Çok mantıklı, dün bir oyunda gına geldi, ışıklar havada uçuşuyor. splinter ustalar kaplumbağalar :) ama yine de multi zevkli. indirimde diye mw2 de aldım. multisi dolu mu hala bilmiyorum , denemedim bi ara denemek istiyorum. dh de b06 , mw 2 ya da cod ww2 oyun grubu var mı ?genelde 18- 23 arası online oluyorum. beraber grup olarak oynamak isteyen olursa haber verir misiniz ? |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (69. sayfa)

-
-
30 yaş ve üzeri kişilerden oluşan 15 kişilik bir takımım var.
-
+45 adama ihityaç varsa katılırım
@GhostByte ayrıca özel mesaj atamıyorum? destek bölümüne yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçuşan_rüzgar -- 19 Haziran 2025; 11:4:20 > -
PSN ID: SupernovA--1980
-
Akşam ekleyeceğim, teşekkürler.
-
Aynı takımda bende varım ama ben gencim
-
göreceli olarak biz de genciz dostum
-
bende 30+yım yer varsa gelebilirim zaman zaman
-
tabi hocam buyur gel. PSN ID: SupernovA--1980
-
İyi oyunlar arkadaşlar bo6 ucuza buldum aldım forumdan yani arada maç atayim diye ama cross player kapatmama rağmen gelen rakipler hep PC işareti var birde donuslerimi hizlandiracagim onun ayarlarini bulamadım yardımcı olabilecek varmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda bug var pc oyuncusu değillerdir cross kapatıp girebilirsiniz
Dönüşlerinizi hızlandırmak için imternetten birkaç ayar videosu izleyin mantığı kavrayın ve hardcore steakout moduna girin
Tamadir hocam teşekkürler
Oyunu kac pingle oynuyosunuz bende 48ms interneti degistiricemde ondan soruyorum
Ararken bazen 200 ping görüyor ama oyuna girince 68 pinglerde geziyor.
Yatay ve Dikey hareket hızınızı Ayarlar'da Controller bölümündeki ''Horizontal Stick Sensitivity'' ve ''Vertical Stick Sensitivity'' satırlarından değiştirebilirsiniz. Oradaki 2 değeri de kademe kademe arttırıp denersiniz.
-
Dostlar selam, ps5 pro adim. Ayni zamanda oyunu pc de de oynuyorum. Ara ara konsolcularin auto aiminden gina geldigi oluyordu. Ama ps5 de oynadigim zaman bende auto aim olayi olmuyor, kalktimi bu olay? Bilgisi olan varmi, aimin ayarlarinda auto aim asist var sadece ve hicbir ise yaramiyor acikcasi..joistikten ben adami tutturmaya calisina kadar indiriyolar direk, sanki klavye mouse ile oynuyorlar. (consol only, crossplay kapali) crossplay kapaliyken klavye mouse ile oynatmaz herhalde degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 22 Haziran 2025; 18:27:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aim assist BO6'da önceki MW serileri kadar aktif değil, her silahta sadece belli mesafeler içerisinde etkinliği artıyor.
Ayrıca atış sırasında sol analoğu hareket ettirmezseniz de yine aynı şekilde hızlıdan devreye girmez. Bu oyunda movement hızlı ve ttk süreleri de çok kısa olduğundan aim assist yok gibi hissettirebilir.
-
Karşına gelenler sanırım cornus yada xim gibi cihazlar kullanıyor.
pc de oynadım aktif konsolda oynuyorum ama hiç daha öyle aimin yapıştığını görmedim bazen gözüme takılıyor çok hafif de olsa adamın üzerine çekiyor oda çok hafif
-
Aim gene yardımcı oluyor ama surekli takip etmiyor ,önceki oyunlar kadar cok değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X