Şimdi Ara

Çalışmalarım doğrumu yoksa çok mu ağır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar 2 günde bir yaptıgım bir çalışma var çok mu agır

-100 şınav artıyo tabi her seferinde
    -100 el yayı
    -4 kg dumbell ile aşşağı yukarı bilek hareketi 3x20 hareketin adını unuttumda

Fazlamı agır çalışma yoksa iyi mi cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procan -- 20 Ocak 2013; 9:52:08 >

• Duvara yumruk atmak yanlış, kum torbası gibi gücü emecek, ileri geri oynayacak bir cisim olsa neyse. Ama bu durumda bütün şiddet eklemlerine biniyor, sakatlık çıkabilir. Bu arada kaç yaşındasın merak ettim ?
  • neyin peşindesin
  • 17 Yaşındayım formum çok düştü gerci şınavlarım iyiydi eskiden..

Bişeyin peşinde değilim duvara yumruk atma filan vardı bazı yerlerde deniyim dedim yavaştan başladım hızlandım sert cisimleri vurdugumda hissetmiyosun artık bir süre sonra indirebiliyosun çalışmanın lezzeti güzel oluyo bende devam ettirdim böyle başlamıştım programa zamanla calısıyorum artık.

Benin sorum kaslara çok mu yükleniyorumdu sonucta aynı kaslar yorulmuyo ama bir zarar görüyomusunuz fikirlerinizi almak istedim sadece barfisk unuttum bu arada
  • Duvara yumruk atmak nedir ya ne işe yarıyomuş o iş , el yayını bilmem ama şınav az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 28 Aralık 2012; 19:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procan

17 Yaşındayım formum çok düştü gerci şınavlarım iyiydi eskiden..

Bişeyin peşinde değilim duvara yumruk atma filan vardı bazı yerlerde deniyim dedim yavaştan başladım hızlandım sert cisimleri vurdugumda hissetmiyosun artık bir süre sonra indirebiliyosun çalışmanın lezzeti güzel oluyo bende devam ettirdim böyle başlamıştım programa zamanla calısıyorum artık.

Benin sorum kaslara çok mu yükleniyorumdu sonucta aynı kaslar yorulmuyo ama bir zarar görüyomusunuz fikirlerinizi almak istedim sadece barfisk unuttum bu arada

arkadasım sen kas gelistirmiyosun kemik gelistirmeye calısıyosun duvara yumruk atmak nedir ya. Sınav cekiyorm dedin okey gogus un calıstı el yayı tamam on kol calıstın dumbl ınla da on kol calıstın ee nerde vucudunun geri kalan kasları. Sen kas gelistirmiyosun su an duvara yumruk atınca kemiklerde milimetrik catlaklar olusur vucut bunları daha buyuk daha guclu olucak sekilde onarır bi sure sonra duvarı kırabilicek elin olur istedign buysa ama kas gelisimi yapmıyosun sen.

• Ben güç gelişimi yapmaktayım zaten bodyden çok belki konu yanlış yere açılmış olabilir kusura bakmayın öyleyse baktım bulamadım burayı uygun gördüm.
    Ben kas görünümüne o kadar önemli tutmuyorum zaten yani dediğin gibi güç cinsinden çalışıyorum daha çok amacım kasa filan öyle sahip olmak değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aleyküm selam.
    Duvarı yumruklama yeter bence sıkıntı yok burada.
  • duvara yumruk at yaşlanınca elini unut.
  • Hocam saçmalamayın lütfen o çok bilinen bir yanlış duvara yumruk attığınızda artık yumruklarınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz fakat bu sandığınız şekilde geliştiğinden değil eklemlerin üzerindeki hücrelerin ölmesinden ve bundan dolayı başka bir yere vurduğunuzda hissetmemenizden kaynaklanmakta dolayısıyla bir an önce bıraksanız iyi olur.
  • devam duvarı yumruklamaya, sonra duvar seni yumruklar zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.