Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Türkçe Yama ÇIKTI!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunceviriden bakın dün %80di bugün %85 1 haftaya cıkar tahminimce
  • Ana hikaye çevirisi tamamlandı arkadaşlar, test ediliyor, eksik yerler varsa düzenleniyor.
    Bu yamadan da kurtulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Ana hikaye çevirisi tamamlandı arkadaşlar, test ediliyor, eksik yerler varsa düzenleniyor.
    Bu yamadan da kurtulduk.

biri beni cimciklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Ana hikaye çevirisi tamamlandı arkadaşlar, test ediliyor, eksik yerler varsa düzenleniyor.
    Bu yamadan da kurtulduk.

Ellerinize sağlık.
  • Hafta sonuna yetiştireceğiz inş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyusufg -- 24 Mart 2011; 20:17:55 >
  • sırf bu oyun için sistem yenilenir valla

online oynamak istiyorum sınavdan sonra sabahlara kadar hevesim geçsin xbox alsam pcdeki grafikleri yakalayabilirmiyim tv cok eski degil HD ready plazma duvarlarda ilk cıkanlar böle kalın biraz
  • Teknik açıdan oldukça zorlayan bir çalışma oldu ama sonlara geldik.

Diyaloglar %100 oranda çevrildi. Menü ve bir takım yazıların karakter limiti sebebiyle sıkıntı yaşadık. (YES = EVT gibi) V1.0 bu şekilde olacak ama v2.0 kullandığımız programın güncellenmesiyle bu sorun da hallolacak.

Ama oyun içi diyaloglarda böyle bir sıkıntımız olmadı bu sebeple hikayenin anlaşılması için çok uğraş verdiğimizi söyleyebilirim. Tabi sonuçta sizlerin takdiri olacak.

Bu arada sitemizde sorun yaşanılıyor. Gidermeye çalışıyoruz. Maalesef siteye saldıran bir takım kişiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bu arada sitemizde sorun yaşanılıyor. Gidermeye çalışıyoruz. Maalesef siteye saldıran bir takım kişiler var.

siteye bugün hiç giremedim inş sorun giderilir..
  • Sitemiz şu an yayında.

Ayrıca Black Ops yamamız tamamlandı ve paketlemeye geçildi.Biter bitmez yayınlayacağız.

Beklemede kalın
  • harika gidiyor helal olsun ve very thanx
  • Yama çıkmıştır.

İyi oyunlar

http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?2176-Call-Of-Duty-Black-Ops-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-v1.0-%28Oyunceviri.com-Yap%C4%B1m%C4%B1%29

Tanıtım videosu:

• süpersiniz..

herkese iyi oyunlar.
  • Çok sağolun hemen indirelim.
  • Sonunda çıktı çok teşekkürler ...
  • Teşekkürler
  • en prestijli işlerinizden birisine imza attınız namınız yürüsün kim tutar sizi elinize sağlık
  • Teşekkürler hemen indiriyorum
  • tşk.
  • Vay be tadından oynanmaz şimdi çok teşekkürler emegi geçen herkese
  • Çok teşekkürler emeğinize elinize sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.