Şimdi Ara

Sil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben iki yildir Torguard kullaniyorum, su ana kadar en memnun oldugum Vpn. Yabanci Vpn incelemerine bakiyorum Pia ve Torguard hep ilk 5'de ciddi incelemelerde. Cyber Ghost kullandim, bilmiyorum sorun benim cihazlarimdamiydi ama hic bir siteye baglanamadim. Ucretsiz vpn'leri yuklemiyorum bile tehlikeli. Bugun hatta yazi okudum 3 ucretsiz vpn'den biri bilgilerinizi satiyor ya da kullaniyormus.
    Torguard Log tutmuyor, 5 kisi ayni anda baglanabiliyorsunuz, ayrica yukarda bahsettigim kupon kodu ile aylik 2$. Fiyat performans bakimindan Bundan iyisi var ise yazin bizim de haberimiz olsun.
  • Çalışan VPN hizmetlerini ya da yöntemlerini paylaşmayın kardeşim bloklamaya giriyor hemen...Yasaklı sitelerin listesini yayınlayan engelli.web bile kapatıldı artık gerisini siz düşünün... En çok canımı sıkan ise özgürlükte Çin ile aynı seviyeye düştük yazıklar olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: llhuntyll

    Ben iki yildir Torguard kullaniyorum, su ana kadar en memnun oldugum Vpn. Yabanci Vpn incelemerine bakiyorum Pia ve Torguard hep ilk 5'de ciddi incelemelerde. Cyber Ghost kullandim, bilmiyorum sorun benim cihazlarimdamiydi ama hic bir siteye baglanamadim. Ucretsiz vpn'leri yuklemiyorum bile tehlikeli. Bugun hatta yazi okudum 3 ucretsiz vpn'den biri bilgilerinizi satiyor ya da kullaniyormus.
    Torguard Log tutmuyor, 5 kisi ayni anda baglanabiliyorsunuz, ayrica yukarda bahsettigim kupon kodu ile aylik 2$. Fiyat performans bakimindan Bundan iyisi var ise yazin bizim de haberimiz olsun.

    Ondan çok iyi Vpnler var ama burda söylemem. Araştırırsanız bulursunuz. Mesela birinde üye olurken eposta ve kişisel bilgiler istemiyor size bir kod veriyor o kodla bağlanıyorsunuz. Pia ve Torguardın kullanım koşullarını okursanız ikisindede herhangi bir durumda e-posta adresinizi paylaşacağı yazıyor. Benim kullandıklarım herhangi bir bilgi paylaşmıyor. VPN alırken hangi ülkenin olduğuna bakmakta fayda var. Cyver Ghost dediğiniz vpnde log tutuyor bu arada. Sizin dedikleriniz ilk 5te olabilir benim dediklerim ilk 3te. Fiyat performans olaraktan çok daha iyiler. Burda konu hangi vpnnin iyi olup olmadığı değil, vpnlerinde yasaklanması. Lütfen paylaşmayın, mesajlarınızıda editleyin bence. Piaya zaten girilmiyor bari torguard gitmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 18 Şubat 2017; 23:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SysEdit

    Çalışan VPN hizmetlerini ya da yöntemlerini paylaşmayın kardeşim bloklamaya giriyor hemen...Yasaklı sitelerin listesini yayınlayan engelli.web bile kapatıldı artık gerisini siz düşünün... En çok canımı sıkan ise özgürlükte Çin ile aynı seviyeye düştük yazıklar olsun...

    Aynen ben uzun süredir bir tane kullaniyorum paylaşmam ama
  • Ücretsiz olarak operavpn çok rahat işimi görüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

    Ücretsiz olarak operavpn çok rahat işimi görüyor

    Rahmetli Zenmate da öyle idi... Böyle uluorta paylaşın yakında o da rahmetli olur...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Ben genelde kendi vpn'imi kullandığımdan sıkıntı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    1 Milyon tane ip var tek tek sabahtan akşama kadar bunu yapmaları imkansız
    Ancak genel olarak kullanılan programların iplerini engellerler

    Çinde bulunan sistem kendi kendine öğreniyor ve izliyor. Bizim elimizde bulunan sistemler de buna yakın şeyler yapabilecek güçte. Aşağıdaki blogta kişi farklı farklı teknikler denemiş ama çok kısa süre içinde makine durumu anlayıp engellemiş;

    http://blog.zorinaq.com/my-experience-with-the-great-firewall-of-china/


    I know because I built it.




  • ZenMate düne kadar çalışıyordu dün durdu sebebi ne olabilir arkadaşlar

    yedek kullandığım var ancak Zenmate kadar hızlı değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.