Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende rica edim ben de cod1 de oynardım çok
  • beyler türk serverlarını yazdıgımda bulamıyor acaba siz hangisinde oynuyorsunuz bi yardımcı olun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

beyler türk serverlarını yazdıgımda bulamıyor acaba siz hangisinde oynuyorsunuz bi yardımcı olun...

www.oynasana.com 'a üye isen site üzerinden Türk serverlarına girebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

quote:

beyler türk serverlarını yazdıgımda bulamıyor acaba siz hangisinde oynuyorsunuz bi yardımcı olun...

yooo ben üyeyim siteye bağlan diyorum awaiting connect yazıyo sonra saymaya başlıyo böle gidiyo 1000 e kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

quote:

yooo ben üyeyim siteye bağlan diyorum awaiting connect yazıyo sonra saymaya başlıyo böle gidiyo 1000 e kadar

Bende de oyuna girerken loading göstergesinin s0nunda tıkanıy0rdu,d0wnloadı yes yapınca düzeldi,artık girebiIiy0rum,senin pr0bIemini de bir kac kişi daha yaşıy0r,ama çözümü varmı bilmiyorum

• tmm hacu bende gelicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

tmm hacu bende gelicem

dünyanın sonu geldi beyler kaçın
  • @cayonga yanlış hatırlamıyorsam 6 saatte 150 mb civarı oluyordu.
  • yabancı serverlarda hack gırla vallaha sinir oldum yavss
  • bende oynamak istiyorumda 256 yetmiyomu?
  • Nasil mesela?

quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

yabancı serverlarda hack gırla vallaha sinir oldum yavss
  • Selam Beyler I am Back.. İnş 1-2 Hafta İçin de multiplayer olarak kaldıgım yerden devam ediyorum...

[TurK].:m@t:.[ForcE]
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuchsTR

Ya Beyler Bende İlaçlı All Seeing Eye vardı Bugün Hata Verdi 7 Gün Daha süre tanıdı bana. Bu Nasıl Crack ya

Bisey etmez o her 7 gun sonunda bir 7 daha veriyo sorun olmaz yanii...

• quote:

Orjinalden alıntı: .:m@t:.

Selam Beyler I am Back.. İnş 1-2 Hafta İçin de multiplayer olarak kaldıgım yerden devam ediyorum...

Efsane geri dönüyor
  • mrb arkadaşlar, ben bu olaya yeniyim şimdi bende COD var 2 cdlik ilk çıkan, sizin oynadığınız nedir? yeni çıkan bi versiyonmu? multi player oynamak için hangisini yüklememiz gerekiyo???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

mrb arkadaşlar, ben bu olaya yeniyim şimdi bende COD var 2 cdlik ilk çıkan, sizin oynadığınız nedir? yeni çıkan bi versiyonmu? multi player oynamak için hangisini yüklememiz gerekiyo???

Dostum Sendeki ilk serisi ondan sonra bir exp. packi (united Offensive) cıktı bi sure once de serinin 2. si cıktı. Elindekini de oynayabilirsin yenisinide ama burda hemen herkes cod 2 ye geciyor. Tavsiyem her 2 sini de kur...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:m@t:.

Selam Beyler I am Back.. İnş 1-2 Hafta İçin de multiplayer olarak kaldıgım yerden devam ediyorum...

Efsane geri dönüyor

Eywalllllllllllllllllah KarakanıM Ama asıl efsane sensin beya 1-2 hafta sonra parcalarız yine ortalıgı.....:D

• 81.94_forceware çıkmış. cod2 için optimize edilmiş. indirin derim
  • yaw bende allow downloading yuzunden ayarlar değişti oyun kuruyum diorum raiders tdm falan dio.can falan var ana menünün altında da the online game play has changed by raiders&extreme yazıo nasıl eski haline getirebilirim.
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosion -- 16 Kasım 2005, 22:54:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.