Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN TEKRAR NORMANDYA ya GİTMEK İSTİYORUM !!! O ATMOSFERİ ÖZLEDİM VALLA
  • Oyunu donmadan yandaki sistemle full ayarlarda oynayabiliyorum (skidrow sürüm) Single player da 3-4 bölüm geçtim aksiyonun dibine vurmuşlar oldukça güzel ama bence grafikler berbat MW2 ye göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

ya siz çıktığı andan itibaren aralıksız oyun mu oynadınız yoksa rütbe atlamak çok mu kolay birşey ?

mw2 oynayanlar için kolay lvl kasmak

@Nike

Hocam SP başlarda sıkıyor ama bir kaç bölüm sonra aksiyon canavarı ve benzer 15 bölüm var Sp yi uzun tutmalarını sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 11 Kasım 2010; 13:55:56 >

• Arkadaşlar oyunda ses problemim var videolarda ses var ama oyunu oynarken ses yok nasıl düzelte bilirim driverden olabilirmi acaba?
  • Hayvan gibi kasıyor. Orjinal almıycam bu oyunu. Cod 4 ve MW 2 'nin orjinal keyini satın alıp, MW 3 çıkana kadar bu iki oyunu oynıycam..

REZALET !!
  • Çok sarmadı ama MOH'tan kat kat daha iyi olduğu kesin, senaryoyu ve işlenme şeklini de sevdim ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Hayvan gibi kasıyor. Orjinal almıycam bu oyunu. Cod 4 ve MW 2 'nin orjinal keyini satın alıp, MW 3 çıkana kadar bu iki oyunu oynıycam..

REZALET !!

aynen katılıyorum.
  • quote:

Hayvan gibi kasıyor. Orjinal almıycam bu oyunu. Cod 4 ve MW 2 'nin orjinal keyini satın alıp, MW 3 çıkana kadar bu iki oyunu oynıycam..

REZALET !!

belkide yeni ekran karti almanin zamani geldi
  • quote:

REZALET !!

Hocam sen o sisteme bi HD5850 al yada GTX470 al sonra kim kimi kasıyor görürsün önünde duramaz hiçbir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

REZALET !!

belkide yeni ekran karti almanin zamani geldi

Panelimdeki laptopu kullanıyorum. Biz Cod'dan olağan üstü grafikler, fizik animasyonları vs. bekleyen insanlar değiliz ki.. Tahminimce Xbox360 oyununu direk port etmişler oyuna.. Rezalet arkadaş ya. Biz kasmayan, o rahat gameplay'e sahip Cod'u seviyoruz. BF-MOH gibi bi oyun olmuş .
    Bu laptop'u iki sene önce aldım, FIFA 11 olsun, NBA 2k11 olsun yeni oyunları medium-high karışık çok rahat oynayabiliyorum. MOH'u bile medium da rahat oynadım. Ama COD BO rezalet olmuş.

Dediğimi yapıp MW1 ve MW2 orjinal keylerini satın alırım. Orjinal server'larda takılırım. Gidip bu dandik oyuna 120 TL de veremem.

• yaramaz dandik oyun işlemcim de yetmez zaten cod2'den beridir aynı motoru kullanan bu gerizekalı oyuna:) adamlar grafik devrimi yapmadan sistem devrimi yapmaya kalkmış, nerdesin infinity gel de şu treyarch mıdır nedir o dallamaların bizleri düşürdüğü hali gör..
  • BO'da optimizasyon sorunu var zaten, WAW'da da vardı bu bilinen bir şey.
    Yakında yama çıkaracaklarını durumu düzelteceklerini de söylediler, biraz araştırın sonra yaygara yaparsınız.

Daha Art Direction nedir Poligon nedir bilmeden gelip motor hakkında yorum yapan insanlara bayılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 10 Kasım 2010; 14:24:52 >
  • Treyarch, mümkünse bidaha COD oyunu yapmasın..
  • Oyun kasıyor diye rezalet oldu. Olacak iş değil. Suçları kendi sistemlerinde aramazlar da oyuna laf atarlar.

Ben gayet memnunum. Oyun akıcı, sürükleyici devam ediyor. Zevk almak istiyorsanız veteran oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 10 Kasım 2010; 14:26:04 >
  • Artık bu oyunda ekran kartı istiyorsa birşey diyemiyicem atalım çöpe bilgisayarları. Crysis 2 bu kadar kasmaz uçak motoru gibin çalıştırır. Anlamadığım MW2 grafiklerinin aynısı sadece az makyajlanmış bir iki efekt eklenmiştir ama ona rağmen kasması ilginç, burdan Treyarch en içten sıcacık sözcüklerimle tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çok ciddi sorunları olduğu söyleniyor.

Ama böyle bir bug olmamalıydı: Oyuna ciddi yamalar gelmeli.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=q0zVL8IRRvo&feature=player_embedded#!]

bunun neresi ciddi ?? masa ustunde duran elma

yapmayin allah askina

dikkate alınmıcaksa bu ayrıntıyı vermesinler alırsak 120 tl vercez buna !

120 tl nin 60 tl si aralın cebine gidiyor yurtdışında 59 dolar bu oyun

Şaka amaçlı yapılmış bir video bu allah için hiç mi mizah anlayışınız yok, ciddi ciddi yorumlar gelmiş bir de.

• ya ben sp yı gayet güzel oynuyordum sorunsuz.hiç çıkmadan devam ediyordum.ama elektirikler kesildi.tekrar açtığımda kayıtlı oyunumu bulamadım ya yok boşunam oynadım o kadar.campaign e girdiğimde resume game falan yazması gerekmez mi?oyunummu silindi ya yoksa
  • arkadaşlar bu oyunun directx10 desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

120 tl nin 60 tl si aralın cebine gidiyor yurtdışında 59 dolar bu oyun

Şaka yapıyorsun herhalde?
    Bak 59 dolar diyon "DOLAR" Çevir bakalım bunu TL ye koy kdv yi.
    Allah ım ya neler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

BO'da optimizasyon sorunu var zaten, WAW'da da vardı bu bilinen bir şey.
    Yakında yama çıkaracaklarını durumu düzelteceklerini de söylediler, biraz araştırın sonra yaygara yaparsınız.

Daha Art Direction nedir Poligon nedir bilmeden gelip motor hakkında yorum yapan insanlara bayılıyorum.

Bilmiyorum neden ama benim WaW yağ gibi akıyor, rahatça oynuyorum(Hem MP, hem SP). Bilmiyorum belki patchden sonra böyle olmuştur, patch öncesi oynamadım.

Ama BO anamı ağlattı resmen...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.