Sıfır indirince de boyutu bu kadar oluyor. Pubg filan boyutuda bu civarda. Anlamadım android kısmında boyut çok daha düşüktü. |
|
Bu oyundan sıtkım sıyrıldı artık yeminle ya! Her gün daha da berbat etmeyi nasıl beceriyorlar oyunu anlamıyorum! Yaklaşık bir aylık aradan sonra tekrar oynayayım dedim; yeni sezon mu başladı neyse yeniden kurulum oldu. Haliyle klasik her kurulum sonrası sorun... Kaldırıp yeniden kurdum; şimdi araçlara F tuşu ile binemiyorum, bindiğim araçtan suya girmeden inemiyorum; tab tuşu ile sırt çantasını açamıyorum, farenin tekerini döndürünce eskiden silah değişirdi şimdi adam zıplıyor filan... Tuş atamayı denedim yeniden, o da olmuyor. Silip atacağım artık lanet oyunu!!! |
Merhabalar arkadaşlar ACİL YARDIM call of duty mobile oyununda 67 level hesabım vardı google play de kayıtlı idi. bir süre oyuna ara verdim kaldırdım 2 gün önce tekrar yükledim sezon 2 yi ancak oturum açarken misafir hesabı seçtim ardından google play i seçtim seviye 1 den başlattı şimdi 67 level hesabıma erişemiyorum bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 6 Nisan 2022; 16:26:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben bu salak oyunda sanki hep botlara denk geliyorum diye düşünüyorum, battle royale bölümünde defalarca üst üste birinci olunca acayip soğudum |
|
battle royale online değil mi? onunda mı ayarı ayrı? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sürekli olarak oyun yenileniyor arabalar oyuncular eşyalar her severinde belli aralıklarla tekrar tekrar yükleniyor. Oyunun sonuna kadar böyle devam ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Oyunda playstoredan para yükleyip, eşya alıp, sonra playden para iadesi isteyen deneyen oldu mu? Mobile legendsta denediğimizde elmas yüklenen hesabın elmasları aldığı kadar eksiye indirilmişti 1 gün içinde, parayı tabi geri almıştık. cod da nasıl acaba sistem? Ya alacağım zaten 1 drh 1 icr epik kaplama, onlar da biliyosunuz dolar kurundan aşırı yüksek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bu oyunun ping ve tracert için ip adresi nedir. |
arkadaşlar konuyla biraz alakasız olacak kusura bakmayın. bu zincir marketlerde satılan apple kart - playstore kartlarla appstore ve playstore'dan oyun uygulama satın alabiliyoruz muyuz ? veya oyunun uygulamanın içindeki kiltli ücretli içerikleri açmak için de kullanılıyor mu bu kartlar ? ve de bu kartları markette satın alırken t.c no veya telefon istiyorlar mı ? |
![]() Bulmak istersen, yeni bir yol mutlaka vardır. |
Merhaba , Emülatör ile telefondan oynayan kişilerin aynı maçta olduğu doğrumu yoksa sistem pubg gibi bunları ayrıştırıyor mu ? |
Onca nimet varken kul hakkı yemeyin.
|
#Planetmpo Planetmpo Daftar Agen Situs Judi Slot Online Terpercaya https://moneysideuptrackz.com |