Şimdi Ara

CALL OF DUTY 2 MULTIPLAYER OYNARKEN KİTLENME !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda multiplayer'da oynarken kitlenme sorunu olan varmı ? delirecem en sevdiğim oyun yeni makinemde kitlenmelere yol açıyor sistem tüm uygulamalarda ve diğer oyunlarda full stabil ama call of duty2 'de multiplayerda donuyor oyun , singleplayerda saatlerce oynuyorum sorun yok ama gelgelelim multide donuyor oyun öylece kalıyor punkbuster filan değil yani oyun kitlenip kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum bu sorunla karşılaşan varmı acaba ? core2 duo 'lar ile ilgili bir sorunu varmış sanırım cod2 'nin ?????

• Arkadaşım bende cod2 ile ilgili sorunlar yaşıyorum çözüm bulamadım,multi oynarken map değişimi sırasında pc kitleniyor
  • valla ben onboard vga ile 30 fps de oynuyorum sorun yok zuhaaaa işlemcim amd64 3200 am2

sana tavsiyem oyunu yeniden indir bi ara bendede multiye girmiyordu yeniden başka yerden indirdim sorun olmuyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşım bende cod2 ile ilgili sorunlar yaşıyorum çözüm bulamadım,multi oynarken map değişimi sırasında pc kitleniyor

Evet o sorunuda duydum yabancı forumlarda map değşimlerinde makine kitleniyormuş , bende de oyun içinde kitleniyor bazen 10 dakka sonra kitleniyor bazense 30 dakika sonra çözemedim gitti
  • Sistemle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum 1gb ram kullanıyordum ram fiyatları düşünce 2gb yaptım yine aynı takılmalar,yazılımsal bir sorun var bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Sistemle ilgili sorun olduğunu sanmıyorum 1gb ram kullanıyordum ram fiyatları düşünce 2gb yaptım yine aynı takılmalar,yazılımsal bir sorun var bence..

Evet birşeyler var single playerda saatlerce kitlenmeyen oyunm ultide kitleniyorsa mutlaka bir sorun var ama , daha önce yoktu acaba punkbuster güncellemesi ile mi oldu anlamadım ??
  • punkbuster'ın 2 tane çalışan programı oluyor windows üzerinde ben bunları kapattım uzun zaman bu şekilde kullandım,yeniden aktif yaptım ama yine aynı takılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski sistemimde donma yapmıyordu oyun esnasında venice 3200 varken şimdi sistemi değiştirdim diğer herşey stabil ama multide donma oluyor yaw kafayı sıyıracam single da yok donma böyle saçma birşey olamaz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Mayıs 2007; 22:21:51 >
  • ÇÖZÜM BASİT

cod2mp.exe ye sağ tıkla uyumluluk sekmesine gel
    win98 olarak çalış diye seç.

bundan sonra map deişimlerinde kitlenme olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardes4 -- 29 Mayıs 2007; 9:08:38 >
  • map değişimlerinde kitlenmiyor zaten , sadece multiplayer oynarken oyun sırasında kitlenme var , single playerda saatlerce oynamama rapmen kitlenme yok diğer oyunlarda hiçbir problem yok , internette araştırdım bu sorundan şikayetçi olan çok var ama çözümü bir türlü bulamadım !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

valla ben onboard vga ile 30 fps de oynuyorum sorun yok zuhaaaa işlemcim amd64 3200 am2

cod 2 onboard ekran kartlarında yüklenmiyormuydu ?
  • Aynı Sorun Bendede Var.Map Değişimi sırasında donma oluyor res atiyorum.Sorun Xfire Programından kaynaklıyor.(kullanıyomusun Bilmiyorum)Xfire Kapatıp girdigimde donma olmuyor.Xfire Uptadeleri sonucu Fps düşmesi oluyor ve looding sırasında kitlenme yaşanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.