Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.972
Cevap
31
Favori
125.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buraya göz atın isterseniz;

    @Hicks




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 24 Kasım 2020; 11:13:46 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben 2k monitör oynuyorum görüntü iyi herhangi bulanık yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox one s kaç fps alınıyor ben multide 60 alınabiliyor gibi hissettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 24 Kasım 2020; 10:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper, cross platformu kapatsak bile ps4 ve ps5 sahipleri aynı anda oynayabiliyor değil mi?


    misal ben istesem sadece ps5 sahipleriyle oynama şansım yok sanırım.


    @alpererez

  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    aynen, bendim de bildiğim kadarıyla böyle abi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leş internet ve wifi bağlantısıyla oynadım , ping 60 seviyelerinde oynuyorum normalde 10-20 birim artınca çekilmiyor .. Adamlar 10-20 pingle oynuyor yeri geldiğinde

  • Temiz oyun.  Canım çekti akşam olsa da eve gidip oynasam  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cyber_Soldier17

    Arkadaşlar izninizle bir iki kelam etmek istiyorum oyunla ilgili. Ben bu oyundan keyif alamıyorum. Olmuyor yani. Deli Fps oyunu hayranıyım. Battlefield 3-4-1-5 hepsini çok severek oynadım (5'i hala deli gibi oynarım favorilerim arasındadır) ve aynı zamanda koyu bir MW hayranıyım. Genel olarak 2.0 - 1.5 arası K/D'm var oyunlarda, yani öyle çok aman aman bir oyuncu değilim, ortalama olduğum söylenebilir. Ancak bu oyun beni kesinlikle deli ediyor. Bir el bakmışsın çok keyif alıyorum, diğer el bildiğin beni yerlerde sürüklüyor. Ne zaman puanım 500'ün üzerine çıksa bir sonraki oyun mutlaka 500 altında oluyor, oyun sanki " Hayırdır gardaş nereye çıkıyorsun" der gibi beni aşağı çekiyor. SBMM'nin bu derece sert hissedildiği hiç bir oyun oynamadım daha önce. Resmen keyif öldürüyor. MW'de yensem de yenilsem de deli gibi keyif alıyorum oynarken. K/D umrumda değil, genel olarak eller çok keyifli geçiyor. Halbuki MW'de de SBMM var. Fakat bu kadar yoğun hissedilmiyor. Bu arada MW'de K/D'm çok daha düşük, kaçtı hatırlamıyorum ama 1.20 falandı yüksek ihtimal. Velhasıl kelam, bu oyundan keyif alabilmem için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Bir el öyle bir el böyle çok sıkıldım. Sanki her maç COD ligine falan çıkıyoruz, oynarken yoruluyorum yemin ederim. Şöyle oynarken arkama yaslanıp keyif almak istiyorum artık...



    agzına sağlık içimdekileri yazmışsın. bir oyun 30K 7D iken diger oyun 10K 33D ile oynuyorum. acayip sinir bozucu. tam keyif alacakken sanki Treyarch 'hop nereye genç' diyor. çözemediğim bir eksik var oyunda.. sanırım MW'yi özledim


    Nuketown kaçta geliyor arkadaşlar. herkes nickleri bıraksın akşam akalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 24 Kasım 2020; 13:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Klan adı [Vipe] olan bi takım görürseniz sakın girmeyin paramparça ediyorlar   Türkler sanırım. Adamların görüş alanına girer girmez mermi manyağı yapıyorlar dün akşam ilk defa acaba hile mi bunlar diye düşündüm ama değillerdi.

  • Arkdaşlar selam. Oyunu battlenet Rusya üzerinden almak kolay ve güvenli midir ? İleride hesap kilitlenmesi vb bir sorun olur mu? Diğer sorum ise mevcut battlenet hesabımızla Rusya'dan girip alabilir miyiz ? Yeni bir hesap oluşturmamızı mı önerirsiniz?

  • Pc de kullanan arkadaşlar sisteki son sürüm nedir?1.4.1 diye gidiyor mu? internette 1.6 güncelleme çıktı gibi haberler var twitterda 3 gündür.bana hala bir güncelleme gelmedi sizlere geldi mia caba yada bir tarihi var mı?

  • Tertemiz oyun, yatmasiz kilciksiz ximsiz cronussuz hilesiz hurdasiz. Konsolda boyle bacaklari uzatip hatasiyla dogrusuyla oyun oynayanlar basimizin uzerine.


     

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    Arkdaşlar selam. Oyunu battlenet Rusya üzerinden almak kolay ve güvenli midir ? İleride hesap kilitlenmesi vb bir sorun olur mu? Diğer sorum ise mevcut battlenet hesabımızla Rusya'dan girip alabilir miyiz ? Yeni bir hesap oluşturmamızı mı önerirsiniz?

    yeni hesap açmak lazım zaten.forumdan bir arkadaş kendi hesabına giftleyebilmiş rusyadan.ama nasıl oldu bilmiyorum.hiç hesabı kitlenen duymadım ama riski var tabikide

  • Cevap için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • net hayatımda oynadığım en leş cod. multi rezalet. sırf amatörleri eğlendirmek için m16, aug vs burst'lar koymuslar ki onlar da adam öldürebilsin.

    köpek gibi objektiflere kosuyorum. hardpointte 2 dk cemberde duruyorum diğer takım arkadaşlarım 15 saniye.. istisnasız herr oyun en kotü takıma düşüyorum istisnasız. allahin belasi treyarch

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k'da ve 1080p'de en az 10 saat multiplayer oynadım, hiç takılma fps düşmesi filan yaşamadım. senaryoyu oynamaya başladım. oyun sürekli göçüyor, çamur gibi görüntüyü ayarlayınca fps yüksek ama orta ayarda oynamaya çalışıyorum ondanda oyun kapanıyor. bu nedir ya.

  • İlk defa bir Cod oyunun multisinden bu kadar çabuk sıkıldım. Haritalar çok keyifsiz ve sayısı az. Grafikler Series X için hayal kırıklığı. Modern Warfare'in çok gerisinde kalmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Gerçi bugün nuketown geliyor ama , bi deneyin tam silmeden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.