Şimdi Ara

Call Forwarding Active Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda arattım ama net bir cevap bulamadım. Birini aradığımda ekrande Call Forwarding Active uyarısı (yani çağrı yönlendirme açık) çıkıyor. Normalde bir yönlendirme yapmıyorum hepsi kapalı. Kingsim den dolayı mıdır? Kapatmanın bir yolu var mı? 1.1.2 iphone kingsim ile turkcell kullanıyorum.

• selamlar.
    neredeyse kullandığımız tüm telefonlarda oluyor bu yönlendirme olayı. şahsen ben turkcell abonesiyim. yonlendirmesemde o otomatikman telesekretere yönlendiriyor, menuden tüm yonlendirmeleri kapat desemde bu kapanmıyor. sanırım diyer operatörlerdede bu böyle. yani anlayacağın bu bi problem değil sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

2-Forwardmsgfix programi ile duzeltirsiniz. (installer source sendowski.de/iphone)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhappyb

selamlar.
    neredeyse kullandığımız tüm telefonlarda oluyor bu yönlendirme olayı. şahsen ben turkcell abonesiyim. yonlendirmesemde o otomatikman telesekretere yönlendiriyor, menuden tüm yonlendirmeleri kapat desemde bu kapanmıyor. sanırım diyer operatörlerdede bu böyle. yani anlayacağın bu bi problem değil sanırsam

Problem olmaz mı, telefon görüşmesini kapatmak için end call a tıklayamıyorsun, önce call forwarding kısmına tıklaman gerekiyor. Bence bir yönlerdirme olmadan bu salak uyarının çıkması çok saçma. Kesin biryerden kapanıyordur.
  • turkcelli ara
    kim aramış cell yönlendirmesini kapattır...

şahsen denenmiştir...

ancak bu ücretsiz olan hizmeti tekrar açtırırsan para ödüyorsun...
  • Tamamdır, Forwardmsgfix2 yi install edince sorun çözüldü. Teşekkürler.
  • evet netten de başvuru yapılabiliyor..
    peki bu Forwardmsgfix'i kullanip bu işten kurtulan var mı?
    varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmerdal -- 17 Ocak 2008; 13:11:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cydia 504 Gateway Timeout Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

evet netten de başvuru yapılabiliyor..
    peki bu Forwardmsgfix'i kullanip bu işten kurtulan var mı?
    varmış..

Ben kullaniyorum, ise yariyor. Aslinda programin yaptigi da pek bir sey yok sadece .plist dosyasinda uyari=1 yerine uyari=0 yapiyor o kadar.
    Ama ise yariyor.
  • eywallah bu çok işe yaradı

call forwarding msg ı beni acaip uyuz ediyodu !

saolun arkadaşlar...
  • Bu forwardmsgfix dosyası hangi source de ? Ben bulamadım bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Bu forwardmsgfix dosyası hangi source de ? Ben bulamadım bi türlü

Yine bu sayfada az yukarida yaziyor.
  • İnsanın gözleri bozuk olunca böyle oluyo işte hep bu dh yuzunden bu hallere geldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.