Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops İNDİRİM KUPONU İLE SİZE ÖZEL 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAYRAM SONUNA KADAR SADECE 30 TL DONANIM HABER FORUMUNA ÖZEL İNDİRİM İLE
    İNDİRİM KUPONUNU WEB SİTEM ÜZERİNDEN AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.
    İNDİRİM KUPON ADI "DONANIM"

KREDİ KARTI İLE ALIŞVERİŞ YAPACAK ARKADAŞLAR ALIŞVERİŞ'İ DOLAR ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Keyler rusyada ki pc miz üzerinden aktif ediyoruz. Aktivasyon için steam kullanıcı adınızı ve şifrenizi bana özel mesaj yolu ile vermeniz gerekli Web sitemizden sanal pos (liqpay) üzerinden alım gerçekleştirebilirsiniz arkadaşlar. Yada gittigidiyor üzerinden satın alabilirsiniz.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/EHM_ALISVERIS_MERKEZI_/ ister buradan satıln alabilirsiniz. isterwww.cdkeysatinal.com'dan diğer başlığımız isehttp://forum.donanimhaber.com/m_44068271/tm.htm bu linkte.

Keyler rusça ama ingilizce çevirme yönergeli

• Son FPS,Lag durumu nedir?
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • valla çok iyi fırsat fakat benim sistemim kaldırmayacağı için alamayacağım low'da falan yine razıyım ama zaten optimizasyon sorunlu bir oyun sizce kaldırırmı sistemim?

"VIGLIA PRETIUM LIBERTATIS"
  • Hocam bugün sorunsuz oyun gerçekleştirdim 4-5 defa dün falan lag vardı ama şuan durum iyi.

Orijinalden alıntı: mdikmetas

BAYRAM SONUNA KADAR SADECE 30 TL DONANIM HABER FORUMUNA ÖZEL İNDİRİM İLE
    İNDİRİM KUPONUNU WEB SİTEM ÜZERİNDEN AKTİF EDEBİLİRSİNİZ.
    İNDİRİM KUPON ADI "DONANIM"

KREDİ KARTI İLE ALIŞVERİŞ YAPACAK ARKADAŞLAR ALIŞVERİŞ'İ DOLAR ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Keyler rusyada ki pc miz üzerinden aktif ediyoruz. Aktivasyon için steam kullanıcı adınızı ve şifrenizi bana özel mesaj yolu ile vermeniz gerekli Web sitemizden sanal pos (liqpay) üzerinden alım gerçekleştirebilirsiniz arkadaşlar. Yada gittigidiyor üzerinden satın alabilirsiniz.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/EHM_ALISVERIS_MERKEZI_/ ister buradan satıln alabilirsiniz. isterwww.cdkeysatinal.com'dan diğer başlığımız isehttp://forum.donanimhaber.com/m_44068271/tm.htm bu linkte.

Keyler rusça ama ingilizce çevirme yönergeli

update sistemi nasıl işliyo oyunda update olunca ingilizce mi geliyor rusça mı nedir? teşekkürler

• Hocam rusça ama ingilizce konusunda web sitemiz üzerinden update dağıtılacak.
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yani rusça alanlar hala rusçamı oynuyo ?

Hani ingilizce yapmışlardı.O başka konuydu galiba.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Steam acc.
  • Hocam ingilizce oynuyorlar şuan ben yeni güncellemeler çıktığında yapılacak durumu anlattım. Rusça indirip dil paketi yüklüyorlar o kadar oyun ingilizce oluyor.

5 lira daha verin kafanız rahat olsun derim.

Korsana HAYIR!
  • http://profil.gittigidiyor.com/mdikmetas

Kafası rahat etmeyen bir müşterimi gösterirmisin aynı keyi 5 tl daha pahallıya satmak nedir ya :D güldürmeyin beni.

Orijinalden alıntı: F. Nietzsche

Aktivasyon için steam kullanıcı adınızı ve şifrenizi bana özel mesaj yolu ile vermeniz gerekli

5 lira daha verin kafanız rahat olsun derim.

35 lira olan key'de de steam aktivasyonu için hesabınızı vermeniz gerekiyor?
    Şayet rusya'dan bir IP ile steam client açabiliyorsanız ne ala..
    Stereo amp:Roksan Kandy LIII MKIII // CD player:Roksan Kandy MKIII // AVR:Denon AVR-3808CI // Speakers:Monitor Audio RS6 Front RSLCR Center BRFX Bipolar rear Projector:Panasonic AE4000 // Perde:Draper Luma2 119" 16:9 (264x147) // Oled:65" LG C8 // HTPC:Zalman HD160plus,RTX2080,Logitech Dinovo Edge klavye MX Air mouse, Fanless PSU Cables:Atlas Hyper Interconnect,Atlas Hyper 2.0 speaker z-plug,Aten Prime HDMI 2.0 4K HDR,Inakustik NF-102 interconnect // Surge protector priz:Monster HT800 // AppleTV 4K // NAS:Synology DS918+ // Xbox One X
  • Hocam zaten aktivasyonu biz yapıyoruz :D
    şu ana kadar 250 üzerinde keyi aktif ettik. Daha bir sorun yaşamadık.

Zaten gittigidiyor üzerinden yaptığımız satışları görün diye referans olarak link verdik lütfen içerikleri inceleyerek yorum yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdikmetas -- 17 Kasım 2010; 12:41:40 >
    Hem kendime hemde arkadaşıma az önce aldım, ve şu an download başladı bile
    Stereo amp:Roksan Kandy LIII MKIII // CD player:Roksan Kandy MKIII // AVR:Denon AVR-3808CI // Speakers:Monitor Audio RS6 Front RSLCR Center BRFX Bipolar rear Projector:Panasonic AE4000 // Perde:Draper Luma2 119" 16:9 (264x147) // Oled:65" LG C8 // HTPC:Zalman HD160plus,RTX2080,Logitech Dinovo Edge klavye MX Air mouse, Fanless PSU Cables:Atlas Hyper Interconnect,Atlas Hyper 2.0 speaker z-plug,Aten Prime HDMI 2.0 4K HDR,Inakustik NF-102 interconnect // Surge protector priz:Monster HT800 // AppleTV 4K // NAS:Synology DS918+ // Xbox One X
  • Nasıl aldın

Kredi kartıylamı.

Alıcam ama diğer konudada var.Ordan alan daha fazla.Ama o 37.50 ye satıyor galiba.

Kredi kartıylada 30 TL ye mi satıyorsun?
    // Steam acc.
  • Hocam arkadaş benden aldı.

Kredi kartı ile değil havale ile o fiyata verebilirim.
  • Hocam msn'e girme şansınız varmıdır acaba?
    Steam id: mdikmetas
    Origin id: Fatsa52
  • Arkadaşdan call of duty black ops sipariş ettim gitti gidiyor üzerinden çok hızlı cevap verdi çok kısa zamanda oyun aktif oldu şimdilik hiç bi sorun yok. ilgisi için teşekkür ederim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.