Bildirim
Call of Duty 4 2 disc mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam 2. diske talibim ..ciddiyim ... -
Hayır . Disklerin ikiside BD ' mi???? -
Evet. İkiside birbirinin aynısı.. -
Bonus Disc tarzı birşey olmasın sakın...? -
collector editon u almış olmayasın. -
Collector's edition falansa 2 disk olması normal birinde ek içerikler vardır... -
haahah... komediye bak yaa.. Eğer her ikiside oyun diski ise oyunu beleşe çıkardın demektir -
Öyle bi ibare yok .Sanırım eve gitmeden anlayamayağım olayı.Play asia dan gelen boş CoD4 kutu alan haber versin. -
benim kutu bos saka saka -
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
Öyle bi ibare yok .Sanırım eve gitmeden anlayamayağım olayı.Play asia dan gelen boş CoD4 kutu alan haber versin.
e hocam nesini anlamayacaksın. bonus disk ise üzerinde ''bonus dics'' filan yazar 2 blu-ray in baskısı birebir aynı olmaz. Birebir aynı ise 2 side oyundur. -
Evet ikiside oyunmuş.Bari AC atsalardı içine daha makbule gecerdi.. -
hadi bakalım gene iyisin. fabrikadaki makine 2 tane kaçırdık demek içine. -
Süper yaaaa , valla senin kadar sevindiğime emin olabilirsin -
Hocam istanbuldaysan bana atsana 20 ytl ye talibim -
bende talibim oyuna uygun fiyata satarsan alabilirim tabi çalışıyorsa oyun.
açık artırma yapalım burda 70 kağıt veriyorum ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 20 Kasım 2007; 20:47:12 > -
demekki kutusuz kitapçıksız diye satan arkadaşların eline oyun böyle geçiyor büyük şans -
cod4 te ps3 olanda collector's edition çıkmadı tabi bildiğim kadarı ile -
Harbimi ne şanslısın ya hemen okut onu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X