Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.0 versiyonun kurmayı başardım ama mount image seçiyorum nedense masa üstüne kısayol eklenmiyor ve oyuna giremiyorum
  • ARKADAŞLAR SORUNUM ÇÖZDÜM AMA , SİTEDE 50 TANE COD2 SERVERA VAR HEPMİZİN ORTAK OYNADIĞI TÜRK SERVARI HANGİSİ ?
  • beyler Herkesssss 212.64.213.59:28960

a gelsin çabukkkkkkkkkkk
  • ARKADAŞLAR SERVER İP SİNİ YAZIYORUM REFLESH YAPIOM TÜRK BAYRAĞI ÇIKIO YALNIZ GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA OLMUYOR YANİ SEVER BİLGİLERİNİ GÖSTERMİYOR KAÇ KİŞİ OLUP OLMADIĞINI BİDE UNSCANED YAZIYOR LÜTFEN YARDIM
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: MERCAN2000

Yeni Cod 2 için
    Türk serverları

212.64.213.59:28960
    212.174.113.110:24740
    212.64.213.58:28960
    212.174.113.110:25470
  • TMM YAPTIM ASEYİ SEVER İİP LERİNİ DE YAZDIM OYUNA GİRMEYE AÇLIŞTIĞIMDA SERVERDA 1/64 KİŞİ VAR MESELA GİRDİĞİMDE SERVER İS FULL YAZAN KUTUCUK ÇIKIYOR VE CANCEL VE FORCE CONNECT SEÇENEKKLERİ FAR FORCE CONNECT DEDİMMİ OYUNA GİRİYOR AVATİNG FALAN DİYOR BİDEW BEKLE ORDA YARIM SAAT VAZGEÇTİM , ÇÖZÜM NEDİR ARKİDİŞKER YALVARRIRIM YARDIM
  • arkadaslar 12 sayfa olmus usendim hepsini okumaya. takıldınızı serwerlar war mı? türklerin bol oldugu. hep gavurlarla oynuyorum yaw iki laf edecek adam olmuyo serwerda
  • oynasana.com un serverlari var turkishhh
  • çok iyi bir çalışma arkadaşım çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

oynasana.com un serverlari var turkishhh

onlar rezalet. zewk alamıyosun oyundan. cok lag war
  • Beyler en çok hangi serverda takılıyorsunuz bi PM atıverin beah!!
  • ya ben oyunu kuramadım dameon açılınca bilme ne diyo sonra yoksay veya kapat anlamdım yardım
  • arkadaslar su ping olayı nedir allah askına serverlara girdiğimde yüksek pingten dolayı atılıyorum veya giremiyorum.pingimi nasıl düşüreceğim yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Hayır her bölüme bir sürü server ekleyebilirsin.

/>

kardeş o resimdeki türk serverlerını versene viznet hack brothers
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhaniyeli

arkadaslar su ping olayı nedir allah askına serverlara girdiğimde yüksek pingten dolayı atılıyorum veya giremiyorum.pingimi nasıl düşüreceğim yardımcı olurmusunuz

Pingin tam karşılığını bilmiyorum ama internet hızın ne kadar yüksekse ping genellikle o kadar düşük oluyo.Her serverda bir Max.Ping var.Sağ alt köşede yazıyo.Senin o servera göre pingin Max.Ping.den yüksekse servera giremezsin. Pingi değiştirmek için serverin üzerine tıkla ve ctrl+p yap.Her yapışta pingine bak max pingin altına düşersen girmeyi dene.
  • ya bu serverlari toptan eklemenin bi yolu yokmu yaw bole tek tek 2 gün sürer
  • tmm tmm hallettim
  • yukarda cd key sorunu olmaz denilen serverlarda da cd key hatası alıyorum. naapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    tsekkurler...
  • arkadaşlar ben dediğiniz gibi yaptım. ve oyunlara girebiliyorum. ancak ayun oynarken birden beni atabiliyor. bi de oyunlara girmek istediimde bazen cd key mi ne yazmamışım diyor ancak baktıımda yazılı* bunlar nedir biri açıklasın yaw. oyun oynarken birden çıkıyorum
  • türk serverlerine girip küfür ediyosan atabilir yada hile kullanıyosan atılabilirsin yada makinanadan dolayı atılabilirsin cd-key istemesi o servelerin orjinal olduğunu belirtir onun için crackli serverler kurulmuştur mecbur oralarda oynayacaksın

bu arada dikkatimi çekti imzanda ogame acc satılır diye sen hack yapıptamı satıyon yoksa kendi emeğin mi eğer hack ile yapıp satmaya kalkışıyorsan Allah yolunu açık etsin diyeyim oyunu bayadır oynamıyorum hackciler bastı diye evren 1 300k puanım vardı çıktığımda bayağ olmuştu eğer dediğim gibi yapıyosan yazık eğer kendi emeğini satmaya kalkışıyorsan gene yazık ben gittim kendi acc sildim başkasına niye vereyim uğraşmısım o kadar...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.