Bildirim
call of duty ghosts fps düşmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
PS4 te kasması normal değil. Güncellemelerin tamam mı? Makine çok ısındığında mı kasıyor?
Edit: Bir ara ps4 sürümünde frame düşüşleri yaşanıyor diye haber çıkmıştı o geldi aklıma. Normal yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 17 Nisan 2014; 23:07:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: seyid42
arkadaşlar arada sahnelerde yarım saniye fps düşüyor oyun 60 fps ama arda ufakta olsa yavaşlıyor normalmi ps4 sürümü son sürüm
Multiplayerda ise normal bende hep oluyordu el başlarken vs arkadaşa sormuştum normal bendede oluyor demişti internet hızından kaynaklanıyor büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
camping modunda ama başka oyunlarda olmuyor -
arkadaşlar sizce bişey varmıdır -
Ben de oyuna dun basladim frame dususleri var, internette de olduguna dair bazi yazilar var. Optimizasyon sorunlari var maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X