Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Türkçe Yama ÇIKTI!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Orjinal oyunda sıkıntı çıkartır mı?

Çıkarmaz. Ama steam versiyonu varsa exe'nin ismini değiştirmek gerekebilir. O konuya tekrar bakacağız.

Türkçe yama oyunun kurulu olduğu klasörü otomatik şekilde görmektedir. Eğer görmüyorsa 'Gözat'a basarak kurulum yerini doğru şekilde belirtin. Silik olan "Tamam" yazısı görünür hale gelince yamayı kurabilirsiniz. Steam versiyonu sahibi arkadaşlar BlackOps.exe olarak exe ismini değiştirip kurulumu tamamlayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 26 Mart 2011; 23:47:36 >
  • Harika bir iş çıkartmışsınız tebrikler.
  • Steam versiyon oynadım, exe ismi değiştirmeye gerek kalmadı. Elinize sağlık.
  • Elinize sağlık, daha önce bitirmiştim ama yama ile bir kez daha bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Teknik açıdan oldukça zorlayan bir çalışma oldu ama sonlara geldik.

Diyaloglar %100 oranda çevrildi. Menü ve bir takım yazıların karakter limiti sebebiyle sıkıntı yaşadık. (YES = EVT gibi) V1.0 bu şekilde olacak ama v2.0 kullandığımız programın güncellenmesiyle bu sorun da hallolacak.

Ama oyun içi diyaloglarda böyle bir sıkıntımız olmadı bu sebeple hikayenin anlaşılması için çok uğraş verdiğimizi söyleyebilirim. Tabi sonuçta sizlerin takdiri olacak.

Bu arada sitemizde sorun yaşanılıyor. Gidermeye çalışıyoruz. Maalesef siteye saldıran bir takım kişiler var.

siteye saldıran kişiler belli zaten sizi hazmedemeyen ceviristudyosundaki veletlerdir. bir de cod: bo'yu çevirin bu işi bırakırım diyordu ortalarda yok konuyuda silmiş çocuk =D

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Türkçe yama çıktığı zaman çoğu arkadaş senaryonun tutarsız ve bazı yerlerde saçmaladığını anlayacaktır.

Neredeymiş acaba bu kimsenin göremediği ama senin gördüğün senaryonun saçmaladığı yerler ? Aynı şeyleri Homefront başlığında da söyledin, cevap verince sesin soluğun kesildi. Madem İngilizcen çoğu arkadaşın Türkçe yamasız anlayamadığı oyunun hikayesini anlayacak kadar iyi, o zaman niye "Türkçe yamasını yapılmasını istediğiniz oyunlar" ya da "Altyazı arıyorum" gibi başlıklar açıyorsun ? Üstelik bu senaryonun arkasında David S. Goyer var. Hayır seni küçük düşümek ya da bozmak gibi bir amacım yok ama daha iki gün önce aramızda şöyle bir tartışma geçti:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapper Koray

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

@Black Opsdaki senaryoyu başka hiçbir oyunda bulamaz mısın ? Black Ops'un eleştirilme nedenlerinden biride senaryosunun saçma ve tutarsız olması

Ahahaha. Arkadaşlar uzayda yaşıyor galiba. Ben size şöyle göstereyim:

http://uk.xbox360.ign.com/articles/113/1133013p1.html (The single-player campaign is solid but predictable.)

http://www.gameblog.fr/test_757_call-of-duty-black-ops-xbox-360 (ingilizceye çevrilmiş bir paragraf:

Congrats Treyarch, you passed the test. Black Ops still has some technical flaws (some erratic scripts), but it doesn't lack ambition, variety, nor freshness. Its solo campaign boasts a good scenario, and its multiplayer is as comprehensive and solid as ever, while changing some basic systems for the better and introducing soon-to-be-cult new modes, as well as community features one could only find in the latest Halo iterations before. There may be ways to improve it yet again, but the 2010 CoD delivers on its promise - we can't say anymore that Treyarch's Call of Dutys don't measure up.)

http://www.mondoxbox.com/recensione/1130/call-of-duty-black-ops.html (Treyarch finally comes out of Infinity Ward's shadow, producing the best CoD to date. An epic and intense game, with a very good story and and many ways to enjoy it other than the single player campaign.)

http://www.spaziogames.it/recensioni_videogiochi/console_multi_piattaforma/10943/call-of-duty-black-ops.aspx (After years following in Infinity Ward's footsteps, Treyarch has a chance to show its qualities, and it delivers. Black Ops has everything the community is looking for: a compelling, spectacular and interesting story mode and an impressive multiplayer will keep the players busy for a long time. Add a beautiful design and a great direction in the mix, and what you get is simply a masterpiece in the first person shooter genre.

http://www.gamerevolution.com/review/xbox360/call-of-duty-black-ops (Black Ops' minor flaws won't deter you from its gripping storyline and gratifying multiplayer modes.)

http://www.everyeye.it/xbox360/articoli/call-of-duty-black-ops_recensione_12651 (Thanks to an intense storytelling, a thrilling plot, and a redefined multiplayer, Black Ops is the best Call of Duty developed by TreyArch studio, and one of the most interesting chapter ever. Year after year, this great series keeps on arousing a huge amount of videoplayers.)

http://www.videogameszone.de/Call-of-Duty-Black-Ops-PS3-231856/Tests/Call-of-Duty-Black-Ops-im-Test-fuer-PS3-und-Xbox-360-Besser-als-Modern-Warfare-2-798269/ (Black Ops is quite a pleasant surprise: On the one hand former second class developer Treyarch reaches the Infinity Ward's standard of gameplay quality and inventiveness for the first time. On the other hand Treyarch manages to set a course of their own through the unusual story and a ton of tributes to other masterpieces of action, be it movie or game. Plus Activision conceded the time and resources to Treyarch to aspire a really great game. And that's something you'll notice immediately. You'll recognize the passion and the effort that went into making this new episode. Black Ops delivers Call of Duty gaming at its best as well as a distinctly individual approach to the whole scenario. Infinity Ward will have to put their shoulders to the wheel to outplay Black Ops with the next CoD.)

http://www.meristation.com/v3/des_analisis.php?pic=360&idj=cw4bdad66bcfc7d&id=cw4cd8baf2748d0 (Treyarch archieves with Black Ops the best single player campaign in a recent Call of Duty; spectacular, memorable, well driven and with a very solid script, and wraps it with some other extras that denote special care to the solo-player.)

http://www.thunderboltgames.com/reviews/article/call-of-duty-black-ops-review-for-xbox-360.html (With solid single player and multiplayer components, Call of Duty: Black Ops is easily the best game that Treyarch has ever produced.)

http://www.gamesradar.com/xbox360/call-of-duty-black-ops/review/call-of-duty-black-ops-super-review/a-201011089361302031/g-20100430155437473001 (With the hype and excitement surrounding Treyarch's first Call of Duty where they aren't bound by a World War II setting, it's a shame that they went for more of the same MW2. This isn't say it's poor but personally I feel they've missed an opportunity to really stamp their authority with Black Ops. Still, as a complete package with a great story, strong FPS action and a killer multiplayer mode, Black Ops remains unmissable.

http://www.gamefocus.ca/?nav=reviewCard&fid=9708 (The captivating story earns our most distinguished kudos, with the multiplayer offering coming second. Sadly, the number of technical bugs and A.I inconsistencies are well present and cannot be overlooked in our final evaluation.)

http://www.joystiq.com/2010/11/09/call-of-duty-black-ops-review/ (Black Ops is a terrific action game with a solid story and a deep, rewarding multiplayer mode.)

http://oyun.thgtr.com/oyun/fps/call-of-duty-black-ops-inceleme/call-of-duty-black-ops-inceleme (Kaliforniyalı dostlarımız, her şeyden önce senaryo kurgusu ve hikaye anlatımı bağlamında yalnızca serinin değil son yılların en çarpıcı işini çıkarmışlar ortaya.)

http://www.merlininkazani.com/Call_of_Duty_Black_Ops-inceleme-37661p1.html (Mesela, az evvel de bahsettim hikâye kurgusu. Sinemada fırtınalar koparan The Dark Knight filminin senaryosunu yazan iki isimden biri olan David S. Goyer, Black Ops’un senaryo modunun arkasındaki isim. Gerçekten etkisi kolaylıkla hissediliyor ve +'lar kısmından da görebileceğiniz üzere "Mükemmel senaryo kurgusu." ibaresi.)

Yetmediyse çok daha fazlasını bulabilirim. Herhalde arezzo adlı arkadaş Black Ops çıktığında kendisini bomboş bir odaya kapattı ve mesajı yazmadan 10 saniye önce çıktı. Başka bir ihtimal bulamıyorum çünkü. 2K adlı arkadaşa ise diyecek hiçbir şeyim yok. Biraz sonra havada durdum şahitlerim var dese hiç şaşırmam. O derece.

Ve sen hiçbir şey demedin. Ben seni %100 yalancı çıkardım ve sen de itiraz etmedin. Şimdi de dediklerinin yalan olduğunu bile bile hala farklı konularda aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Nasıl bir mantık bu abi. "Aha yalancı duruma düştüğümü bu başlıktakiler görmemiştir dur şuraya da aynı yalanları yazayım" falan mı diyorsun ? Bana teker teker saçma ve tutarsız bulduğun yerleri söyle, ben de sana açıklayayım, sen de kurtul ben... dur bir dakka, ben açıklarım senin saçma bulduğun yerleri, sen hiçbir cevap vermeyip iki gün sonra başka bir başlıkta daha oyunun konusu saçma dersin. "Ben böyle düşünüyorum" desen ağzımı açmayacağım. Birinde "hikayesi kötü olduğu için eleştirildi" dedin, buradakinde de aklınca insanları bilgilendirmeye çalışıyorsun. En azından senin dediklerinden daha saçma ve tutarsız hiçbir şey olamaz bu dünyada.

• quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Diyaloglar %100 oranda çevrildi. Menü ve bir takım yazıların karakter limiti sebebiyle sıkıntı yaşadık. (YES = EVT gibi) V1.0 bu şekilde olacak ama v2.0 kullandığımız programın güncellenmesiyle bu sorun da hallolacak.

Ama oyun içi diyaloglarda böyle bir sıkıntımız olmadı bu sebeple hikayenin anlaşılması için çok uğraş verdiğimizi söyleyebilirim. Tabi sonuçta sizlerin takdiri olacak.

Bu arada sitemizde sorun yaşanılıyor. Gidermeye çalışıyoruz. Maalesef siteye saldıran bir takım kişiler var.

siteye saldıran kişiler belli zaten sizi hazmedemeyen ceviristudyosundaki veletlerdir. bir de cod: bo'yu çevirin bu işi bırakırım diyordu ortalarda yok konuyuda silmiş çocuk =D

Kimsenin günahını almak istemem ama birileri nedense sitenin gidişatından pek hoşnut olmasa gerek.

Seveni, sevmeyeni, eleştireni, takdir edeni var. Böyle bir yapılanma seneler önce başlasaydı eğer, şu an belki de bazı oyunları resmi olarak Türkçe görmemiz olasıydı. Elbette bu iş para kazanma amaçlı bir iş değil buraya gelen tüm çevirmenler boş zamanlarında hobi olarak bu işe gönül vermişler ve insanlara yararlı olmaya çalışıyorlar. Benim kişisel olarak istediğim şeylerden birisi de resmi olarak bir çeviri kazandırabilmek ama biraz daha pişmek gerekiyor. Açıkça söylemek gerekirse yapılan çalışmaların %100 süper kaliteli olduğunu da şu safhada söylemek yanlış olur. Zaman içerisinde ekip genişledikçe ve kaliteli çevirmenler geldikçe oyunların Türkçe yama kalitesi giderek artacaktır.

Bakalım ileride zaman ne gösterir bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 27 Mart 2011; 9:28:23 >

• Adam haklı beyler dağılın

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Kimsenin günahını almak istemem ama birileri nedense sitenin gidişatından pek hoşnut olmasa gerek.

Seveni, sevmeyeni, eleştireni, takdir edeni var. Böyle bir yapılanma seneler önce başlasaydı eğer, şu an belki de bazı oyunları resmi olarak Türkçe görmemiz olasıydı. Elbette bu iş para kazanma amaçlı bir iş değil buraya gelen tüm çevirmenler boş zamanlarında hobi olarak bu işe gönül vermişler ve insanlara yararlı olmaya çalışıyorlar. Benim kişisel olarak istediğim şeylerden birisi de resmi olarak bir çeviri kazandırabilmek ama biraz daha pişmek gerekiyor. Açıkça söylemek gerekirse yapılan çalışmaların %100 süper kaliteli olduğunu da şu safhada söylemek yanlış olur. Zaman içerisinde ekip genişledikçe ve kaliteli çevirmenler geldikçe oyunların Türkçe yama kalitesi giderek artacaktır.

Bakalım ileride zaman ne gösterir bilinmez.

• şu yama yüzünden oyunu yarıda bırakmıştım türkçesi çıksın diye... çok şükür hemen gidip baştan başlayacam
  • Çok teşekkürler yama için ellerinize sağlık doğrusu deneme şansım yok oyun Steam'da indirime girmedi gitti Birde konuda hır gürültü çıkarmak istemem ancak bir arkadaş siz Black Ops çevirisini bitirirseniz ben çeviri yapmayı bırakıcam birşeyler diyordu
  • Teşekkürler, bende bir kere bitirmiştim şimdi ikinciye başlayayım
  • oyuna baştan başlıyorum hadi hayırlısı yapanların ellerine sağlık
  • Emeğe Saygı..

Bende bu oyunu Türkçe yama ile oynamak için beleyenlerdendim.. Crysis 2 bitsim hemen bu oyuna başlıcam..
  • Ellerinize,emeğinize sağlık Türkçe oynamak zevkli olacak...
  • Tamam TÜRKÇE altyazı olması iyi oldu ama ilk defa Türkçe Yama ile oyuın oynuyorum ve yazıları okuyacağım diye bir çok bölümü birden fazla oynamam gerkeiyor. Ben yazılara dalmış okurken, adamımı indiriveriyorlar.

İngilizce iken hiç kasmadan rastgele oynuyordum.
  • nerden indiricez bu dil dosyasını ? :S
  • Süper çalışma..emegi gecenlere tesekkurler..bir oyunu daha türkce bitiricem
  • ceviri sitesi cökmüş
  • ya hocam benim oyun rusça ve alt yazıları nasıl aktif hale getircem bilmiyorum,yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.