Şimdi Ara

Call of Duty : Black Ops Plot (Senaryo) SS'li :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
28.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napolyon94
    Reznov olayını biraz acın ya birde Ekim 45 deniliyor ,Almanya teslim olalı 6 ay olmuş hala askerler direniyormu ?

bi cvp verin beyler
  • dimitri nasıl ölüyordu ya unuttum
  • Oyumu yeni bitirdim ama unuttum petrenko nsl öluyordu. oyunda zor yerler olmasa bi daha oynayacaktim.
  • Beyler Petrenko nasıl ölüyor cevap bekliyoruz

★★★ F E N E R B A H Ç E ★★★
  • quote:

quote:

Reznov olayını biraz acın ya birde Ekim 45 deniliyor ,Almanya teslim olalı 6 ay olmuş hala askerler direniyormu ?

bi cvp verin beyler

8. görev olan 'Project Nova' nın başındaki görev bilgilerinde sırayla şöyle yazıyor;

-------
    Transmission #23-8-15. Designate: X-RAY
    The Soviets launched Operation Olympus at the end of the war
    3rd Shock Army Special Operations sent to Arctic Circle
    Viktor Reznov detached to unit 45--last known alias after action: "The Wolf"
    1200 hours October 29, 1945
    -------

Birincisinde savaşın sonunda yazıyor.Yani ortada süren bir Almanya-Rusya savaşı yok.Zaten geçtiği yerde Almanya'nın veya Rusya'nın karlı dağları değil.Arctic Circle - Yani 'Kuzey Kutbu Çemberi'

Oraya nasıl gittiklerini veya kimin emrinle gittiklerini bulmak çok zor değil.GENERAL Nikita Dragovich...

http://www.youtube.com/watch?v=3YI3C9V4i24 (2.30 bakınız)

quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

dimitri nasıl ölüyordu ya unuttum

quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

Oyumu yeni bitirdim ama unuttum petrenko nsl öluyordu. oyunda zor yerler olmasa bi daha oynayacaktim.

quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Beyler Petrenko nasıl ölüyor cevap bekliyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=H4jZRhBWKfs&feature=related (5.00 bakınız)

8. Görev 'Project Nova' da Dragovic'in emriyle Reznovdan ayrı kapatılan odada Nova-6 gazına maruz kalıp ölmüştü camları yumruklayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 15 Kasım 2010; 2:40:12 >
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

Oyumu yeni bitirdim ama unuttum petrenko nsl öluyordu. oyunda zor yerler olmasa bi daha oynayacaktim.

petrenko geminin içinde nova6 gazına mağruz kaldığı için ölüyor

The Dark Knight Rises
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Yeah!

Mükemmel paylaşım. ayrıca bir şey daha soracağım. Viktor Reznov bizim beynimizi yıkarken asıl elde etmek istediği JFK'yi mi öldürmek yoksa Dragovich, Lev Kravchenko Steiner'i öldürtmek mi?

Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürtmek. Kennedy'i öldürmemizi isteyen Dragovich.

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: Hell Yeah!

Mükemmel paylaşım. ayrıca bir şey daha soracağım. Viktor Reznov bizim beynimizi yıkarken asıl elde etmek istediği JFK'yi mi öldürmek yoksa Dragovich, Lev Kravchenko Steiner'i öldürtmek mi?

Dragovich, Kravchenko ve Steiner'ı öldürtmek. Kennedy'i öldürmemizi isteyen Dragovich.

Teşekkürler

The Dark Knight Rises

• Teşekkür ederim çok faydalı oldu
  • yorumlara kadar okudum arkadaşlar gerçekten süpersiniz sırf bunu yazmak için üye oldum. Herşeyi anladım ama ben kennedynin convoyu geziyo ve orada da mason oldugunu söledinz. ama ben oraları görmedm. videosu varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 15 Kasım 2010; 15:30:42 >

Orijinalden alıntı: FrankWoods

yorumlara kadar okudum arkadaşlar gerçekten süpersiniz sırf bunu yazmak için üye oldum. Herşeyi anladım ama ben kennedynin convoyu geziyo ve orada da mason oldugunu söledinz. ama ben oraları görmedm. videosu varmıdır acaba

http://www.youtube.com/watch?v=7RxukenTWOw
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • bi türk firması şu call of la çalışsın da türkçe dublaj lı oynayalım şu oyunu. hikaye yi az çok bilioyrdum sağoll çevirilerin için.

Orijinalden alıntı: Formel

Dostum bu başlık için seni tebrik ediyorum anlamadığım bir kaç noktayı sayende anladım.Yeniden oynayacaktım, gerçi yine oynuyacam hatta eskisinden bile daha bir şevkle Moh falan hikaye asıl bu oyuna Türkçe çeviri gerekiyor. Bazıları senaryoyu anlamadıkları için oyunu kötüleyebiliyor, halbuki son zamanlarda ki en iyi senaryolu oyunlardan birisi var karşımızda haberleri yok. Seslendirmeler de müthişti yav. Reznov'u seslendiren usta oyuncu Gary Oldman , Mason'ı seslendiren Sam Worthington(Avatar,Terminator:Salvation) , Hudson'ı seslendiren Ed Harris harika iş çıkarmışlar.

Bence tartışmasız gelmiş geçmiş en sağlam senaryo.

• Elinize sağlık sonunda herşeyi anladım şimdi komplo teorileri üretme zamanı :D

• Eline sağlık
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.