Şimdi Ara

çalışma hayatında sosyal yaşam 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah kalk ye hazırlan yola cık yerınde ayakta iş aksama kadar calıs yorul

eve gel otur yat dınlen uyu

sabah kalk ye hazırlan yola cık iş yerınde ayakta iş aksama kadar calıs yorul

eve gel otur yat dınlen uyu

sadece pazar gunu bossun sabah kalk ye otur oglene dogru evden cıkasın olmaz

haftalar gecer aylar yıllar gecer 1 tane yere gıdıp gezesın olmaz zaman bulmak zor

• Hayat zor değil, sen tembelsin. Pazar gününü bile depresyona ayırmışsın, sonra niye gezemiyorum? diyorsun.

• İşin 8 5 veya 9 6 değilse evet sosyal yaşam 0 olur. Haftasonu izin şart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam tembelsin demiş ya sürekli bir de ayakta çalışan adama tembel demen saçma sosyallik ister istemez olmuyor zihin beden yoruluyor

• Bu anlattıklarınız tamamen bahane bir arkadaşım var adam hem çalışıyor onun dışında ekstra işler de yapıyordu ara sıra.bir üstüne sosyal yaşantısı vardı Gezen adam kendini eğlendirmeyi bilen adam her zaman boşluk bulur eğlendirir farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Four-day workweek

en.wikipedia.org
    Four-day workweek - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Four-day_workweek

elbet bir gün

• reis o yüzden mi forum da aktif değilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilotların sosyal hayatı nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer motivasyonun yoksa arkadaşları eve çağır birşeyler yapın sonra çıkarsınız.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

O 4 gün çalışma modeli Türkiye'de uygulanırsa 5 gün çalışma modelini aratır ben diyeyim. Hiç Japonya veya Avrupa'da olan esnekliği beklemeyin. İlla bir dezavantajı olacaktır hem de can yakan cinsten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 30 Mart 2025; 21:46:5 >
  • Ben önemli bir kamu bankasında çalışıyorum. Bizde sosyal yaşam -'de. Ben evden çalışmak zorunda kalıyorum çünkü yerleşik bir ofisimiz yok. Sırf bu yüzden bile işi bırakmayı düşünüyorum. İstifamı verdim sayılır.

• memur olursan en konforlu şekilde çalışıp, bol izin yapıp, gün içinde bol mola verip, yeşil pasaport ile vize randevusu beklemeden en önden istediğin ülkeye gidersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bir günü var, o da istirahat, tatil yok.

Masa başı çalışanlarda BİLE, 1 gün istirahat, 1 gün tatil genellikle.

Adam ayakta çalışıyormuş, ben de öyle çalıştım yaklaşık 1 sene,

insanın ayaklarına kara sular iniyor  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.