Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.452
Cevap
65
Favori
59.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hikaye güzeldi bence, sinematik aksiyon. Adeta bir hollywood filmi gibi. Multiplayer aşırı kötü, çizgi film gibi resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Multi tarafta zaten warzone var insanların multi oynamak için hem oyuna hem hizmete para vremelerini aklım almıyor.

Hikaye modu kupa veriyor, multi vermiyor :) prestige1 oldum hicbir multi kupasi acilmadi. Sizde de böyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 15 Ekim 2025; 16:21:23 >
  • Anladim hocam saolasin. Neyse hevesimizi aldik , saglam bi mw umuduyla beklemeye devam :)

MW4 gelmezse yine pas geçerim, anca beleş olunca oynarım. Günümüz modern silahlar, gerçekçi oynanış harici hiç sarmıyor CoD. Advanced Warfare geldi, Infinite Warfare hangisi tuttu mesela. Call of Duty manyağı olan yine bir şekilde alıyor oynuyor o ayrı. :) MW2019'a bakıyorum ne kadar sağlam bir oyunmuş. MW2- MW3 bile 2019'un gerisinde kaldı ama her türlü Black Ops serisinden iyidir Modern Warfare serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 15 Ekim 2025; 17:45:8 >
  • bedava haftayı pek dolu geçiremedim, önce bir kaç online maça girdim, açıkçası baya eğlenceliydi, sonra hikayesine başladım dün gece havaalanı görevini bitirdim, galiba zaman yetmeyecek, şuan ücretsiz deneme duruyor mu bilmiyorum bile

açıkçası hikayeyi beğenmedim, üçüncü görevdeki açık dünya kısmı çileden çıkardı, hard zorlukta oynuyordum dedim bu bir haftaya bitmez normale aldım ama yine zorlanıyorum, hikaye modunda alakasız bir yerden mermi yiyorum yz iyi zorluyor adamı, sonra şu halüsinasyon bölümü ilk başta gıcık etti ama black ops hikâyelerinde hep vardı galiba, keşke online maçlara daha fazla vakit ayırsaydım dedim

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Multiplayer da Crossplay kapatmaya izin vermiyor ? Sizdede öyle mi ?

• oyunun ücretsiz süresinin bitimine bir saat kala hikayesini bitirdim, hikaye olarak yine beğenmedim, düz koridor ateş etme oyunu ben oynamayalı ne hale gelmiş, hiç beğenmedim, habire yayık kafa ile yaratık vurup durduk, milletin sevmediği advanced warfare ve infinite warfare daha çok hoşuma gitmişti, işin içine bilim kurgu giriyordu robot giriyordu ama bu kadar sırıtmıyordu, ateş etmekten çok sağda solda bir şeyler arayıp durdum veya yaratıklardan kaçtım durdum, sırf bedava diye bitirmek istedim, yaratıkların olduğu bölümlerde otomatik tüfekle kaçtım ateş ettim kaçtım ateş ettim, normal düşman olunca da çektim sniper kuş avlar gibi avladım, normal asker gelince sevinir oldum yalan yok o zaman güzel aksiyon oluyor sonra bir bakiyorum kafa 30 bin fitte nesne arıyorum, hay ben sizin yapacağınız oyuna tüküreyim...

arkadaşlar multisi baya eğlenceliydi lan, son saat Multi attım farklı türler denk geldi eğlendim, bir an alsam mı oyunu dedim kendime ama bir de plus üyelik işin içine girince vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 17 Ekim 2025; 2:54:50 >

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.