Şimdi Ara

Çalıştığım yerde sorumlum tarafından,yediğim saçma tutanak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben 10 yıla yakın sağlık sektöründe çalışmaktayım,işyerinde de 4.yılım,portable denen bi aletimiz var ayaklı röntgen diyeyim ona ameliyathaneye götürüp akciğer röntgeni çekiliyor genelde.

Geçen haftalar da ameliyathane birimi bu röntgen için bizi aradı telefona bi kız arkadaş baktı,bana abi portable röntgen var gidermisin dedi bende dün gitmiştim be halsizdim sen git dedim,oda diğer yeni işe giren kız nerde o gitsin dedi ,bende gidip ona söyledim oda ben neden gidiyorum ,sen git diyerek üslupsuz bi cevap verdi,ve beni direkt sorumluya şikayet etti,sorumluda bana tutanak tutturdu ben huzuru bozuyormuşum .

Şimdiye kadar bu kız akciğer röntgeni çekerken hastaları birbirine karıştırdı ve bizim sorumlu bunu örtbas etti,sorumlu ve bu kız zaten ailecek görüşüyorlar bana karşı psikolojik olarak mobbing yapılıyor ve ben hepsine MR çekmeyi öğrettim.

Savunmam da herseyi anlatayımmı hastane yönetimine sadece bilgi almak istedim .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kanıtlayamayacağın hiçbir şeyi anlatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Teddy_

Kanıtlayamayacağın hiçbir şeyi anlatma
    Hepsi kanıtlı

• Ve karı koca aynı bölümde çalışıyor

• Kimin hangi cihazda çalıştığı belli değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soyle gitsin, obur turlu Allah korusun isten cikarilirsin, icinde kalir, kalmasin icinde. Senin soylediginle tek tarafli karar veremez kimse ama o sekil bir yakinlik varsa hic bir profesyonel is yeri kabul etmez, birak hastaneyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel bir sorun bu kadınlar her zaman üst kademedeki meriçler tarafından hoş görülüyor. İşyerimde hiç kadın olmadığı için çok şanslıyım. Bu işten umarım çıkmak durumunda kalmazsınız ancak öyle bir şey olursa kadın personeli olmayan bir birime girmenizi öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi konusmazsan, anlatmazsan her şey daha kötüye gider. Zararın neresinden dönersen kârdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret bu abimiz ilk defa evlilikten bahsetmeden birkaç cümle kurabilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.