Şimdi Ara

Call of Duty : Black Ops Plot (Senaryo) SS'li :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
28.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Ve Black Ops ta ölen Dimitri Petrenko'da Call of Duty World at War da yönettiğimiz Dimitri Petrenko.

Bunu anlamadım diyenler varsa aslında burdan anlaşılabilirdi Reznov sürekli 'sırt sırta savaştığım arkadaşım, en iyi arkadaşım' diye bahsediyor.

Bu da çok önemli ve süper bir ayrıntı olmuş.Yani önceki oyunla bağlantılı olması.Ve eskiden yönettiğimiz karakterin suratınıda görmüş olduk.

Call of Duty : Black Ops Plot (Senaryo) SS'li :)

wooooooow şuan beynim çıktı

• Reznov un hayal ürünü olduğunu daha oyunun ortalarında anlamıştım,burası biraz klişe olmuş(Bu tarz tonlarca film var).Sayılarla ilgili olan olay da chuck daki intersect gibi,oda klişe ama kenedy i aslında bizim öldürüşümüz ve reznov u sadece hayal ürünü diyip bırakmamaları,kendi intikamını alması için beynimizi sabotaj etmesi,dragovic i öldürüken imalı imalı denedim mi? demesi güzeldi.

Orijinalden alıntı: HunterDare

Reznov un hayal ürünü olduğunu daha oyunun ortalarında anlamıştım,burası biraz klişe olmuş(Bu tarz tonlarca film var).Sayılarla ilgili olan olay da chuck daki intersect gibi,oda klişe ama kenedy i aslında bizim öldürüşümüz ve reznov u sadece hayal ürünü diyip bırakmamaları,kendi intikamını alması için beynimizi sabotaj etmesi,dragovic i öldürüken imalı imalı denedim mi? demesi güzeldi.

Klişe mlişe adamlar düşündürmüş.
    bu arada aklına sağlık her şeyi çözmüşsün Burakc -.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.T -- 16 Kasım 2010; 8:20:27 >

• ya beyler reznov hapishaneden kacarken biz atladıktan sonra mi öldü ? ne zaman öldü bu adam ya rüyalarıma girmeye başladı valla.

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: Hell Yeah!

Mükemmel paylaşım. ayrıca bir şey daha soracağım. Viktor Reznov bizim beynimizi yıkarken asıl elde etmek istediği JFK'yi mi öldürmek yoksa Dragovich, Lev Kravchenko Steiner'i öldürtmek mi?

Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürtmek. Kennedy'i öldürmemizi isteyen Dragovich.

yani bu oyun şunu ima etmek istiyor...>gerçek hayatta JFK'yı öldürenler ruslar!!??
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro Led Dual Kit Ram
    Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
    ASUS 27" MG279Q 4ms 144Hz 2K HDMI+DP IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

ya beyler reznov hapishaneden kacarken biz atladıktan sonra mi öldü ? ne zaman öldü bu adam ya rüyalarıma girmeye başladı valla.

Hapisaneden kaçarken biz trene atlayınca reznov senin için özgürlük zamanı benim için değil gibisinden bişeler diyor ve onu orda yakalıyolar orda ölmüş ...

ya beyler reznov hapishaneden kacarken biz atladıktan sonra mi öldü ? ne zaman öldü bu adam ya rüyalarıma girmeye başladı valla.

Rüyama girdi demişsin gerçekten benimde içimi kırpıştırdı senaryo
    Bu arada biz trene atlayınca ya yakalanıyor yada kaza yapar , biryerden uçar falan ? Çok net bilmiyorum.

Dr. Steiner'ın nasıl bir kişi olduğunu ve Dr. Clarke ile ilgili birçok şey paylaşıcam ve elimde diğer birkaç kullanıcının şifreleri var ve denedim çalışıyor.Hatta kalın, iyi bayramlar
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Rüyama girdi demişsin gerçekten benimde içimi kırpıştırdı senaryo
    Bu arada biz trene atlayınca ya yakalanıyor yada kaza yapar , biryerden uçar falan ? Çok net bilmiyorum.

Reznov ve mason vortuka hapisanesinden kaçarken bizim araba ile trene atladiğimiz sahnede reznov " for you not for me" diyerek arabada kaliyor ve kaza yaparak oluyor.Reznovu güzel seslendirmiş gerçekten garry oldman tüm cümleleri nerdeyse aklımda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: Hell Yeah!

Mükemmel paylaşım. ayrıca bir şey daha soracağım. Viktor Reznov bizim beynimizi yıkarken asıl elde etmek istediği JFK'yi mi öldürmek yoksa Dragovich, Lev Kravchenko Steiner'i öldürtmek mi?

Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürtmek. Kennedy'i öldürmemizi isteyen Dragovich.

yani bu oyun şunu ima etmek istiyor...>gerçek hayatta JFK'yı öldürenler ruslar!!??

Eyer böyle bi şey varsa ABD ve Rusya arasında kriz oluşur...

• ben baştan reznovun öldüğünü bilmiyordum. Bu adam böyle nasıl heryerde karşımıza çıkıyo diyodum. Mesela farelerin yürüdüğü tünelden geçtiğimiz bölümde biz bi bilgisayarlı odaya girdik sonra bize kaç dedi biz kaçtık o orda kaldı ve orası patladı ama nası olduysa reznov ordan sağ cıktı:D

sonra başka örnek verirsek woodsun öldüğü yerde bize yolu reznov göstermişti :D nerden cıktı bu demiştim.

hee bi de baştan dr.steineri reznov öldürdü kaçtı suç bize kaldı sanmıştım halbuki reznov hayalmiş :D

arkadaşlar bi de bana ingilizce altyazı yaması lazım nerden bulablrm ingilizcem var ama konusmalardan bişi anlamıyorum :D

Orijinalden alıntı: haykocepking

bi türk firması şu call of la çalışsın da türkçe dublaj lı oynayalım şu oyunu. hikaye yi az çok bilioyrdum sağoll çevirilerin için.

Ne kadar mükemmel olacağını tahmin bile edemiyorum ama çok zor.

Orijinalden alıntı: theformul

quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

bi türk firması şu call of la çalışsın da türkçe dublaj lı oynayalım şu oyunu. hikaye yi az çok bilioyrdum sağoll çevirilerin için.

Ne kadar mükemmel olacağını tahmin bile edemiyorum ama çok zor.

Aslında illa bi türk firmasının çalışmasına gerek yok türkiyedeki oyuncu potansiyelini farkedip pes2011 gibi artık türkçe dil seçeneği konulmalı oyunlaraYoksa gerçekten oyunun konusunu anlamayan insanlar oyun hakkında atıp tutabiliyorYani gene firma zararlı çıkıyor bence bu işten

• quote:

şimdi en baştan oynuorm herşeyi iyi anlamak icin hapisten kaçış bölümündeym.

arkadaşlar bi de bana ingilizce altyazı yaması lazım nerden bulablrm ingilizcem var ama konusmalardan bişi anlamıyorum :D

Zaten oyunda ingilizce altyazı var settingsden subtitlesı aktif etmen gerekiyo
  • Arkadaşlar mesajları okuduğum kadarı ile hala kafasında bazı soru işareti olan arkadaşlar var. Bende ingilizcemin el verdiği kadarı ile size J.F Kennedy'nin nasıl öldüğünü ve aradaki bazı dipnotları söylemek istiyorum. İlk önce Executive Order(Füzeyi patlattığımız görev) görevinin sonunda bize video olarak Dragovich'i arabayla kovaladığımızı ve bir limuzinin içinde öldürdüğümüz gösteriliyordu.Orada Mason cesedi görmeliyim diye Woods'a bağırdığı kısımı hatırlarsınız işte hemen bu görevden sonra S.O.G görevine yani Vietnam'a atlıyorduk. Tarihlere bakarsak 17 Kasım 1963 senesinde Executive Order görevi yapılıyor. Kennedy'nin öldürüldüğü tarih ise 22 Kasım 1963'tür yani Kennedy Executive Order görevinden 5 gün sonra öldürülmüştür ve Mason'ın Dragovich'i öldürdüğünü zannettiği o limuzinli sahnede aslında Kennedy'yi öldürmüştür. Woods'un orda ne işi vardı derseniz söz konusu beyni yıkanmış bir adam olduğunda orada herkes olabilirdi. Birde oyunun ilerlemesi açısından ve senaryonun bozulmaması için oraya Woods'lu bir diyalog koymuş olabilirler. Mason'ın Başkanı öldürdüğünden Hudson veya Weaver'ın haberi yoktur zaten gördüğünüz gibi tarihler ve görev sırasına göre Mason bir çok defa bu kişilerle göreve çıkmıştır. Mason'ın bu kadar sert işkence görmesinin sebebi ise Steiner'ı öldürmüş olmasıydı.Ama Steiner Amerikan hükümeti ile anlaşmıştı ve bize Broadcast numaralarını vericekti. Mason çıkıp Steiner'i öldürdüğü için masum bir sürü Amerikan vatandaşı ölme ihtimali arttı. Peki siz olsanız, elinizdeki en son umut olan kişi biri tarafından öldürülse ve bir sürü kişi bunun yüzünden ölecek olsa elektrikli bir sandalyeye de oturturdunuz, her türlü işkenceyi de yapardınız.Haliyle Hudson ve Weaver'da öyle yaptı.

Reznov kesinlikle bize Kennedy öldürme emri vermemiştir ya da bizim beynimizi yıkamamıştır. Zaten bizim üzerimizde yapılan deneylerin başarısız olduğunu zannedip bizi hücreye attıklarında kafamız yeteri kadar bulanık ve hassas bir yapıya sahipti. Reznov'la tanışıp arkadaş olduklarında beyni bu kadar hassas ve karışmış bir adam tabiki Reznov'un ona anlattığı hikayelerden etkilenip kendisine verilen Kennedy'yi öldürme emrinin yanında bir de Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürmesi gerektiği bilinç altına yerleşmiştir.

Umarım kafanızdaki soru işaretleri yok olmuştur.

BattleTag - TheMan#2916
    Battlefield 3 Battlelog - metalizmm

• quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

Arkadaşlar mesajları okuduğum kadarı ile hala kafasında bazı soru işareti olan arkadaşlar var. Bende ingilizcemin el verdiği kadarı ile size J.F Kennedy'nin nasıl öldüğünü ve aradaki bazı dipnotları söylemek istiyorum. İlk önce Executive Order(Füzeyi patlattığımız görev) görevinin sonunda bize video olarak Dragovich'i arabayla kovaladığımızı ve bir limuzinin içinde öldürdüğümüz gösteriliyordu.Orada Mason cesedi görmeliyim diye Woods'a bağırdığı kısımı hatırlarsınız işte hemen bu görevden sonra S.O.G görevine yani Vietnam'a atlıyorduk. Tarihlere bakarsak 17 Kasım 1963 senesinde Executive Order görevi yapılıyor. Kennedy'nin öldürüldüğü tarih ise 22 Kasım 1963'tür yani Kennedy Executive Order görevinden 5 gün sonra öldürülmüştür ve Mason'ın Dragovich'i öldürdüğünü zannettiği o limuzinli sahnede aslında Kennedy'yi öldürmüştür. Woods'un orda ne işi vardı derseniz söz konusu beyni yıkanmış bir adam olduğunda orada herkes olabilirdi. Birde oyunun ilerlemesi açısından ve senaryonun bozulmaması için oraya Woods'lu bir diyalog koymuş olabilirler. Mason'ın Başkanı öldürdüğünden Hudson veya Weaver'ın haberi yoktur zaten gördüğünüz gibi tarihler ve görev sırasına göre Mason bir çok defa bu kişilerle göreve çıkmıştır. Mason'ın bu kadar sert işkence görmesinin sebebi ise Steiner'ı öldürmüş olmasıydı.Ama Steiner Amerikan hükümeti ile anlaşmıştı ve bize Broadcast numaralarını vericekti. Mason çıkıp Steiner'i öldürdüğü için masum bir sürü Amerikan vatandaşı ölme ihtimali arttı. Peki siz olsanız, elinizdeki en son umut olan kişi biri tarafından öldürülse ve bir sürü kişi bunun yüzünden ölecek olsa elektrikli bir sandalyeye de oturturdunuz, her türlü işkenceyi de yapardınız.Haliyle Hudson ve Weaver'da öyle yaptı.

Reznov kesinlikle bize Kennedy öldürme emri vermemiştir ya da bizim beynimizi yıkamamıştır. Zaten bizim üzerimizde yapılan deneylerin başarısız olduğunu zannedip bizi hücreye attıklarında kafamız yeteri kadar bulanık ve hassas bir yapıya sahipti. Reznov'la tanışıp arkadaş olduklarında beyni bu kadar hassas ve karışmış bir adam tabiki Reznov'un ona anlattığı hikayelerden etkilenip kendisine verilen Kennedy'yi öldürme emrinin yanında bir de Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürmesi gerektiği bilinç altına yerleşmiştir.

Umarım kafanızdaki soru işaretleri yok olmuştur.

Vay be.
    Eğer doğruysa daha neler çıkar buradan ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.