Şimdi Ara

ÇALIŞACAK SICAK BİR ODAM BİLE YOK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karsta yaşıyorum 1-2 aya burası buz gibi olacak evimin ısıtması yok masayı bırak, odam yok 2 oda var evde, babam çoban yemek parası zor buluyor, kitapları sağdan soldan topluyorum, çoğu öss kitapları ama müfredat değişmiş herkes 2016 basım kitap arıyor bende onlardan ygs lys kitapları alıyorum sevindim buna. Bilgisayar söz konusu bile değil, yakmamız için verilen ansiklopedileri saklıyorum. Keşke 75 m2 bi evimiz olsa ve bilgisayar başından kalkmayan bi kardeşim olsa. O gece uyurken video izlerdim gündüz oynarkende mutfak masasında yada salonda çalışırdım. Her şey çok güzel olurdu, hedefim istanbul hukuku daha kolay kazanabilirdim...

Not: Allaha şükür ciddi yazı değil. Ama ciddi troll, herkesin durumu eşit değil evet, ama en kötü durumda olan biz değiliz her zaman daha iyiler ve daha kötüler var bu yüzden iyilere bakıp umutsuzluğa kapılmak yerine kötü durumdakilrre bakıp şükretmeliyiz.

O konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın kişisel değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok

• ban

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kişisel değil..

• Priminizi aldınız şimdi gidin de yazımı okuyup anlayanlarla konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

bunun troll mevzusu yapılmaz , cidden o durumdakiler var

Sence o durumdakileri ezecek yada kötüleyecek bir şey var mı yazıda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş sanırım diğer konudaki kardeşimize beterin beteri vardır diye göstermek istemiş, ona önünde bir engel olmadığını anlatmaya çalışmış en azından ben öyle anladım

Neden üstüne gittiniz adamın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkindalik yaratma açısından guzel bi yazi artiladim

• inanıyor musun bu durumda olan o kadar insan varki.cidden elindeki imkanlar kısıtlı olmasına ragmen temiz umutlarla hedefi olan çok insan var.keşke onlara yardım edebilseydik.keşke her türlü destegi hükümet verseydi.
    ama biliyorum ki

EN KARANLIK GECEDE BİLE ELBET SONUNDA GÜNEŞ DOGAR.her türlü zorluktan sonra inanıyorum başarıya ulaşacaktır bu zor koşullarda çalişan insanlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Arkadaş sanırım diğer konudaki kardeşimize beterin beteri vardır diye göstermek istemiş, ona önünde bir engel olmadığını anlatmaya çalışmış en azından ben öyle anladım

Neden üstüne gittiniz adamın

Evet hatta yazarken motivasyon yazısı gibi geldi bana gerçekten art niyet yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.