Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun hilesi ne çabuk çıktı.Adam duvarın ardından nişan alıyor.Hedefi otomatik kitliyor vs..Bütün oynama zevkimi kaçırdı şu hileler.Hilesiz oynanan server var mı arkadaşlar.
  • hangi serverda gördün
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

hangi serverda gördün

Ben viznet sunucusunda tanık oldum ve bir çok oyuncuda şahit. fireman diye bir eleman sd oynarken nereye saklanırsan saklan gelip seni buluyor dipcikliyor.Ayrıca yürürken tabancayla bile headshot yapıyor adam. Bu hile değildirde nedir. süper askermi ?

• Taniyorum o elemani, tum bunlar yetmiyormus gibi surekli de bagiriyor cagiriyor. Adamin kafasini sisirip oynayamaz hale getiriyor :) Yes Sir, no sir susmuyor hic :)

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

hangi serverda gördün

Ben viznet sunucusunda tanık oldum ve bir çok oyuncuda şahit. fireman diye bir eleman sd oynarken nereye saklanırsan saklan gelip seni buluyor dipcikliyor.Ayrıca yürürken tabancayla bile headshot yapıyor adam. Bu hile değildirde nedir. süper askermi ?

• Bu server çok Güzel beyler ne Hile Var Ne Ping Fazla Ne Lag Gelin Ben hep Burdayım
  • Merhaba Arkadaşlar.

Call of 2 yi bitiren arkadaşlar yaw takıldım bi yerde dolanıp duruyorum 1 haftadır bana yardımcı olurmusunuz.Omaha plaj kısmı varya tırmanıyorsunuz iple yukarı o bölümde en sonda körülükten yeşil duman al gibi bişiy var.fakat ne kömürlük buldum ne duman.arkada yerde dolap olan bi kapı var dolaptan oraya giremiyorum.bu bölümü nasıl geçebilirim.
  • @fatalflex niye banladığını anlamadım ama popüler olan yabancı bi serverda gördüm.Tavırlarında yalan söylüyor izlenimi veriyorsun ama keşke yalan olsaydı.Kesinlikle hile kullananlar var.
  • ben oynasana serverlarından oynuyorum.az pingli bol aksiyonlu güzel serverlar vartavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memhisar

@fatalflex niye banladığını anlamadım ama popüler olan yabancı bi serverda gördüm.Tavırlarında yalan söylüyor izlenimi veriyorsun ama keşke yalan olsaydı.Kesinlikle hile kullananlar var.

hacu ne diyon sen yaw sen banlanması kafa ii galiba

sadece hangi serverda gördüğünü sordum bizde oraya girmeyiz diye

olm ben sani banlamdım hileyi ladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 6 Aralık 2005, 15:47:04 >

• slm arkadaşlar.oyununu bir bölümünde takıldım. yardımcı olursanız sevinirim.normandiya çıkarması bölümünde 155mm lik silahı bul ve yok et diyor. ama ben bir türlü bulamadım.şimdieden teşekkürler
  • server şu anda çalışıo mu yoksa bende mi bir sorun var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

ben oynasana serverlarından oynuyorum.az pingli bol aksiyonlu güzel serverlar vartavsiye ederim.

O serverlarda çok fazla lag oluyor... 50 ping diyor fakat durmadan oyun donuyor, nişan bile alamıyorum... Bir şekilde düzenlemeye gidilmedi lazım, elden geçirilmeli server... Yoksa 200 pingli serverda oynamayı bile tercih ederim...
  • Arkadaslar yeni multiplayer haritalar var mi yada yapilacak mi bilgisi olan var mi.. Soyle moskova gibi bir harita sahane olurdu..:)
  • ya servera giriyorum benı atiyo neden? yanliş bişeymi yapiyorum.. daha yenı indirdim yaw yardim pls
  • nereye girdin, pingden dolayi atiyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mnyk

slm arkadaşlar.oyununu bir bölümünde takıldım. yardımcı olursanız sevinirim.normandiya çıkarması bölümünde 155mm lik silahı bul ve yok et diyor. ama ben bir türlü bulamadım.şimdieden teşekkürler

o bölümde en son amacın yesil dumanları atesleyerek gelen hava saldırısında yerinizi belli etmek... yesil dumanları en son bölümdeki karargah varya bol tünelli onun üstüne cık orada bulacaksın
  • arkadaşlar o kadar sayfayı okumayı gözüm yemedi...all see programının dışında nası multi oynayabilirim call of'u
  • quote:

Orjinalden alıntı: numbertwo

Merhaba Arkadaşlar.

Call of 2 yi bitiren arkadaşlar yaw takıldım bi yerde dolanıp duruyorum 1 haftadır bana yardımcı olurmusunuz.Omaha plaj kısmı varya tırmanıyorsunuz iple yukarı o bölümde en sonda körülükten yeşil duman al gibi bişiy var.fakat ne kömürlük buldum ne duman.arkada yerde dolap olan bi kapı var dolaptan oraya giremiyorum.bu bölümü nasıl geçebilirim.

f ye basman yeterli gerekli yere gidip
  • çok mu abes bi sorum sordum ya yardım eden yok
  • CALL OF DUTY 2 OYUNU ALDIM 6 CD ÇIKTI TABİ ZİP İLE C:/ KLASÖRÜNE ÇIKARDIM. FAKAT CD NİN İÇİNDEN GELEN DEAMON TOOLS PROGRAMINI YÜKLEYEMEDİM YANİ ŞU HATAYI VERİYOR

SOME DRİVER HAS İNVALİD NAME OR CONFLİCTS WİTH OTHER FİLE OR SERVİCES İN SYSTEM.PLEASE CHOOSE OTHER DRİVER NAMES OR MAKE SURE YOU HAVE REBOOTED AFTER REMOVAL OF SOFTWARE USİNG SAVE NAMES..

BİLEN LÜTFEN YARDIM ETSİN

YADA VİRTUAL CD V.4.5 İLE OYNAYABİLİRSEM NASIL OYNUCAĞIMI SÖLEYİN ... TEŞEKKÜRLEER
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.