|
Call of Duty Black Ops 7 hikaye modu durdurulamıyor!
-
-
Şaşırmış bunlar🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Eğer seninle benim hala aşmamız gereken o karanlık yolların ardında bir ışık yoksa, benim kalbim de hep burada kalacak... -
o ne salak bir özellik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyunu üç senedir almadığım için sorun yok.Bu sorun oyunu alanların sorunu olacaktır.
-
Hayatımda oynadığım en kötü call of duty oyunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hakiki dost sıkıntılı zamanlarda,senin gurur ve izzet-i nefsini kırmadan sana yardım edendir. İMAM ALİ
Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ
Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN -
Her sene garanti 10 milyon üstü alıcı olduğu sürece COD dan adam gibi oyun beklemeyin zaten. 1 senede yapılan oyundan ne bekliyorsunuz.
-
Oyun her sene çıkıyor ama 1 senede yapılmıyor. Oyunu 2-3 geliştirici yapıyor. Sıra kendi oyunlarına gelene kadar önlerinde 3 yıl oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
90 yılların Prince of Persia oyununda da save yoktu. üstelik 1 saat içinde bitirme süresi vardı. :)
-
Sırf korsana düşmesin diye uğraştıkları işler. Sanki 5-6 saatlik dijital bi eğlence 70 dolar hakkediyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla b*k atmadan önce 4 kişi toplanın ve oynayın. Ben ilk defa bir COD oyununu 1 gün içinde bitirdim.
Konsept güzel ama umarım bir oyunluktur.
Co-op Campaign olayı ise her oyuna gelmeli.
_____________________________ -
black ops 3'tede aynı şeyi denediler. bir b*ka yaramamıştı. Bu tarz oyunlarda Co-op değil single oynamak daha keyifli.
-
Black Ops 6'da yaratık çıktığı anda campaign'i sildim. Yaratık istesem Doom oynardım.
Black Ops 7'de ise hep yaratık kestim keyif aldım. Bunun nedeni Left 4 Dead oynuyormuş gibi hissetmemdi :)
_____________________________ -
Cod artık özüne dönmesi laızm ben battlefield o yüzden geçti bunları kimse kusura bakmasın
-
86 bin online oyuncu olması umarım bir ışık yakmıştır Activision tarafında. Son zamanların en kötüsü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"BOOOOOK GIBI OYUN" . Kimse almasin aldirmasin.
-
Microsoft satın aldığından beri oyun kalitesinde bir düşüş hissediyorum. Cod BO7 bunun son göstergesi oldu. COD ölüyor beyler. 36 yaşındayım ve çocukluğum COD serisiyle geçti. Büyük bir hayal kırıklığı bu oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
18 yaş altına oyun oynamayı her yerden yasaklarsak oyun kültürü eski haline dönecektir
veletler para yatırıyor diye her serinin içine ettiler böyle bir şey var mı yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Kasım 2025; 12:25:37 >_____________________________ -
Steam de mi yoksa genel mi bu sayı?
------------
Co-op hikaye modu olduğunu duyduğumda hikayesinin çöp olacağını tahmin etmiştim, şaşırtmadı.
Stüdyoları birleştirip 3 yılda bir adam akıllı çıkarsınlar oyunu, cod ismini iyice mahvettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu adam Rocky'nin oğlunu oynamıştı bi de Heroes dizindeki uçan çocuk..
-
Fortnite oynuyorum arada cod yerine aynı şey sayılır 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ddd1903
En Beğenilen Yanıtlar
|
Cod artık özüne dönmesi laızm ben battlefield o yüzden geçti bunları kimse kusura bakmasın
|
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- instagram takip isteği attığım kişileri görme
- resim boyutu küçültme
- fifa 17 sistem gereksinimleri
- fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı