Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belasını versin hbra3 ünde insanity ninde bi gelmedi gitti yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar nat:moderate sorununu nasıl düzeltebilirim?dmz verdim,port yönlendirmede yaptım.ama hala moderate yazıyor.ve oyun bulamıyorur,not found.
  • Arkadaşlar, yeni ps4 aldım. Bu saatten sınra advance warfare alayım mı yoksa black ops 3 mü bekleyeyim?
    Önemli not: elimde kill zone var. Ve daha önce ps de fps oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

Arkadaşlar, yeni ps4 aldım. Bu saatten sınra advance warfare alayım mı yoksa black ops 3 mü bekleyeyim?

İlk kez fps oynıcaksanız aw'de de bo3 te de sıkıntı çekersiniz.joystik kullanımına alışmak biraz zaman alıyor bence aw alın alışın bo3 için eliniz alışsın yeni oyunun tadını çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Arkadaşlar, yeni ps4 aldım. Bu saatten sınra advance warfare alayım mı yoksa black ops 3 mü bekleyeyim?

İlk kez fps oynıcaksanız aw'de de bo3 te de sıkıntı çekersiniz.joystik kullanımına alışmak biraz zaman alıyor bence aw alın alışın bo3 için eliniz alışsın yeni oyunun tadını çıkarın

Black ops 3 çıkana kadar killzone ile antreman yapmak daha mantıklı o zaman, param cebimde kalır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Black ops 3 çıkana kadar killzone ile antreman yapmak daha mantıklı o zaman, param cebimde kalır

Hocam killzone oynanışı hakkında bişey diyemicem ama sistem aynıysa neden olmasın

• cangk kullanıcısına yanıt
    Hocam cod joysticklere alışmak için uygun oyun değil diye düşünüyorum. Ben de ilk killzonela alışmıştım sonra bf4 şimdi cod. Exo olduğu için bu oyun serideki en hızlı oyun olabilir. Yoksa rage yüzünden çok kol kırarsınız . Önce joysticklere alışmakta fayda var. Şahsen ben sırf silah düşürme olduğu için dün bıraktım oyunu daha oynayacağımı sanmıyorum. Speakeasy atmayan sistemin canına yanim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

arkadaşlar nat:moderate sorununu nasıl düzeltebilirim?dmz verdim,port yönlendirmede yaptım.ama hala moderate yazıyor.ve oyun bulamıyorur,not found.

Ps ağ ayarlarından manuel i seç
    Modeme verdiğin dmz yi en yukarı ip kısmına ata.

Subnet mask a 255.255.255.0 gir
    Alttaki İp ye 192.168.1.1 veya 1.2 gir
    En alttaki dns lerede 4.4.2.2 4.4.4.2 gir veya yandex dns leri yaz google a onları gir. Olmadı hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsan onun dns sini bul netten onu gir Olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Haziran 2015; 20:15:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

arkadaşlar nat:moderate sorununu nasıl düzeltebilirim?dmz verdim,port yönlendirmede yaptım.ama hala moderate yazıyor.ve oyun bulamıyorur,not found.

En alttaki dns lerede 4.4.2.2 4.4.4.2 gir veya yandex dns leri yaz google a onları gir. Olmadı hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsan onun dns sini bul netten onu gir Olması gerek.

Hocam aynı zamanda Xbox kullanıcısıyım ip atama port açma dmz ,bu konularda uzmanım :) aynı uygulamayı yapıyorum.nat tip2. Ama oyunda moderate .bikaç bişey daha deniycem.olursa olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Hocam aynı zamanda Xbox kullanıcısıyım ip atama port açma dmz ,bu konularda uzmanım :) aynı uygulamayı yapıyorum.nat tip2. Ama oyunda moderate .bikaç bişey daha deniycem.olursa olur.

Port açmanıza gerek yok dmz hepsini kapsıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nat type open olsa bile bu sorun yine başına gelebilir. No games found'a dair resmi forumda araştırma yaparsan bir sürü başlık var ve open olanlarda dahil olabiliyor ve ilginç bir şekilde sebebide bilinmiyor. Mesela "geri ana menüye dönüp exo survival'da oyun aratmaya başlayıp sonra geri çıkıp multiplayer'da aratınca buluyor her seferinde aynı işlemi yapmak zorunda kaldım" "oyunu kapatmadan sign out-sign in yapınca buluyor oyun bitip tekrar aratınca yine bulamıyor" diyen mesajlarda var yani kaynağı belirsiz belalı bir durum. Moderate'de başka bir problem yoksa oyun bulması lazım. Bir daha ki denemede modem ara yüzünden firewall'u minimum veya komple kapatmayıda dene yine olmassa modemden upnp'yi kapatmayıda deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Nat type open olsa bile bu sorun yine başına gelebilir. No games found'a dair resmi forumda araştırma yaparsan bir sürü başlık var ve open olanlarda dahil olabiliyor ve ilginç bir şekilde sebebide bilinmiyor. Mesela "geri ana menüye dönüp exo survival'da oyun aratmaya başlayıp sonra geri çıkıp multiplayer'da aratınca buluyor her seferinde aynı işlemi yapmak zorunda kaldım" "oyunu kapatmadan sign out-sign in yapınca buluyor oyun bitip tekrar aratınca yine bulamıyor" diyen mesajlarda var yani kaynağı belirsiz belalı bir durum. Moderate'de başka bir problem yoksa oyun bulması lazım. Bir daha ki denemede modem ara yüzünden firewall'u minimum veya komple kapatmayıda dene yine olmassa modemden upnp'yi kapatmayıda deneyebilirsin.

Klasik psn sorunları hala mevcut desene ozmn dostum.doğru düzgün bir online sistemi kuramadılar.

• quote:

quote:

Nat type open olsa bile bu sorun yine başına gelebilir. No games found'a dair resmi forumda araştırma yaparsan bir sürü başlık var ve open olanlarda dahil olabiliyor ve ilginç bir şekilde sebebide bilinmiyor. Mesela "geri ana menüye dönüp exo survival'da oyun aratmaya başlayıp sonra geri çıkıp multiplayer'da aratınca buluyor her seferinde aynı işlemi yapmak zorunda kaldım" "oyunu kapatmadan sign out-sign in yapınca buluyor oyun bitip tekrar aratınca yine bulamıyor" diyen mesajlarda var yani kaynağı belirsiz belalı bir durum. Moderate'de başka bir problem yoksa oyun bulması lazım. Bir daha ki denemede modem ara yüzünden firewall'u minimum veya komple kapatmayıda dene yine olmassa modemden upnp'yi kapatmayıda deneyebilirsin.

Klasik psn sorunları hala mevcut desene ozmn dostum.doğru düzgün bir online sistemi kuramadılar.

Çok nadir bir durum bu. Yani sonuç olarak 5-10 milyon civarı sattığını düşünürsek bu hata ile ilgili açılan konu sayısı en fazla 300-500'dür. Büyük bir ihtimal modem + isp kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim başıma ps3 döneminden beri hiç gelmedi ama forumda ghosts ve bo2 döneminde de ara ara aynı problemi yaşayan kişiler olmuştu ve yanlış hatırlamıyorsam bazıları modem ayarları bazılarıda isp ile konuyu görüşerek sorunlarını çözmüşlerdi. Firewall ve upnp'yi dene olmassa deneme amaçlı ucuz bir modem alıp farklı bir modem ile denersin.

• quote:

quote:

quote:

Çok nadir bir durum bu. Yani sonuç olarak 5-10 milyon civarı sattığını düşünürsek bu hata ile ilgili açılan konu sayısı en fazla 300-500'dür. Büyük bir ihtimal modem + isp kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim başıma ps3 döneminden beri hiç gelmedi ama forumda ghosts ve bo2 döneminde de ara ara aynı problemi yaşayan kişiler olmuştu ve yanlış hatırlamıyorsam bazıları modem ayarları bazılarıda isp ile konuyu görüşerek sorunlarını çözmüşlerdi. Firewall ve upnp'yi dene olmassa deneme amaçlı ucuz bir modem alıp farklı bir modem ile denersin.

hallettim hocam.diğer konsol portlarının etkinliğini kapattım sadece ps4 için etkin bıraktım.oyunlara falan girdim sorunsuz.ama taramalarda 4 potansiyel oyun yada 17 potansiyel oyun 22,4,11 gbi çok yoğun bir taratması yok.xbox ta bu sayı 50 den aşağı görmek zor.gerçi altyapı farkı tabiki bu.genede iyi oyunlar çıkardım teşekkürler yardım için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hallettim hocam.diğer konsol portlarının etkinliğini kapattım sadece ps4 için etkin bıraktım.oyunlara falan girdim sorunsuz.ama taramalarda 4 potansiyel oyun yada 17 potansiyel oyun 22,4,11 gbi çok yoğun bir taratması yok.xbox ta bu sayı 50 den aşağı görmek zor.gerçi altyapı farkı tabiki bu.genede iyi oyunlar çıkardım teşekkürler yardım için.

Onun sebebi şu olabilir. Microsoft xbox one tanıtılırken yeni nesil ile beraber "300.000'den fazla server ile hizmet vericez" demişti ve "perfect match" isimli yeni bir matchmaking sistemi yaptılar yani evet server altyapı olayında adamlar açık ara önde. Daha fazla sonuç bulması herhalde bu faktörle alakalıdır. Ps4'te şöyle bir durum var daha doğrusu oyun ve yapımcı firma ile alakalı eğer oynadığın oyunda ping/latency ve local ayrımları varsa tertemiz oynarsın fakat özellikle latency ayrımı yapmayan ve local ayrımını sadece kıtasal olarak bölen oyunlarda ciddi bir bağlantı ve lag problemi var ki aw'de bu oyunların başında geliyor. Ghosts'ta böyleydi. Zaten bundan dolayı bu 2 oyunda 100'binden fazla aktif oyuncu kaybedildi. Müdavimler bo2'ye geri döndü o oyunun aktif oyuncu sayısı 3 seneye ve eski nesile rağmen hala daha fazla. En son bo2'de ping ve domestic search imkanı vardı, öncesinde ise latency ayrımı. Şimdi lobby bulması zor olmasın bastığın gibi oyuna giresin diye bütün bu faktörler kaldırıldı. Activision'un dedicated dediği olay sadece kıtasal ayrım yapan sistemleri buna dedicated diyorlar ve her sene tonlarca küfür yiyorlar. Bakalım bu sene bo3 ile belki sistem değişir. Treyarch önce ki oyununda domestic ve latency kriterleri koymuştu umarım yine olur. En kötü battlefield'da olduğu gibi bilinen dedicated olursa oda sorunu çözer. Server kiralarız browser'dan seçip gireriz ama bu biraz düşük bir ihtimal çünkü activision fazla adaletli bir oyun yapmak istemiyor, bu bağlantı eşitsizliği bir yerde işlerine geliyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Hocam cod joysticklere alışmak için uygun oyun değil diye düşünüyorum. Ben de ilk killzonela alışmıştım sonra bf4 şimdi cod. Exo olduğu için bu oyun serideki en hızlı oyun olabilir. Yoksa rage yüzünden çok kol kırarsınız . Önce joysticklere alışmakta fayda var. Şahsen ben sırf silah düşürme olduğu için dün bıraktım oyunu daha oynayacağımı sanmıyorum. Speakeasy atmayan sistemin canına yanim.

Teşekkür ederim dostum
  • Oyunu arkadaştan ödünç aldım Story güzel olmuş film gibi akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 10 Haziran 2015; 13:03:33 >
  • Day Zero Edition şimdi alırsam o kodu kullanabilir miyim? Bir tarih sınırı felan var mı?
  • Bildiğim kadarıyla yok bende 2-3 ay önce almıştım 2. el sahibi kullanmamış çalıştı kod ama kayda değer bişey vermiyo zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Bildiğim kadarıyla yok bende 2-3 ay önce almıştım 2. el sahibi kullanmamış çalıştı kod ama kayda değer bişey vermiyo zaten.

Tamam, sağolun. Normal sipariş ettim o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.