Şimdi Ara

Çalışmak enayilik gibi geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yandan çalışmak istiyorum aldığım para belki asgari ücretin bir tık üstü olacak ve aldığım paranın pek bir değeri olmayacak.

Hergün 12 saat sabahın köründe kalkıp işe gideceğim. Neden ? Bir değeri olmayan tl için.

Peki bu süreyi kendi işimi kurmaya harcasam diyorum veya ingilizcemi geliştirsem. Girişimcilik de o kadar basit ve kolay birşey değil ki. İnanılmaz bir ortada kalma söz konusu.

Özel sektördeki mobingleri ve dedikodu ortamını hiç saymıyorum bile. Ne olacak böyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 27 Nisan 2022; 15:12:57 >

• 8000den aşağı çalışmanın hiçbir mantığı yok

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

10 bin tl bile istanbulda yaşayan biri için az geliyor ki istanbul iş konusunda iyi hacme sahip bir şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 27 Nisan 2022; 15:21:32 >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt

knk 10k kazansan ayda 2 tane altın alırsın gene yatırım olur

evlilik için en az kişi başı 10ar kağıt mayış lazım

Evlilik ayrı bir olay, benim daha sevgilim olmamış bu yaştan sonra evlenmek hayal param olsa bile, türk kızı ayrı bir durum.

Bu ülkenin tek sorunu ekonomi değil ki. Benim tek isteğim gelecek kaygısı çekmeden beni geçindirebilecek bir rakama ulaşmak.

Gerisini artık bir şekilde ayarlarız.

• İşte olay yine Matrix filmindeki hap sahnesine geliyor. Ya mavi hapı alıp yaşantına devam edeceksin, her gün sabah kalkıp 12 saat 2 kuruş için çalışacaksın ya da kırmızı hapı alacaksın yani riske gireceksin bir girişimde bulunacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

knk almanyaya git o zaman buradan bi yol olmaz stajda ayda 1500 alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Knk sen yine avukatsın, stajdan sonra güzel kazanırsın. Almanyaya gitsem nerede kalıcam ve almancam olmadan bilmiyorum hemen git demekle olmuyor ki.

Avukatlik bitik

Ben almanyaya gidecem boyle giderse

Gencligim bitti bu ulkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.