Bildirim
Call of Duty: Black Ops Multiplayer Silah Tercihleriniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tabiki AK47 ama daha levelim gelmedi gelse bile param yok ulan ne zor iş :D -
ak74u mw2 deki hayalim bu oyuna nasipmiş:) -
assulth larda en birinci etken accuracy damageyi boş et silahın titremesin hedefi temiz gör gerisi kolay bence 2inci unsurda fire rate olmalı perklerin dizlimi ise senin oyunda izleyeceğin stratejiye göre olmalı ataker bir oyun sergileyeceksen bence 1 hızlı koşu 2 seight of hand yada radara yakalanmama (acayip bir tabir oldu :D) olabilir (bu perkde silaha susturucu takmak faydalı olur) 3 ninja eğer ben defansif takılcam kardeş bi mekan yapyım geleni indireyim diyor isen sniper olabilirsin mekan açık kapalı farketmez kapalı mekanda submachine avantajlıdır (kapalı mekan=haritada genelde evlerin,barakaların bulunması anlamında)yada orta yoldan assulth silah alırsın şahsen ben nişan aparatı kullanmam onun yerine GL takabilirsin ve tahur susturucu GL kullanıcaksan doldurmada kolaylık için seight of hand yararlıdır perkler 1.çelik yelek 2.hard line veyahut seight of hand derim 3. Onuda kafana göre ayarla :) -
Damage ve Accuracy az olunca mı silah az tepiyor ? Bu tür bilgilere çok ihtiyacım var malum çömeziz daha -
damage ve accuracy az olunca silah tepmez diye bir şeyden bahsetmedim şunu yeniden yazıyorum öncekı yazıyıda okuyun belkı nokta ve virgül kullanmıyorum ondan yazdığım= accuracy en önemlisi damgeye fazla aldanmamak gerek.kısacası silahın ateş esnasında titremesin (oynamasın,dans etmesin,aşırı tepmesin nasıl anlarsanız) olay budur :) -
Famas red dot sight - suppressor side arm m1911 dual wield semtex willy Pete claymore marathon warlord scavenger -
Silah 1 : Enfield - Reflect Sight - Green (Diamond Outline)
Silah 2 : Makarov - Iron ..
Perk 1 : LightWeight
Perk 2 : Steady Aim
Perk 3 : Second Change
Bomba 1 : Semtex
Bomba 2 : Flash x2
Ekipman : Kamera -
Türk bayraklı Ak-47 dual mag.
Tek başına iktidar. -
AUG+Reflex Sight+Extended Mag+Hardened Perk+Warlord Perk+Marathon Perk+Frag+Flash Grenade+Makarov -
Bu camera felan diğer ekipmanlar ne işe yarıyor ?
Benimki AK-74 grip ve rapid fire(dehşet birşey oluyor) second balistic knife frag stun(adının bilmiyom) claymore hardline hacker warlord -
Magnum 6 patlar dede yadigãrı :D:D -
claymore cod4 de ki gibi elde kalıyor keşke mw2 deki gibi tek tuşla hemen dikilseydi -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
claymore cod4 de ki gibi elde kalıyor keşke mw2 deki gibi tek tuşla hemen dikilseydi
Bunun sebebi oyunda çok fazla ekipman olması. Eskiden claymore veya frag alabiliyorken bu oyunda ikisini de alabiliyoruz. -
AK47 Siberia + Extended Mags ve Suppresor
Secondary'de şu Classified olan pistol var ismini hatırlayamadım + Upgraded Iron Sights
Semtex
Stun yada Flash
Claymore
Hardline Pro
Warlord Pro
Hacker Pro
Böyle yuvarlanıp gidiyoruz. Bu oyundaki perk dengesine bayıldım resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 18 Kasım 2010; 12:44:19 > -
bence oyunkaki assulthlardan en dengeli silah commando ya benziyor bu commando nato silahı olan M4A1 e benziyor -
bilmediğimden soruyorum,bu silahların güçlerini kendimiz parayla filan arttırabiliyo muyuz?bazı oyuncular beni ak ile 2 vuruşta öldürüyo..iyi oyucnu oldukları belli fakat böyle bi güç yaratma olanağımız varsa yardımcı olabilcek birisi var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: tunit35
bilmediğimden soruyorum,bu silahların güçlerini kendimiz parayla filan arttırabiliyo muyuz?bazı oyuncular beni ak ile 2 vuruşta öldürüyo..iyi oyucnu oldukları belli fakat böyle bi güç yaratma olanağımız varsa yardımcı olabilcek birisi var mı?
Hardcore sunucuya girmişsin büyük ihtimalle. Hardcore oyunlarda silahlar çok güçlü olur ak-47 gibi silahlar göğüs den tek kurşunla öldürebilir. -
ak74u + rapid fire
lightweight pro, sleight of hand pro, marathon pro
blackbird+chopper gunner+ gunship/dog
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemh -- 4 Haziran 2011; 15:52:55 > -
BLACK OPS online nasıl oynanıyor ?
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X