oluyorum.

• Çağrı abi içimi okumuşsun sağol :D

Ayrıca pusma gereksizse neden sniper buildi var bu oyunda.Pusma derken 1 saat beklemiceksin tabiki bi yerde.Belli haritalarda mesela overgrowndu galiba.Koca alanın bir kısmını baştan başa görebileceğin çalıların arasına pusarak killstreak elde etmek ahmaklık mı oluyor?Ben şahsen geriden gelip 1.sırada kendimi bulduğum çok oyuna şahit oldum.Neyse her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.İyi oyunlar ;)
  • @practiceman sen bence ilk mesajda istenen bilgileri verip bu gruba dahil ol, birlikte oynamak çok daha keyifli oluyor bu oyunu..
  • alprn ben sadece COD için geçerli klan oluşumuna girecek kadar iyi değilim hani Killzone olsa tamam derim onda iyiyim ama COD da maalesef yarardan çok zararım olur. Tek tabanca takılmam en hayırlısı ;)

@PracticeMan ; Bizimkisi zaten clan falan değil,MW2 oynayanlar olarak toplandığımız bi topluluk. Keyfine oynuyoruz yani,kendimiz bi takım olup karşıya yabancılardan rastgele kişiler alıyoruz. Böyle daha bi keyifli oluyor

trust no one.
  • öyle olur o zaman cafri

bu arada steady aim de o perk hedef almadan ateş etmemizi güçlendiriyor deniyor ama kimse hedef almadan yani zoom yapmadan ateş etmiyor 2 metre önündeki adam için bile zoom açıyorlar. Bu çok saçma değil mi , hip fire oyunda çok mu etkisiz ? ? ? Battlefield ve Killzone da çok etkili yakın mesafede hip uzun mesafede zoom mantıklı, ama 2 metre yakında zoom mantıksız :(

Orijinalden alıntı: PracticeMan

öyle olur o zaman cafri

bu arada steady aim de o perk hedef almadan ateş etmemizi güçlendiriyor deniyor ama kimse hedef almadan yani zoom yapmadan ateş etmiyor 2 metre önündeki adam için bile zoom açıyorlar. Bu çok saçma değil mi , hip fire oyunda çok mu etkisiz ? ? ? Battlefield ve Killzone da çok etkili yakın mesafede hip uzun mesafede zoom mantıklı, ama 2 metre yakında zoom mantıksız :(

evet bencede şaçma ama biraz oynayınca mapları ezberlersin nerde nezaman nasıl zomm açacağını yavaş yavaş öğrenirsin bi 2 gün oyuna takıl sende görceksin nasıl ateş edildiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesakan96 -- 13 Temmuz 2011; 19:46:23 >
    @1 Iker Casillas | @2 Carvalho | @3 Pepe | @4 Sergio Ramos | @5 Nuri Sahin | @6 Khedira | @7 Cristiano Ronaldo | @8 Kaka | @9 Benzema |@10 Mesut Özil | @11 Granero | @12 Marcelo | @13 Adan | @14 Xabi Alonso | @15 Coentrao | @16 Hamit Altıntop | @17 Arbeloa | @18 Albiol | @19 Varane |@20 Higuain | @21 Callejon | @22 Di Maria | @24 Lass

♠JOSE MOURİNHO♠

La Liga [31]Copa del Rey [18]Supercopa de España [8]Champions League [9]UEFA Cup [2]UEFA Super Cup [1]FIFA Club World Cup [3]League Cup [1]Latin Cup [2]Small World Cup [2]Mancomunado Trophy [5]Regional Championship [18]

• yahu gençler hiç yardımcı olmuyorsunuz kendi kendime çözüyorum :) UMP süper silah üstüne bir de Rapid fire ekledim artık adam öldürebiliyorum :D

ama dikkatimi çekti kimse görev yapma derdinde değil, HQ, Sabotage yada Domination oynarken dikkatimi çekti objeye koşan yok herkes pusma derdinde, KD ratio umurumda değil şahsen Killstreak de değil tek bildiğim işin cıvkı çıkmış fazlası ile küçücük haritada pusma mı olur
  • bu hafta pek ses soluk çıkmıyor beyler, kimse oynamıyor mu mw2 ?? dün akşam çok kısa girdim baktım kimse yoktu..
    haftasonu sabah saatlerinde oynayabilecek varsa haberleşelim de yapalım bişeyler..

trust no one.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.