ARKADASLAR CALL OF DUTY 2 Yİ YENİ BİTİRDİM ARDINDAN DA MEDAL OF HONOR PASİFİC ASSAULTA BAŞLADIM..BANA GÖRE GRAFİK YAPAY ZEKA SES ATMOSFER YÖNUNDEN PASİFİC ASSAULT ÇOK DAHA İYİ AMA NİYE PİYASADA ÇOK TUTULMADI BU OYUNDA HER AĞZINI AÇAN CALL OF DUTY DEMEKTE ANLAYAMADIM.....HER İKİSİNİ OYNAYIPTA DÜŞÜNCELERİNİ YAZCAK OLAN VARMI.....o kadar çok övülen call of duty de en zorunda açtım orda bile yapay zeka yok gibi veya ben anlayamadım
her 2 sinide bitirdim moh cod un yanından geçemez. hem grafik hem de(en önemlisi) atmosfer. verdiği zevk de de cod. ama moh da baya güzel oyundur.ama cod daha iyi. tabi ki bu benim düşüncem
call of duty ben de bıtırdım ama medal of honer le karsılastırırsam cod derım cunku bırazda ha gercekcı oyun
cod
nasıl gerçekçi oluyo anlamadım codda en zorda bile heryerde silah bomba var...ttakım ruhu yok ve grafik diyorsunuz ama medal oh honorda gözle görülür fark var....en önemlisi coh kolay ama tabii zevkler tartısıllmazz sizde haklısınız..yapay zekada coh bence soldda sıfır
bencede cod 2 moh dan daha iyi benim düşüncem tabiki
cod serisi en iyi ww2 oyunu kesinlikle.grafikleri kesinlikle çok iyi.eğer grafiklerini beğenmediysen bu muhtemelen oyunun açılışında sana sorduğu "most people chooses ... " şeklindeki soruya yes demenden kaynaklanıyor ya da ekran kartın yetersiz.optionstan graphics e gir ve tüm ayarları high yap fikrin değişecek bence.
bence de cod2. cod 1 bile mohtan daha çok zevk verdi bana. üzgünüm.
bende cod taraftarıyım ama moh uda severek oynamışımdır..Ama cod un verdiği zevki alamadım..
ikisinide bitirdim aslında MOH:PA fena değil hatta güzel bencede ama COD2 kadar savaş atmosferini çok iyi yansıtamadı genede oynanması gereken bir oyun, ama medal of honor airborne cod 2 den bence daha iyi bir oyun olacak
MoH un grafiği asla Cod dan daha iyi olmaz.Zira şu anda Mohpa yı oynuyorum ve orman grafikleri(cod a göre) berbat.Ha oynanış zevkli o ayrı, özellikle dipçik kavgaları hoşuma gidiyor.Ama yapay zekada sakat adamlar 10 kişinin içine dipçikle dalıyorAma Cod açık alanlarda geçerken, MoH dar alanlarda geçiyor yani bu bir + mı yoksa - mi siz karar verin
cod u hicbir savas oyununa değismem
MOH:PA oyunundaki takım arkadaslıgını ve yardımlasma ozelligini codye monte etseler 11 numara oyun olur ama nasip cod4 bakalım....
savaş oyunu denildiği zaman herkes susar cod konuşur....
cod oynadıktan sonra moh diye birşey kalmadı bence. önceden tüm savaş oyunlarının çıkmasını sabırsızlıkla beklerken şimdi bir tek codu beklerken sabırsızlanıyorum moh airborne felan beni hiç ilgilendirmiyor...
cod moh u varya anladın sen onu...
MOH:PA da baya güzel oyundu elimde 6 cdlik oyunu hala var baya zevkliydi onu alabilirsin ama tabi cod 2 de çok güzel bi adım önde cod
cod2 cok ii bi senaryo uzerine kurulu.ustelik oynanabilirligi ve grafikleri de cok ii.moh şimdilerde biras tutulmaya basladı. yoksa moh:allied assault a bakarsak, adamlar tamamen quakeIII motoru yani openGL ile yapmıslar oyunu.yani cod e karşı pek bi iş yapması mumkun diil.cod gibi onlar da openGL kullanmanın yanında grafik efektlerine biras daha onem verseydiler ilk onlar tanınacagı ve tutunacagı icin su an herkes moh:pasific assault u tutuo olacaktı.
Call of duty2yi tek geçerim...Moh daha sıkıcı cod daha zevklidir
Call of Duty'i yapanlarla ilk pc ye çıkan Medal of Honor Allied Assault u yapan adamlar aynı. Pasific Assault ise tamamen EA nın kendi bünyesinde yapılmıştır. Call of duty ile passific assault bana göre karşılaştırılamaz bile call of duty ezer geçer.
cod2 (pes) - Moh (fifa)
umarım anlatabilmişimdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme