Şimdi Ara

Çalışarak zengin olunsa köleler zengin olurdu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Gerçek ismi sabri değil. Sabri denmesinin sebebi bu kızlar bana yazsın diye her şeyi yapıyor ama kimse elini bile tutmuyor.

Her gördüğü kadına yürüyor.

Tipi o kadar iyi değil.

Bu sırf kızlar bana yazsın diye felsefe bile yazdı yüksek lisans olarak.

Kimse bakmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Mayıs 2025; 19:21:34 >
  • Tipini gördün mü reis

Discord zamanlarında gördüm. Instasını, hekim sitelerinde ki profiline kadar biliyorum.

• Anladım çirkin mi yoksa ortalama mi

10/1  

• Teddy mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Yok o değil.

• o adam en azından koskoca doktor olacak, sen ise call centerda küfür yiyor olacaksın.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen doktor olur iki gün sonra ihraç olur.

Ben işimi yapıyorum mesleğimi yapıyorum okuduğum alanda iş yapıyorum işimi değişirim olur biter. Birisi doktor, mühendis oldu diye saygıyı hak etmiyor. Elde ettiğim ne kadar para varsa yatırıma koyuyorum büyüyor. Baba parasıyla burada hava atacak kadar düşük onurlu değiliz.  

At gözlüğü ile yola devam et.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Mayıs 2025; 21:32:46 >
  • ağlıyorsun.

baba parası ile 2 yıllık okudun.

ben ise para vermek yerine ayda 13k okuldan alıyorum. 

• He aynen ağlıyorum.

Ben burada bununla övünmüyorum, zorunlu olarak gönderildiğim için gittim yoksa mesleğimde ilerleyemeyecektim. Yoksa keyfimden özele gitmeyi istemedim çünkü bana başka seçenek bırakılmadı kazandın git oku seneye hazırlanma hazırlanmana izin vermeyiz gidip herhangi bir yerde işe girersin dediler veya okuyacaksın dediler. Herhangi bir yere girmektense okumayı tercih ettim o da bedavaya geldi. %85 bursla okudum.

Ödenen paranın fazlasıyla geriye çıkardım mı? Kesinlikle? Müstakil arsam var mı İstanbulda var.

Sen anca babanın altına çektiği arabayı polislere alkollüyken kaptır burada ilaç kullanıyorum diye milletle polemiğe gir.

BEN KENDİME SERVET İNŞA EDİYORUM SENİN GİBİ ALKOL ALIP EFKARLANMIYORUM  Ailemin bana ödediği parayı kendilerine 3.5 senede fazlasıyla kendilerine geri ödedim.

Yatırımlarım istediğim seviyelere gelirse onları da kendimi de bu saçma sapan düzenden çıkaracağım. Mühendisliği de kazanacağım vakti geldiğinde.

Ne senin ne o madde bağımlısının yapabileceği şeyler değil bunlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Mayıs 2025; 22:7:16 >

• senin servet dediğim benim pavyonda ödediğim tek hesap :D

• Premium araba parasını pavyona veriyorsan sen zaten boşuna mühendislik okuyorsun.

Ben buradan hayatımı kurtaracak paraları bulma derdindeyim. Hayat stresi çekmeyip çıt kırıldı ilaç çeken bitiksin.

O kadar stresli şey yaşadım 1 kere bile ilaç kullanmadım hahahah  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Mayıs 2025; 22:11:32 >
  • o kadar parası olan adam 95 kilo obez için 4 sene boyunca forumda ağlamaz.

• Şu an kendisi umurumda bile değil.

Ben o defterleri kapattım. Birisi gider başkası gelir.

Paramı daha da büyütme derdindeyim. Param var yok değil. Fakat istediğim seviyede değil. O seviyelere de yakında gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 8 Mayıs 2025; 22:13:4 >
  • 3 gün sonra ağlayacaksın

• Hani nerede? Ağlama durumu yok.

Fakat sen anca ilaç çekip burada milletle aynı o eleman gibi bitikliğini bastırmaya çalışıyorsun.  

• kim sizleri kandırıyor kardeşim.

"az çalışarak çok kazanmak" . maalesef mümkün değil bu.

doğrusu şu olabilir "çok çalışarak verimli işler yapmak".

----

bir toplumda herkesin zengin olması pratikte pek mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.