Şimdi Ara

çalıştır dan zamanlı pc kapatma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştırdan zamanlı pc yi nasıl kapatıyorduk.şimdiden teşekkür ederim

• Ben başka yol önereyim.
    Masaüstüne kısayol yaratın. Öğenin konumuna (hedef) %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00 yazın kısayolu oluşturun. Burada t den sonraki 00 lar saniye cinsinden gecikmeyi oluşturur. 60 yazarsanız 1 dak., 600 yazarsanız 10 dak., 3600 yazarsanız 1 saat sonra bilgisayar kapanır.
    Umarım işinizi görür. Kolay gelsin.
  • teşekkür ederim işimi görür ama benim aradığım bu değildi bilen bi arkadaş var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

shutdown.exe -s -t 00

bu kısmı yazacaksın çalıştıra ama emin değilim
  • bende cok ufak bi program var.
    saat/dakika/saniye ayarlanmiş zaten windows ile aynı saat üzerinden calişiyor.
    mesela ben her aksam 3te yatarim pc'nin 5'te kapanmasini istiyorum 05.00 yaziyorum sorunsuz kapatiyor.

istersen upload edebilirim
  • yok arkadaşlar program değil aradığım bi komut sonrasında da süre giriyorduk bi ara forumda görmüştüm arattım ama bulamadın
  • shutdown -s -t 60

bu 1 dakika sonra kapatır bilgisayarını. 60 saniye cinsinden istediğin süre. yanı orayı 600 yap 10 dakika sonra kapansın. aradaki boşluklara filan dikkat et yanyana yazma.

bi de bunu yazınca sayaç saymaya başlar, eğer sonrasında vazgeçersen kapatmaktan

shutdown -a yaz sayaç kaybolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 29 Ocak 2007; 1:18:08 >
  • Bilkap 1.3c'yi kullanın.
  • http://www.snapfiles.com/get/scheduledshutdown.html burdaki en üstteki programı kullanabilirsin basit bi şekilde zamanı yaz istediğin zamanda kapanır. Fakat dikkatli olmak lazım ben bunu kullanıyordum sabaha karşı kapansın die ayarladım o sırada emüle açıktı ve hashleme yapıomuş hdd de bad sectör oluştu. Demek istediğim bu tür programlar kullanırken dikkatli olmak lazım sırf buna özgü bişi deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2005 -- 29 Ocak 2007; 11:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisist

shutdown -s -t 60

bu 1 dakika sonra kapatır bilgisayarını. 60 saniye cinsinden istediğin süre. yanı orayı 600 yap 10 dakika sonra kapansın. aradaki boşluklara filan dikkat et yanyana yazma.

bi de bunu yazınca sayaç saymaya başlar, eğer sonrasında vazgeçersen kapatmaktan

shutdown -a yaz sayaç kaybolur

teşekkür ederim dostum benim dediğim bu değildi sayaç çıkmasan kapanıyordu ama bunu da öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

şu programı kullan derim ;)
    http://forum.donanimhaber.com/m_11940696/mpage_1/key_//tm.htm#11940696

Teşekkür ederim... Çok yardımcı oldu
  • atakan84 kullanıcısına yanıt

sağol :)
    @atakan84
  • hort
  • win7de olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.