Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

COD 4: Modern Warfare bildiğiniz gibi 7 Kasım 2007'de raflarda ki yerini almıştı ve ilk çıktığı günden itibaren sattığı rakamlar ile adından oldukça söz ettirmişti. COD serisinde devrem niteliğinde olan oyunun ardından Call of Duty 5 ile eski savaş yıllarına dönen seri, oyuncuların büyük tepkilerini toplamıştı. Tekrar Infinity War'a verilen seri Modern Warfare 2 adı altında yine Modern savaşı konu alan şekilde geliştirildi, çıkış tarihi PS3 ve 360 için 10 Kasım 2009 olarak açıklandı. COD 4 gibi hatta daha da kaliteli olan COD: Modern Warfare 2, hayranları tarafından büyük bir merak içerisinde bekleniyor. Çıktığı günden itibaren, piyasayı alt üst edeceği şimdiden gözüküyor. COD 4: Modern Warfare ile COD: Modern Warfare 2'nin grafiksel olarak gelişimi yayınlandı, alt kısımdan resimlere göz atabilirsiniz;

Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

Kaynak

• Artık Herkes Susacak Sadece O Konuşacak Modern Warfare 2
  • daha 1 ay varya bu konuda adamı iyice gaza getiriyor.
  • Oyundaki bazı yeni özelliklere dair bir yazı:

http://www.kegames.net/detay.html?KonuId=253
  • t-shirtlere bakar mısınız:

http://www.tish-o.com.tr/shops.asp?id=3006

(nette çok aradım bulamadım, sonra kendim yaptım ama güzel oldu ve mağaza açmaya karar verdim)

(t-shirtlerdeki beyaz arka fonu sipariş onay aşamasında "zemin rengi istemiyorum" notu ekleyerek kaldırabiliyorsunuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 10 Ekim 2009; 17:52:22 >
  • Modern Warfare 2, Kapış Kapış Gidiyor

Her çıkan haberi ile oyuncuların ilgisini daha fazla çekmeyi başaran Call of Duty : Modern Warfare 2'nin ön sipariş rakamları ortaya çıktı.

Oyunun daha önce rekor kıracağı ile ilgili bir çok haber yayınlanmıştı. Ortaya çıkan ön sipariş satış rakamları ise bu haberleri doğrular nitelikte oldu. Ön satışlar da hesaba katıldığında oyun çıkacağı ilk gün için şimdiden 2 milyonluk satış rakamını geçmiş durumda.

Oyunun ön siparişlerinde Xbox 360 için 1.6 milyonluk satış rakamı yakalanmışken PS3 sürümünde ise 600.000'lik satış rakamına ulaşıldı.

İlk gün rekoru ise 3.3 milyonluk satış rakamı ile Halo 3'e ait. Çıkışına bir aylık bir süre bulunan Modern Warfare 2'nin Halo 3'ün rekorunu egale edip etmeyeceğini ise çok yakında öğrenmiş olacağız.

Kaynak

• oyunda grafik anlamda pek gelisme yok 20p ve biraz daha iyi texturlar fln
    ama online yine her zamanki gibi ortaligi dagitacak
  • Oyun süper olmuşta önce uncharted2 sonra mw2 bu kış hatunla kesinlikle papaz olucaz Allah sonumuzu hayır etsin
  • Cebimde ne kadar para varsa bunlar yiyecek....Ama helal olsun walla sabırsızlanıyorum delircem çık be artık
  • Çok güzel Olmuş :)
  • Modern Warfare 2'de Neden Campaign Coop Modu Yok?

Yılın en çok beklenen oyunu konumunda bulunan Modern Warfare 2'de neden campaign coop modu olmadığı sorusunu Infinity Ward'dan Robert Bowling cevapladı.

Bowling , Modern Warfare 2'nin başlangıçta tamamıyla campaign coop moduna sahip olacak şekilde tasarlandığını fakat oyunun hikaye modunda oluşturulmak istenen sinematik deneyim anlayışına uymadığı gerekçesiyle bu fikirden vazgeçildiğini açıkladı.

Bowling son olarak , vazgeçilen campaign coop modu'nun işe yarar kısımları kullanılarak oyunda yer alan görev tabanlı Spec-Ops (coop) modu'nun hazırlandığını belirterek sözlerini tamamladı.

Kaynak

• Daha 1 aya yakin sure var.... Cik artik
  • Benim Iphone'da bu oyuna özel sayaç var. Kaç gün, kaç saat kaldı gibi. Bu oyun bir yana diğerleri bir yana. Aradan bunca zaman geçmesine rağmen live'de COD5'ten bile fazla oynanıyor.

Zamanında az kasmamıştım prestige mode 10'u bitirmek için
  • 94 senesinden beri oyun oynuyorum hiçbir oyunu bu kadar çok beklemedim....
  • Modern Warfare 2'ye özel server (dedicated server) açılamayacak

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=22857

ne oluyor bu ? simdi server acip arkadaslarimizla oynayamayacikmiyiz
  • On siparisi verdim shoptodan.. 22 gun kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Modern Warfare 2'ye özel server (dedicated server) açılamayacak

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=22857

PC için geçerli bu haber. PS3 ve Xbox360'ta olacak.
  • quote:

Dedicated server,BF:Bad Company ve BF:1943 deki sistem.Otomatik olarak EA sunucularına atanırsın.Host vs olmaz.CoD 4 ve çoğu oyunda senin bağlantının kalitesini,hostun bağlantısı belirler.
    O arkadaşlarımızla oynadığımız private match.

NOT:Haberi okumadım/PS3 ve Xbox360 için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 19 Ekim 2009; 2:51:45 >
  • Modern Warfare 2 Prestige İconları

Modern Warfare 2 Silahları
    http://www.leadergamer.com/modern-warfare-2-tum-silah-listesi-resimli--ft321.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Dedicated server,BF:Bad Company ve BF:1943 deki sistem.Otomatik olarak EA sunucularına atanırsın.Host vs olmaz.CoD 4 ve çoğu oyunda senin bağlantının kalitesini,hostun bağlantısı belirler.
    O arkadaşlarımızla oynadığımız private match.

NOT:Haberi okumadım

Bad company 2 de bu sefer private match yapabilecekmiyiz ? çok sinir bozucu bir durumdu bad company de bu olay.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.