Trde 2 arkadaşım disinda hakettiği maaşı alabilen kimseyi gormedim burada calismaktan daha kotu bir sey yok. Bu 2 arkadaşımın birisi dayisinin fabrikasinda calisiyor isi zor ama maasi torpilli 7bin civari aliyor orada yillardir calisanlarla ayni maaşı alıyor.Diğeride bir boya firmasında calisiyor sehir ici ve disindaki bayilere gidip mal satiyor altina araba verdiler istediği gibi kullanabiliyor bu arkadasimda 8 bin civarinda alıyor. İkiside okumak için universite okudu sözel cikislilar yaptiklari isin okuduklari bolumlerle alakasi yok ikiside ailelerinin iş cevresi genis insanlar.Tanidik olmadıktan sonra bu ülkede istedigin gibi bir iş bulmak imkansiz yada insanlarin %99undan iyi olup robot gibi zeki, işkolik, hayatsız olacaksin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 11 Mart 2022; 14:11:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇALIŞMAK KADAR İGRENC BİR ŞEY VAR MI? (2. sayfa)
-
-
antalya
-
Bir sene evde işsiz yattım, canım anam darlamasaydı daha da yatardım. Salt işsizlik kötü değil ama işsizlik + çevre baskısı = evet intihar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 11 Mart 2022; 14:11:2 > -
Ben 6 ay yattim zorunluluk stres yaptırdı ama is stresinin yaninda bir hicmis simdi anladim
Aileden zengin değilsen hayat GG
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza yanlış anlama da daha stajda bile paradan, stresten bahsediyorsun. Kimi insanlar parasına bakmadan bedavaya staj yapayım, iş öğreneyim diye yırtınıyor. Sonrasında da tecrübe edinip işe girdiğinde aldığı maaşa bakıyor. Kendine en büyük kötülüğü bu kadar söylenerek kendin yapıyorsun yine. Aile, o, bu, her şeyi geç çalış abi işte. Kötüleme bu kadar. Staj yapıyorsun daha ne bekliyorsun ki?
-
konuşma len her şeyden bıktım
-
Belli oluyor zaten bıktığın. Senin kadar da abuk sabuk konuşanını görmedim açıkçası. İnsanlara karşı konuşma şeklin bile düzgün değil ki.
-
bıktım hocam kimseyi istemiyom sadece para ve bol vakit istiom
-
E o da zamanla oluyor işte hocam. O yüzden elde olmayan sebeplerden dolayı takma o kadar kafaya.
-
sadece para ve bol vakit :)) bunu hak edecek kayda değer bir kariyerin veya meziyetin var mı?
-
var ilgili kişilere sor
-
stj. avukatsın ve wc bile problem mi oluyor.
koşturmayla geçecek hayatın ve böyle isyan ederek iyi bir avukat olamazsın. o zaman sen avukat olmak istemiyorsun ya da rahatına çok düşkünsün.
-
Bence de yeterli meziyetlerin var ama şu an için kariyerin yok. İnsanlara etki eden bir yapın var. Şu forumda bile yazdıklarını takip edenler var. Reelde nasıl davranıyorsundur bilemiyorum ama insanlara pozitif yönde etki ederek çevreni geliştir derim. Buradan bakınca onu yapabilecek düzeyde görünüyorsun.
-
hocam bana yardım et sen yetkili bi abiye benziyorsun
-
istemiyom ve evet rahatlık her şey
PPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
-
Ederim hocam niye etmeyeyim. Elimizden geliyorsa eğer.
-
ne yapmalıyım sence durumum malum
-
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek gerekiyor en basitinden. Ben mühendis olarak 3 yıl sevim sonik bir maaşla çalıştım söverek. Hatta aynı iş yerindeki başka bir arkadaşın üniversite koşulları benden daha kötüydü. Direkt bedava staj diye başladı, sonra yemek parası vermeye başladılar. Şimdi ikimiz de yakın alıyoruzdur muhtemelen. Biraz iş öğrenmeye istekli olduğunu göstermen lazım insanlara. Kimse iş yerinde sürekli ortamı geren birileri olsun istemez. Biz bile stajyer alırken çok dikkatli seçiyoruz ama çocuk kimseyle konuşmuyorsa, pasif kalıyorsa kadroya geçirmiyoruz mesela.
-
bedavadan basit is bulmuşsun halen yakınıyon la mesai saatlerinde bile konu dışında olduğuna göre hicbir sey yaptığın yok yata yata maaş alıyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X