Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
88.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DFX

Bölge kodu sınırlaması olacak mı?
    Yani US PSN den alsak. 2. Bölge alan arkadaşlar ile multiplayer oynayabilecekmiyiz?

Tabiki oynayabileceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani US PSN den alsak. 2. Bölge alan arkadaşlar ile multiplayer oynayabilecekmiyiz?

evet oynayabilirsin. Bölge sınırlaması sadece DLC'ler için geçerli, oyunun bölge kodu neyse kullandığın hesapta o bölge olmalı. Onun haricinde bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

evet oynayabilirsin. Bölge sınırlaması sadece DLC'ler için geçerli, oyunun bölge kodu neyse kullandığın hesapta o bölge olmalı. Onun haricinde bir sıkıntı yok.

Burası biraz kafamı karıştırdı hocam. Oyunu da DLC'leri de aynı US hesaptan alsak kendi TR hesabımızda oyunu oynamazmıyız, DLC'ler yüklenmiş olarak.
  • Yavaştan sızıntılar başlıyor.

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'
  • Madem oyunu us den alsak da 2. bölgedeki arkadaşlarla lobby de beraber multide takılabiliyoruz, o zaman TR psn den almanın hiç bir anlamı yok. (Türkçe oyun dışında )
    O zaman Oyun US de daha ucuza geliyor. 59 dolar oyun, season pass ile birlikte 99 dolar.
    TR psn de 200 küsür TL fiyata sadece oyunu veriyorlar.
  • quote:

Madem oyunu us den alsak da 2. bölgedeki arkadaşlarla lobby de beraber multide takılabiliyoruz, o zaman TR psn den almanın hiç bir anlamı yok. (Türkçe oyun dışında )
    O zaman Oyun US de daha ucuza geliyor. 59 dolar oyun, season pass ile birlikte 99 dolar.
    TR psn de 200 küsür TL fiyata sadece oyunu veriyorlar.

aynen öyle zaten kardeşim oyunları us psn den almak daha mantıklı
  • Benim TR PSN den plus üyeliğim var. US PSN den oyun alıp oynayabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu exoskeleton gelecek tarihte geçen türde bir oyunu ilk kez mw2'den sonra zampella ve west yapmak istemişti fakat activision izin vermeyip bu projeden dolayı kavga ederek yollarını ayırmışlardı şimdi talep olduğu ortaya çıkınca activision aynı formata onay verdi. Biliyorsunuz firmanın ceo'su ve hisse sahibi Kotick inanılmaz pinti ve parayı herşeyin üzerinde tutan bir adam yıllar önce ilk kez Call Of Duty ile gelicek bir formatı satış korkusu ile reddederek hem çok değerli 2 kişi ve bu 2 kişi için çalışan koca bir grubu kaybetti hemde oyunun geleceği içinde stratejik bir hata yapmış oldu. Umarım bu seri sladgehammer ile toparlanır sonra ki oyun zaten treyarch'ın onların standartını ben beğeniyorum çıkardıkları 3 oyunda çok iyidi
  • Ya gelişmiş silahlarla savaşmayı sevmeyen tek ben miyim ? Tamam oynayacağım iyi kötü cod'u ama bir world at war, cod2 gibi zevk almayacağım. Dünya savaşını anlatan temaları daha iyi benim için. Modern savaşlarda cod 4 sonra daha fazla abartmamaları gerekiyordu. O tarz oyunları yapan çok firma var zaten.
  • World bazaar dan ön siparişi verdim bu da kötü çıkarsa
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    World at war bile güzel değildi bence. Nerede şimdi cod, cod: united offensive, cod 2... Cod4 bence de çok iyiydi bu oyunların etkisini yapmıştı ancak sonrası bozdu bence. MW serisini cod4 hatrına oynayıp bitirdim ancak multiplayer olarak hiç sarmadılar beni. Şuan kararsız kaldım ön sipariş versem mi vermesem mi diye bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

World at war bile güzel değildi bence. Nerede şimdi cod, cod: united offensive, cod 2... Cod4 bence de çok iyiydi bu oyunların etkisini yapmıştı ancak sonrası bozdu bence. MW serisini cod4 hatrına oynayıp bitirdim ancak multiplayer olarak hiç sarmadılar beni. Şuan kararsız kaldım ön sipariş versem mi vermesem mi diye bunu.

Cod 4 multisi ve single'ı ile efsane zaten, bu oyun bildiğin titanfall çakması, oyunda jetpack var titan gibi robot çağırıyoruz tepeden düşüyor, takım ismi bile atlas, sen koskoca call of duty markasısın ne gerek vardı titanfallı örnek almaya.

Neyse her ne kadar kötü de olsa alıp oynayacağım multisi nedense benim hoşuma gidiyor en çöp ghosts'u bile oynuyorum arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Ekim 2014; 21:16:30 >
  • quote:

Benim TR PSN den plus üyeliğim var. US PSN den oyun alıp oynayabilirmiyim?

Tabiki us hesabı açarsınız oraya oyunu alırsınız o hesaptan oyunu indirir kendi hesabınızdan oynarsınız.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Ben black ops 2 ve ghosts'u atladım hiç yokmuş gibi davranıyorum, bakalım bu nasıl olacak. Yeni battlefield yok bahara kadar ki o da bozdu bence o nedenle multisi oyalar diye düşünüyorum şimdilik
  • Bu da aynı mokun laciverti olacak tabiri caizse, benim en itici gördüğüm call of duty bu oldu nedense, ama yine de cod markasını seviyorum ne kadar sövsem de bunu da oynayacağım
  • Oyunu oynamadan yorum yapiyorsunuz bekleyin hele bi oynayalim ondan sonra şu iyi şu kotuyu tartişiriz

• Oyunda yineo bo2 ve ghosttaki gri renk paleti var.Çok boğuk gösteriyor oyunu.

• Cod serisini cod 4 den başlayarak her sene aldım bu senede alicam alışkanlık gibi bisey oldu fakat bana hiçbiri cod 4 teki zevki vermedi keşke tekrar o oyunu biraz allayıp pullayip yapsalar

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_x

Cod serisini cod 4 den başlayarak her sene aldım bu senede alicam alışkanlık gibi bisey oldu fakat bana hiçbiri cod 4 teki zevki vermedi keşke tekrar o oyunu biraz allayıp pullayip yapsalar

Aynen

Modern Warfare serisi keşke devam etseydi ona bile razıyım
  • Ps4 almadım henüz cod bundle cikarmi diye bekliyorum amazonda x1 icin cikmis hosumada gitti ps4 içinde yapsalar keşke

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.