Bildirim
CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (150. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremyelsal
Bu oyun gerçekten aklınızı başınızdan aldı mı??
Başlık hala bu şekilde...
Tersten almis o yuzden boyle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN AlphaRaVen__ -
BF4 ten kat ve kat zevkli, 2 sene bf4 oynamış biri olarak söylüyom. 130 level oldum ama şu oyundan aldığım zevki alamadım.
Aklımı başımdan almadı orası ayrı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rang0o
quote:
Orijinalden alıntı: keremyelsal
Bu oyun gerçekten aklınızı başınızdan aldı mı??
Başlık hala bu şekilde...
Tersten almis o yuzden boyle
Tersten almıştır, hiç aklıma gelmedi haa
Arkadaşlar var mı hala düzenli olarak multi oynayan CoD'u . Ben her gün düzenli girip Team Deathmatch atıyorum fakat tek başıma bi süre sonra sıkıyor
Oynayacak var mıdır? Varsa ekleyebilir.
PSN: haykoliksan._____________________________ PSN: haykoliksan -
Arkadaşlar klan kurdum kendim bulamadığından TurkishCommandos ismi.Gelmek isteyen Psn bekleyebilir. ErenPRINTER
Arkadaşlar bu oyundaki day zero editionda ne var ? Ne gibi ek paket var ? Cevaplar için teşekkürler
En önemlisi erken erişimdi fakat oyun zaten çıktığı için artık o önemsiz. Diğerleri AK12-G ve Crossbow silahı bide exo var. Açıkçası almana gerek yok hiç bi artısı yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dlc almamış olmama rağmen bugün sandıktan ohm royalty çıktı. Çok şaşırdım
ama 5 Kuruş etmez hala insanty beklemedeyim Master prestij 5 falan oldum daha gelmedi eşşoğlusu
Secondary hak arıyorum arkadaşlar satmayı düşünen olursa

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
-
Muhtemelen oyunun boş olduğu idrak ettikleri içindir. Bol hedef alma yardımı, rastgele spawn, taktik/strateji/takım oyunu hak getire... Chaos at duty! _____________________________ Psn : Can81TR
Xbox : Can81TR -
Gelmiş geçmiş en dandik killstreakleri barındıran COD bu heralde. Özensiz bir oyun. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
Gelmiş geçmiş en dandik killstreakleri barındıran COD bu heralde. Özensiz bir oyun.
Tamamen Katılıyorum ama oynuyorum
TR Psn'den alınma Call of Duty:Advanced Warfare - Digital Pro Edition (Day Zero) oyunum çift hak olarak satılık. Season Pass dahil olan paket. -
5,5 gb Güncelleme gelmiş kuran var mı ne katmışlar oyuna
şu hbr insanity düşmedi gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 4 Ağustos 2015; 18:52:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________

Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Master prestij 6 oldum hala banada gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: #Erdem#
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Master prestij 6 oldum hala banada gelmedi
Bir asm1 speakseasy geldi onu da sevmiyorum._____________________________

-
oyunda görevdeyken oyun dondu sıkıntı ne olabilir? _____________________________ PSN: ozkan_18 -
Hala zevkle oynuyorum. Prestij devam :) _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt