Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

Orijinalden alıntı: hakana6

Selam beyler; Vatan Bilgisayar'dan indirime girdiğinde BO2 almak istiyorum. Fakat Nuketown map de olacak mı yoksa ayrıca DLC olarak mı almam gerekiyor ?
    Veya Nuketown map olması için başka seçenek var mı? Teşekkürler..

Ben Vatandan almıştım.Nuketown dahildi.Alırken arkasına bakarsın;"Bonus Map included" şeklinde bir ifade olmalı.

Teşekkürler, o zaman internet üzerinden değil de, Vatan Bilgisayar mağazasından inceleyerek alayım, garanti olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakana6 -- 5 Şubat 2013; 16:56:26 >
  • arkadaşlar prestige master hilesi devam ediyor mu kaldırdılar mı ?
  • Time and Fate bölümündeki "Find and capture Menendez" görevinde, bir yerde takıldım.

Bir yandan bize saldıranları öldürürken bir yandan Woods'u takip ediyorum. Merdivenleri çıktıktan sonra, ucunda kapı olan küçük koridora girerken Woods, oradaki en son adamı öldürdüğü pozisyonda kalıyor. Bir daha da hareket etmiyor. "Follow" ibaresi üstünde durmaya devam ediyor. O kapıyı da ben açamıyorum. YouTube'da izlediğim bir videoya göre o kapı Woods tarafından Rage atarak açılıyor. Bu sırada, balkonun sağ altındaki meydanda adamlar bir kamyonetin çevresine toplanıp sürekli ateş ediyor, fakat öldür öldür bitmiyorlar. :) Kamyoneti de patlatamadım.

Oynadığım oyunda Bug mı var, yoksa ben bir yerde yanlış mı yapıyorum?
  • en ucuz key nerde ?
  • birşey sorcaktım, benim bilgisayarın özellikleri
    4gb ram
    nvıdıa geforce gt320m 1 gb ekran kartı
    intel core i3
    bu özelliklerde oyunu oynarmıyım, oynarsam çözünürlük falan kaçta olur ?

• bu grafikler herkesde mi böyle yoksa benim pcde bi sorun mu var
  • Die Rise gameplay XBOX 360.

• Bugün Vatan da indirimde BO2 112.-TL, marketten almayı düşünüyorum...
  • Merhaba arkadaşlar ,Multiplayer ve Zombies için sürekli update alıyorum 3.3 gb lık bir update daha sonra bir daha gelmedi oyuna girdiğimde maç arıyor fakat herhangi bir maç ve oyuncu görünmüyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı sorunu çözüpte yardımıcı olabilecek ? teşekkürler
  • Singleplayer için konuşacak olursam,önceki oyunlara göre iyi olan ve olmayan yanlar var(Grafikler hariç,o yıllardır aynı).İyi yanlardan bahsedecek olursam,öncelikle bölüm öncesi ekipmanlarımızı kendimizin seçiyor olması çok iyi bir yenilik olmuş.Aynı şekilde onlara istediğimiz parçaları eklemek de öyle.Bunun dışında senaryonun seçimlere göre ilerlemesi de güzel bir olay.Bir de ben oyunu bence en iyi sonla bitirdiğim için
    (Menendez ve Karma ölüyor,Woods,Harper ve Briggs yaşıyor,Alex Mason geri dönüyor)
    internetten diğer kötü sonları görünce daha da bir sevindim niyeyse Modern Warfare 3'ten sonra daha eğlenceli geldi bana bölümler,yani aksiyonlu bölümler daha zevkli gibiydi sanki.Bir de scriptleri çoğu kişi sevmese de beni pek rahatsız etmedi.Tabii kötü yanları da vardı oyunun.Öncelikle sesler gerçekten kötüydü.Tüm COD'lar içinde en kötü ses efektleri bu oyundaydı gibi geldi bana(ya da BO 2'den önce MOHW'yi bitirdiğim için de bana öyle gelmiş olabilir).Senaryo biraz sıradandı sanki önceki COD'lara kıyasla.Strike Force görevleri gereksizdi,o tür oyunları sevenler zaten COD değil başka oyun oynar.Hudson'ın bu oyundaki hali de hoşuma gitmedi.Tipini çok değiştirmişler,hatta yanlış hatırlamıyorsam sesi de farklıydı,hani gözlük de olmasa Hudson falan demezdim yani

Son olarak bir tanım yapmak gerekirse :

Çölde at sırtında Stinger ile helikopter düşürülebilen oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

Merhaba arkadaşlar ,Multiplayer ve Zombies için sürekli update alıyorum 3.3 gb lık bir update daha sonra bir daha gelmedi oyuna girdiğimde maç arıyor fakat herhangi bir maç ve oyuncu görünmüyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı sorunu çözüpte yardımıcı olabilecek ? teşekkürler

bende de sürekli update yapıyor en son 2.8 gb update yaptı,çözümü bulursan bana da haber ver.
    bir de multiplayer da find game dedikten sonra s tuşuna bas orda any diye bir seçenek var onu seç daha kolay maç bulursun.ama bazen pingler kötü oluyor.gerçi her zaman kötü pingler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

Merhaba arkadaşlar ,Multiplayer ve Zombies için sürekli update alıyorum 3.3 gb lık bir update daha sonra bir daha gelmedi oyuna girdiğimde maç arıyor fakat herhangi bir maç ve oyuncu görünmüyor aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı sorunu çözüpte yardımıcı olabilecek ? teşekkürler

bende de sürekli update yapıyor en son 2.8 gb update yaptı,çözümü bulursan bana da haber ver.
    bir de multiplayer da find game dedikten sonra s tuşuna bas orda any diye bir seçenek var onu seç daha kolay maç bulursun.ama bazen pingler kötü oluyor.gerçi her zaman kötü pingler.

Steam'i kaldırdım tekrar kurdum BO2 Multi de aynı şekilde kaldırdım tekrar kurdum şuan bir update yapmadı oyunada giriyor ama pingler gerçekten çok kötü sadece bende değil genel olarak 3 bar .

• arkadaşlar oyun başlarken bir intro var alex mason başta ölmüş gözüküyordu yangın, kız çocuğu falan sonra oğlan kendini keserken kız engel oluyor bu sahneyi pek anlamadım biri açıklayabilirmi ?
  • bi patch geldi
    o patchden sonra ne oyun buluyor ne de adam gibi ping veriyor.
    3 çubuk sürekli
  • http://www.youtube.com/watch?v=ftJktWgaVOw

Tam videonun en başındayım.Giysiyi giyiyorum ama kapı açılmıyor.Herhangi bir tuşa basmak mı falan gerekiyor giysiyi giydikten sonra?
  • arkadaşlar oyunu indirdim fakat şöyle bi şekilde indi

sanki kurulmuş gibi. steam kurulu bilgisayarımda alttaki t6sp.exe yi tıkladığımda hiçbişe olmuyor. windows 7 ve 8 de denedim sonuç aynı setup die bi dosya yok ya da daemon toolsun açabileceği bi iso dosyası da yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu ne saçmalık böyle ne oyun buluyor nede ping düzgün bu activisions kadar adi bir firma varmı ya pinglerden ne istiyor bu adiler

zaten Türkiye ye server kurmuyon bari pingleri yüksek tut iyice batırdılar
  • ping olayı cidden rezalet,tahminimce 150 pingle falan oynuyoruz heralde.mw2 deki ve bops daki server sistemi güzeldi,iyice batırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

bi patch geldi
    o patchden sonra ne oyun buluyor ne de adam gibi ping veriyor.
    3 çubuk sürekli

patchden önce 'best' te server bulurdu oyun ama artık sadece benim olduğum boş bir servera atıyor oyun, işin ilginç tarafı ise 'any' yaptığımda 4 çubuklu serverlarda oynuyorum. dedicated serverlar olsa böyle saçma sorunlar yaşamayacaktık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

bu grafikler herkesde mi böyle yoksa benim pcde bi sorun mu var

Senin 30 FPS ortalamayla oynadığını hesap edecek olursak, donanımın oldukça yetersiz olsa gerek. Bundan dolayı da ayar kıstığın için öyle görünebilir. Ya da oyunun orjinal olmadığı için de böyle olabilir. Çünkü korsan oyunlarda artık bu tür sorunlar oluyor. Aynısı MW3'te de olmuştu. Buna bağlı olarak, oyunun grafiklerini beğenmeyenlerin neredeyse tamamının oyunu korsan oynayanlardan oluşması tesadüf olmasa gerek.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.