Şimdi Ara

Call Of Duty Black Ops 2 Videoları Geçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Call Of Duty Black Ops 2 oyununun başlangıcında bir kız yanıyor vs. o videoları nasıl geçebilirim sol tık denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lol567 -- 30 Mart 2013; 16:35:03 >

• 94 kişi görmüş yardım eden yok mu ?
  • 94 kişiden bir kişi yardım etmemiş demekki anlayamadılar neresi olduğunu
  • black ops 2'yi açınca bir video başlıyor ya hani david mason menendezle konuşuyor falan o videodan bahsediyorum nasıl izlemeden geçebilirim beklemek zorunda mıyım ?
  • pc oyunu açtığını save etmemiş o yüzden tekrar tekrar izliyorsun, internet cafede falan mı oynuyorsun?
  • hayır kendi notebook bilgisayarımda
    hm aslında olabilir çünkü bilgisayarıma torrent indirirken de sonraki gün o torrent inmeye devam etmiyor, önceki bir torrenti indiriyordum ona torrent ve veriyi sil dedim ama hala duruyor hata:torrent bulunumadı gibi bişeyler yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lol567 -- 8 Nisan 2013; 13:32:00 >
  • İzle izle izlemekten zarar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama sıkıldım artık videoyu çözdüm şarkıyı falan ezberledim :S
  • pc save etmediğine göre bir sorun olmalı bu save sorununu nasıl aşabilirim
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var ve gerçekten can sıkıcı bi hal almaya başladı. lütfen biri yardımcı olsun oyun başlangıç videolarını film gibi izlemek ve bu zulmü tekrar tekrar yaşamak allahımmmm :D
  • hiç mi bilgisi olan yok mu yardımm
  • save sorununu nasıl aşabilirim peki ?
  • pc her açıldığında kendini yeniliyor mu? auto save de yapılmamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 14 Nisan 2013; 13:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lol567

Arkadaşlar Call Of Duty Black Ops 2 oyununun başlangıcında bir kız yanıyor vs. o videoları nasıl geçebilirim sol tık denedim olmadı

arkdaşım onu izle ilerliyen bölümlerde anların ilk te bende raştırıyordum oyun ilerledikce anladım söyliyip hehcanı kaçırmak istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.