Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Orijinalden alıntı: Memko35

Dayılar oyunu bitirenlere bir sorum olarak oyunun sonunda;

Ben Menendez'i vurmadım konuşmayı seçtim adam yine halt etti bizi! Konuşmadan direkt olarak vuran var mı o zaman vuruyor mu yoksa yine ölmüyor mu bu adam?

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

4 farklı son var oyunda.Oyunda kendini tekrar oynattıracak bir oyun değil.Ben youtube'dan izledim,tüm alternatif sonları.İzlemek isteyen olursa;

Teşekürler ustam bende izledim sayende, tekrar oynattıracak bir oyun değil ama jet kullandığımız sahne bana çok iyi geldi ancak tek sahne ve kısa sürdü daha önceki Codlarda helikopterler vardı uçak varsa da bu gerçekçiliği yakalayabildiğini tam hatırlamıyorum yani baya iyi olan sahneler var

• SMG türü silahlardan sonra az kaldi Assasult Rifle türü silahlar icinde Diamond acacam,yalnizca 2 silah kaldi..Sonra Pompali,daha DLC cikmadan Prestij 9 olacam yav ne oynadim arkadas
  • hergün 3-5 gb update yapıyor.bu sorunu çözebilen var mı?şimdi de sözde 2.8 gb update var.bütün akn black ops 2 nin updatelerine gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

hergün 3-5 gb update yapıyor.bu sorunu çözebilen var mı?şimdi de sözde 2.8 gb update var.bütün akn black ops 2 nin updatelerine gidiyor.

Bende hiç update olmadı hayret ben olmamasından dertliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 3 Şubat 2013; 8:32:49 >
  • Arkadaşlar bir kaç sorum var prestige nedir ne zaman gelir iki seçenek var deniliyor biri sıfırlıyor digeri devam ettiriyor diyor sıfırlayınca elimize ne gibi bir avantaj geliyor? Blackops 2 fifa 13: Psn Onurkowski
  • Raul Menendez hayranlığı başladı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

arkadaşlar oyunun skidrow vw deluxe versiyonlarını denedim 2sindede mavi ekran aldım ne yapmak lazım. yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinal alıp oynayacaksın burada ki bir çok kişi gibi.
  • GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKÜRLERR
  • Son gelen updateden sonra oyuncu bulmada problem yaşıyorum multide. Eskiden bir anda dolardı liste. Ancak şimdi adam gelsin diye bekliyoruz. Güncellemede bölge ile ilgili bir değişiklik mi yapıldı acaba?
  • Biz VPN'siz bile yüksek ping yüzünden zaar-zor oynarken, VPN ile bağlandığında oynayabileceğini sanmıyorum.
  • PC'de oyuncu sayısı az malesef.Üstelik BO2 için host sistemi yok PC'de.Ben PS3'e geçtim.Akşam 320.000 online oyuncu vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu sayede çok hızlı bir şekilde 4 bar ping seviyesinde lobby buluyor.Genelde oyuncuların yarısından fazlası Türk oluyor.Rahat oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

nasıl yüksek ping netiniz iyi değilmi codda böle sorunlar olmazda

Birkaç gün önce gelen güncellemeden sonra bizi artık Avrupa'daki değil, Asya'daki (Sanırım Rusya) serverlara bağlamayab başladı. Önceden arada bir de olsa 4 barı görürdük. Şimdi 2 veya 3 bar. Yani hep gecikmeli görme. Sonuç, hezimet. Eviniz internet santraline yakın değilse eğer, PC'de BO2 oynamak yalan oldu yani.

Önceki COD'larda da böyle sorun oluyordu. Mesela BO1'de de pingimiz asgari 100 pingti ama yine de BO2'den daha iyiydi tabi. En az sorun MW2'deydi. Çünkü bazen bizi de host yapabiliyordu onda.
  • Şanslıymışsın. Servera olan uzaklığını bir nebze de olsa bu şekilde telafi edebilirsin sanırım.
    Ben santrale bayağı bi uzağım. Ek olarak bir de onun dezavantajını yaşıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

PC'de oyuncu sayısı az malesef.Üstelik BO2 için host sistemi yok PC'de.Ben PS3'e geçtim.Akşam 320.000 online oyuncu vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu sayede çok hızlı bir şekilde 4 bar ping seviyesinde lobby buluyor.Genelde oyuncuların yarısından fazlası Türk oluyor.Rahat oynuyorum.

Hocam bende ps3 te oynarim o sorun degil ama gamepadle oynayamiyorum

Kimsenin PC'den geçip birden iyi oynaması beklenemez zaten.Bir alışma süreci gerektirir.Ben yeni yeni alışıyorum.PC'de iyi oynuyordum.Konsola geçince doğal olarak sıfırlandı aim kabiliyetim.Ama alışıyorum.Zaten kimsenin geçişte PC'deki aynı performans göstermesi beklenemez.Hijacked mapinde ortalama 50 kill alırken şimdi 20-25 kill alabiliyorum.Aynı mapte 5-9 kere ölürken şimdi 20-25 kere ölüyorum.Ama daha oynadığım süre 2-3 saati geçmez.Alışma süreci vakit alacaktır ama eminim PC'den daha çok zevk alacağım.

• Eskiden fransa'dan da insanlar olurdu artık hep rus dolu server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

nasıl yüksek ping netiniz iyi değilmi codda böle sorunlar olmazda

Birkaç gün önce gelen güncellemeden sonra bizi artık Avrupa'daki değil, Asya'daki (Sanırım Rusya) serverlara bağlamayab başladı. Önceden arada bir de olsa 4 barı görürdük. Şimdi 2 veya 3 bar. Yani hep gecikmeli görme. Sonuç, hezimet. Eviniz internet santraline yakın değilse eğer, PC'de BO2 oynamak yalan oldu yani.

Önceki COD'larda da böyle sorun oluyordu. Mesela BO1'de de pingimiz asgari 100 pingti ama yine de BO2'den daha iyiydi tabi. En az sorun MW2'deydi. Çünkü bazen bizi de host yapabiliyordu onda.

• beyler bu prestige mode ne oluyor. 55 level tamamlandıktan sonra maymun şeklinde rütbe geldi eyvallah da amaç nedir açıklayabilecek var mı?
  • Selam beyler; Vatan Bilgisayar'dan indirime girdiğinde BO2 almak istiyorum. Fakat Nuketown map de olacak mı yoksa ayrıca DLC olarak mı almam gerekiyor ?
    Veya Nuketown map olması için başka seçenek var mı? Teşekkürler..
  • time and fate bölümünde menendezi yakalamaya çalışırken oyun kapanıyorun sorunu bilne biri varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakana6

Selam beyler; Vatan Bilgisayar'dan indirime girdiğinde BO2 almak istiyorum. Fakat Nuketown map de olacak mı yoksa ayrıca DLC olarak mı almam gerekiyor ?
    Veya Nuketown map olması için başka seçenek var mı? Teşekkürler..

Ben Vatandan almıştım.Nuketown dahildi.Alırken arkasına bakarsın;"Bonus Map included" şeklinde bir ifade olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.