Steamden aldım ama BO6 indiremiyorum kütüphanemde yok oyun :D |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (5. sayfa)
-
-
oyun optimizasyon muazzam 2k 190 fps ultra ayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Ekim 2024; 3:48:9 > -
Steam den alan yok mu oyunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Steam'den alanlar saat 07.00'dan sonra girebiliyor diye biliyorum. Kütüphanede direkt Call of Duty olarak gözüküyor bu arada artık. Her oyuna Call of Duty HQ'dan giriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paycell'de gamepass 105 tl ye geliyor. aldım download'a yatırdım bilgisayarı akşama hazır olur.
Gamepass üzerinden indirmeyi başlattım sadece ana oyun ve bo6 campign seçtim multi oynamayacağım senaryoyu oynar salarım oyunu ama gamepassten indirirken default olarak hiç bir tiki kaldırmazsak mw3 multi-campign bir ton ıvır zıvır indirip 200 gb üzeri boyut gösteriyor gamepassten indirenler dikkat etsin ne oynayacaksanız onu indirin. Bende ana oyun ve bo6 60 küsür gb görünüyordu ama indirmeyi başlatınca boyut böyle oldu ne garip bişey bu hiç bir şey anlamadım
Bir de şimdi bu fotoğrafı yüklerken farklı bir olay oldu. Bu 315 GB'lık dosya boyutu birden 1.7GB'a düşüp indirme baştan başladı ya biz ne indiriyoruz bilen biri söylesin lütfen
-
Bakalım bakalım nasıl olmuş,önce hikayeyi bitirelim,çok atlamalı zıplamalı değilse multiplayer'a da bi 100 saat gömeriz
-
Ben sectigim kadarini indirmistim, 86gb kusurdu indirirken 200 civari yazmiyordu yane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirmeyi iptal ettim sadece ana oyun dediği cod merkezini indireceğim onun içinden bo6 campign indirmeyi deneyeceğim bir de
Mp'ye daha çok zıplama atlama koymuşlar tam tersi aslında ama çok fazla insanın kullandığına şahit olmadım şuanlık. Belki ileride daha iyi kullanmayı öğrendikten sonra artar diye tahmin ediyorum, şuan düz olarak max payne gibi atladığımızda avantajdan çok dezavantaj sağlıyor. Doğru yerlerde kullanmak gerekiyor, ben sadece normal kayanlara denk geliyorum, herkes normal oynuyordu dün
-
Öyleyse çok iyi singleplayer 1 saat oynadım keyifli gidiyor multiplayer her türlü keyifli oluyor
-
Valla bugün biraz daha mp oynadım bence çok güzel. Betada tam tersi yorumlar aldı kötü diye ama ben öyle olduğunu sanmıyorum. Max payne atlayışı çok zevkli olmuş, çok sweatneck değilsen zevkli yani çoğu insan kullanmıyor ama zevk amaçlı kullanılır, aslında kullanışlı ama çok durumsal olarak kullanışlı, ben çok kullanıyorum hoşuma gitti. + Olarak ttk biraz daha uzamış, eskisi gibi çok hızlı değil önemli olarak headshotun önemi çok artmış gibi hissettim ben.
Bence güzel, gamepassi olan denemeli en azından.
-
Gamepass'te bu sorunu yaşayan var mı ?
Sorun "Onar" yapınca çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 25 Ekim 2024; 13:7:5 >
-
Tekrar soruyorum, oyunun gamepass versiyonunu oynayabilen var mı?
Evet oynayabiliyorum.pc gamepass ultimate
-
Ben niye oynayamıyorum. Oyunun ana ekranında satın al seçeneği çıkıyor.
Üyelikten çık.Uygulamayı sil pc yi yeniden başlat.uygulamayı yükleyip tekrar girmeyi dene.
-
Yaptım ama yine satın al seçeneği çıkıyor.
Yapılan preloadı kaldırıp baştan indirince sorun çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X