Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Neden Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun ekran kartımdamı bir göz atarmısınız sappire radeon hd 4870 ekrankartımla criysis 2 yi normal ayarda full çözünürlükte rahatça oynatan bu kart mw 2 de 1024x760 çözünürlükte full ayarda deli gibi kasıyor oynanmıyacak kadar fps bir iniyor bir çıkıyor çok gıcık bişey sizce ramımmı az yoksa ekrankartımmı kötü ram 2gb lık kingstone bir ram yardım edin plss

• Oyundan kaynaklı bir sorun. Herhangi bir şeyin mw 2 ye yetersiz ise crysis 2 ye hiç yetmemesi gerekir. Oyunla ilgili patcleri yap. Son driverini indir.
  • ekran kartını guncelle.eğer hala kasma devam ediyorsa oyunu başka bir yerden indirip kurmayi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Oyundan kaynaklı bir sorun. Herhangi bir şeyin mw 2 ye yetersiz ise crysis 2 ye hiç yetmemesi gerekir. Oyunla ilgili patcleri yap. Son driverini indir.

bende öyle düşündüm dostum ama oyunda negibibir hasar olabilirki ona aklım ermıyor cok moralim bozuluyor bu duruma bir patlama oluyor fps 0 da güncel deildi driver güncelledim bugün yinede kasıyor bu ekrankartı asesingcreat full çözünürlük full ayar da oynatıyor bumw 2 yi oynatmamada ısrarediyor anlamış değilim birde sorun çözünürlüğü düşürsemde oluyor gidcem alcam orjinali en sonunda 60 tl verıpte ama ondada kasar dıe tırsıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1112

quote:

Oyundan kaynaklı bir sorun. Herhangi bir şeyin mw 2 ye yetersiz ise crysis 2 ye hiç yetmemesi gerekir. Oyunla ilgili patcleri yap. Son driverini indir.

bende öyle düşündüm dostum ama oyunda negibibir hasar olabilirki ona aklım ermıyor cok moralim bozuluyor bu duruma bir patlama oluyor fps 0 da güncel deildi driver güncelledim bugün yinede kasıyor bu ekrankartı asesingcreat full çözünürlük full ayar da oynatıyor bumw 2 yi oynatmamada ısrarediyor anlamış değilim birde sorun çözünürlüğü düşürsemde oluyor gidcem alcam orjinali en sonunda 60 tl verıpte ama ondada kasar dıe tırsıyorum

Ekran kartının fanı aşırı tozlanmış olabilir, kastığı zaman oyundan çıkıp hemen sıcaklığını kontrol edin. Bir arkadaşım PC donuyor diye bakmamı istedi. Ekran kartı fanı toz yüzünden kilitlenmişti. Temizleyince sorun kalmadı.

• Crack'den dolayidir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Orijinalden alıntı: semih1112

quote:

Ekran kartının fanı aşırı tozlanmış olabilir, kastığı zaman oyundan çıkıp hemen sıcaklığını kontrol edin. Bir arkadaşım PC donuyor diye bakmamı istedi. Ekran kartı fanı toz yüzünden kilitlenmişti. Temizleyince sorun kalmadı.

yok fan çalışıyor yuzde 40 a ayarladım gayet iyi çalışıyor hd 4870 çok fazla ısındığından fanlarımı baya kontrol ediyorum orda problem yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemimide yazayım Sappire Hd 4870 Ekran Kartı H55mD2h model Anakart 2gb ddr3 ram intel core i3 @550 3.20 ghz işlemci 600 w Xilence 80 plus power supply arkadaşlar sistemde tek kötü olan parça Bence Sadece Ramım Neden kasıyor
  • arkadaşlar belkide oyun orjinal değilya infintiy wars firması belki orjinal olmayan oyunlarda böyle uyuzluck cıkmasını ıstemış dıcem ama antreman odasında kasmıyor hıc serius samde biliorsunuzdur heralde korsanlara ölmeyen akrep koymuşlar cok komık yha =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.