Bildirim
Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (73. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar bir seyi merak ediyorum. Multiplayerda yeni Reflex Sight sekilleri aciliyor ama nasil kullanacagimi bilmiyorum. Nasil ayarlayabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mrhba arkadaslar benım oyun hakkında bır sorunum var oyuna girdıgımde oyunun oyku kısmı varya hanı su genelde butun oyunlarda olan olayın nasıl basladıgını anlatan kısa fılm onu ne yaptıysam yada hangı tusa bastıysam bır turlu atlayıp dırek start kısmına gelemıyorum bunun cozumu varmı oyuna her gırdıgımde en az 10dk onun gecmesı ıcın beklıyorum -
LÜTFEN YARDIM !!!
playstation store'dan black ops2 yi satın aldım (online olarak ps3 üzerinden). 114 TL verdim kredi kartımı kullanarak.
4 parça bir şey indirdim. sonra oynarım zannettim. ama oyunla ilgili hiçbişey yok. normalde ps3 menüde, oyun bölümünde çıkar sanmıştım.
ama yok. sadece game data untility'de 4 parça indirdiğim şey gözüküyor ama basınca hiçbişey açmıyor.
ne yapmam lazım bilen varmı?? -
Oyunun PS3 bölümündeki konusuna yazmalısın. Burası PC versiyonundaki konusu. Burdakiler bilmeyebilirler.
Konu linki bu... -
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil Co A
Arkadaslar bir seyi merak ediyorum. Multiplayerda yeni Reflex Sight sekilleri aciliyor ama nasil kullanacagimi bilmiyorum. Nasil ayarlayabiliriz?
Reflex'in üzerine gel O 'ya bas select reticle de ordan yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: cnozglr
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil Co A
Reflex'in üzerine gel O 'ya bas select reticle de ordan yaparsın
Mesajı düzeltmeyi unutmuşum. Bu mesajı yazdıktan sonra nereden olduğunu buldum. Teşekkür ederim cevabınız için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar oyunun dilini nasıl değiştiriyoruz ya polonya dilinde şu anda nasıl ingilizce yapacağım english dil desteği mevcut oyunum orginalll -
quote:
Orijinalden alıntı: zoltafatih
arkadaşlar oyunun dilini nasıl değiştiriyoruz ya polonya dilinde şu anda nasıl ingilizce yapacağım english dil desteği mevcut oyunum orginalll
hocam steamsa sağ tıkla properties languageden çevirebilirsin. -
arkadaşlar arkadaşımla oynayamıyoruz çünkü oyyuna başlarken oyunab kastıl çıkmıyor yardımcı ola bilirmisiniz sebebi nedir....? -
# İşlemci : Intel Core 2 Duo T6400
# İşlemci Hızı : 2,0 GHz
# Bellek : 4 GB
# Sabit Disk : 320 GB
Nvidia GeForce 9600 GS 512MB
Arkadaşlar bilgisayarım bu özelliklere sahip Black Opps 2 için uygunmudur? Yüklesem kaldırırmı pc? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Antonio-
Arkadaşlar bilgisayarım bu özelliklere sahip Black Opps 2 için uygunmudur? Yüklesem kaldırırmı pc?
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Buraya girip test edebilirsin. -
PC de pingler vs. nasıl, Black Ops ta ki gibi lag dan oynanılmıyorsa hiç almayayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lamamba
PC de pingler vs. nasıl, Black Ops ta ki gibi lag dan oynanılmıyorsa hiç almayayım.
Ben VINN () ile oynadigimdan dolayi pingim 140-150 civari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler ps3te hesabı olan eklesin yada isminizi verin ben ekliyim furkanreisss. -
quote:
Orijinalden alıntı: sword61
quote:
Orijinalden alıntı: -Antonio-
Arkadaşlar bilgisayarım bu özelliklere sahip Black Opps 2 için uygunmudur? Yüklesem kaldırırmı pc?
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Buraya girip test edebilirsin.
Cevapladığınız için teşekkürler ancak beceremedim oradan girdim ama bişey anlamadım :D
-
Aldık oyunu oynayamıyoruz resmen.Ping hep 120 lerde.Bunu düşürmenin bir yolu yok mudur?Adamlar bizi önceden görüyor resmen. -
finalden bi önceki bölümde oyundan atıyor bu arkadaşlar. hangi crack denediysem olmadı -
arkadaslar bugün bi program buldum season pass'la ilgili free kod veriyo ama sadece xbox ve pc icin ama benim konsol ps3 oldugu icin deneyemedim eger denemk isteyen arkadas varsa yollayim belki kod gecerli olur... -
hakikaten ps3 tede çok lag var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X