Şimdi Ara

ÇALIŞACAK MASAM BİLE YOK... DERTLEŞME KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
5
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bahane değil fakat düzenimin olduğu bi masada çalışmak, bi gün mutfakta bi gün salonda çalışmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

Özellikle instagramda ygs lys hesaplarında gördüğüm insanların imkanıyla benim ki bir değil. Ve birine denk geldim, Behzat hocanın videoları , kafları... Düzenli bir masa ve istediği zaman açıp ders izleyeceği bir laptop. Hedefimizse aynı İstanbul Hukuk.

Bu zamana kadar bahane uydurmadan düzenli çalışmasamda iyi bir yol katettim ygs lys adına.
    Fakat dostlarım, umudumu kaybetmek üzereyim. Bıktım artık. Sürekli bilgisayar oynayıp bana müsade etmeyen kardeşimden, bi düzenimin olmayışından, benimle aynı durumda olup veya benden daha kötü durumda olan insanların daha çok başarmaya muhtaçken imkanlar yüzünden başarısız olmasından...

Sözün özü şu ki dostlarım, bahane uyduruyorum 1 haftadır çalışamıyorum ve artık pek bi umudum kalmadı.

Umarım ben ve benim gibi insanlar umduğunu başarır. Seneye bu konuyu uplayıp "Kazandım!" demeyi öyle çok istiyorum ki..

Okuyan okumayan herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmkanları insan kendi yaratır hocam. Bizim bir tanıdığımızın kızı annesi çalıştığı için 4 yaşındaki ikiz kardeşlerine bakarak, onların seslerine, gürültülerine, bağrışına, üzerinde tepinmelerine, saçını çekmelerine, kitabını parçalamalarına rağmen hacettepe tıp kazandı. Onlar resmen yokmuş gibi davranırdı. Bence bunlar bir bahane değil. Kendinizi motive ettikten sonra nerede çalıştığınız da mühim değil. Ben o süslü instagram hesaplarının sadece ego tatmini için açıldığını, bakın ben çalışıyorum demek için bir bahane olduğunu düşünüyorum. Tr birincisi çobanlık yapan bir çocuktu geçen senelerde hatırlarsanız. Sosyal medyanın süslü dünyasına aldanmayın bence. Ne kadar az medya o kadar çok başarı

• Hocam sana masa yapmanın en rahat yolunu söylüyorum gidiyosun marangoza en dandirik 4 tane odunu alıyosun 8 tanede çivi alıyosun 1 tanede masa ne kadar büyük olsun istiyosan kare dikdörtgen plaka kestiriyorsun sonra bunlara 20 30 lira veriyosun eve gelip bunları çiviyle birleştiriyorsun.
    Al sana masa

Şimdi videolarını pcye indirt kardeşine indirmezse azına çak zorla kaldır masadan indikten sonra telefonuna atıyosun videoları izliyorsun

Bahane boka benzer hiçbir değeri yoktur.

• thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam fakat dış etken ne kadar çoksa başarılı olma ihtimalide düşüyor. Ama bu zorlukları yenip dediğiniz gibi birinci olan bile var. Sanırım motivasyona ve kalkıp silkinmeme ihtiyacım var. Çünkü çok düzensizim 3 gün çalışıyorum 3 gün çalışmıyorum. Bu sorunu yenmem için bi öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Hocam sana masa yapmanın en rahat yolunu söylüyorum gidiyosun marangoza en dandirik 4 tane odunu alıyosun 8 tanede çivi alıyosun 1 tanede masa ne kadar büyük olsun istiyosan kare dikdörtgen plaka kestiriyorsun sonra bunlara 20 30 lira veriyosun eve gelip bunları çiviyle birleştiriyorsun.
    Al sana masa

Şimdi videolarını pcye indirt kardeşine indirmezse azına çak zorla kaldır masadan indikten sonra telefonuna atıyosun videoları izliyorsun

Bahane boka benzer hiçbir değeri yoktur.

Evde yer yok hocam 75 m2 zaten zor sığıyor evin mevcut eşyaları.

• Bahane + ozguven eksikligi .

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Bahane + ozguven eksikligi .

Maalesef haklısınız.. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcın olsun kardeşim insan istedikten sonra hiç bir engel yoktur unutma!
    sokak lambasında ders çalışanların halini düşün , daha nice duymadığımız başarı öyküleri vardır.
    unutma önemli olan çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymaktır.

Ümitsizliğe kapılma. Her zorlukta gizli bir azim yetişir. bu şiir de sana hediyem olsun.

http://www.antoloji.com/atiyi-karanlik-gorerek-azmi-birakmak-siiri/
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

Allah yardımcın olsun kardeşim insan istedikten sonra hiç bir engel yoktur unutma!
    sokak lambasında ders çalışanların halini düşün , daha nice duymadığımız başarı öyküleri vardır.
    unutma önemli olan çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymaktır.

Ümitsizliğe kapılma. Her zorlukta gizli bir azim yetişir. bu şiir de sana hediyem olsun.

http://www.antoloji.com/atiyi-karanlik-gorerek-azmi-birakmak-siiri/

Çok teşekkür ederim hocam allah razı olsun

• İstanbul Hukuk'u gerçekten istiyor musunuz ? Bunun için yapmanız gerekenler neler ? Bunları yapıyor musunuz ?

Düşünün. Gerçekten istiyorsanız hedefinize ulaşmayı o masaya oturup ders çalışmamak için bir bahane bulamazsınız zaten. Düzen kendiliğinden gelir. Ne için savaştığınızı ve rakiplerinizin muhtemel çalışmalarını düşünün.

Bu arada 20-30 liraya 2.el eşya satan bir yerden katlanabilir ufak bir masa alabilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda istediğiniz yere taşırsınız hem yer de kaplamaz.

Ayrıyetten kardeşinizin ağzına çakma konusunda baya haklılar. Söz konusu kendi istedikleri olsa ortalığın anasını ağlatırdı eminim. Bencil olun. En azından bir sene.

• Benim de yoktu , tabii ilk 7-8 ay.Dershanede , okulda veya kütüphanede çalışabilirsin.Şahsen dershanede çalışıyordum ,gece 11 buçuğa kadar .Müdür kızmasa da uyuz , kıl kuyruk müdür yardımcısı vardı , alttan alta laf çakıyordu sürekli.Kapatmadan önce sınıfları kontrol ederken bana hep laf atardı misal.Daha sonrasında yatak odasını boşalttılar , orayı benim için hazırladılar.Annemle babam yerde yattı.
    Diyeceğim o ki çalış , su akar yolunu bulur.Bulmazsa , bulduracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CübbeliAhmet -- 25 Ağustos 2016; 14:41:41 >
  • thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Bu yaşına kadar hiç vurmadım hep ılımlı davrandım bundan sebeptir ki ben vursam kalkıp oda vuracak zaten sinir hastası evi dağıtıyor. Yaşı 16 bu arada.

• Bahane

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Bahane

Bahane olduğunu zaten belirtiyorum , yazmanda ki amaç ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Bahane

Bahane olduğunu zaten belirtiyorum , yazmanda ki amaç ne?

Ne istiyorsun peki

• Hocam o sorun teskik ettiklerini o kafandan sil at onyargiyla derse baslanmaz . Elinden geleni yap sana gereken kalem kitap . Ister yerde ister masada o an nereyi bulduysan calisacaksin . Ozguveni seneye temin edersin 😊 . Zor sartlarda basarmis insanlarin bir iki yazisini oku belki kafa olarak rahatlamana vesile olur ama o da cozum degil icinden gelmesi lazim . Agustos bitmek uzere bu siralar pes edersen senen kayar . Bi kendine gel . Calisma saatleriyle oyna huzurlu zamanlara denk getir ya baska baska bir suru sey . Baskalari her zaman daha iyi imkana sahip olacak asil onemli olan senin elindekilerle ne yaptigin 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017mimar

Hocam o sorun teskik ettiklerini o kafandan sil at onyargiyla derse baslanmaz . Elinden geleni yap sana gereken kalem kitap . Ister yerde ister masada o an nereyi bulduysan calisacaksin . Ozguveni seneye temin edersin 😊 . Zor sartlarda basarmis insanlarin bir iki yazisini oku belki kafa olarak rahatlamana vesile olur ama o da cozum degil icinden gelmesi lazim . Agustos bitmek uzere bu siralar pes edersen senen kayar . Bi kendine gel . Calisma saatleriyle oyna huzurlu zamanlara denk getir ya baska baska bir suru sey . Baskalari her zaman daha iyi imkana sahip olacak asil onemli olan senin elindekilerle ne yaptigin 😞

Evet hocam haklısınız okumak isteyen adam her şartta okur ama zoruma giden bilgisayarı kaldırıp çalışma ortamımı oluşturabilecek durumları varken bunu yapmamaları. Yani isteseler o şartlar oluşacak ama onlar okula para ödeyip kitap almayı okutmak sanıyorlar.

• Sen o anne babaya kul köle olsan hakkini odeyemezsin bir de sitem ediyorsun . Sikayetini dile getir olmuyorsa kendi sartlarini olustur yoluna devam et .

• Bilmiyorum oturduğun yer neresi ama yakınlarda bir kütüphane vardır belki oraya gidebilirsin ha yakında olmasa bile o kütüphaneye sabah gidip akşama kadar çalısabilirsin . Bende bir ara kütüphaneye gidiyorum .
    Ya da katlanabilir masalar var fiyatlarını bilmiyorum ama ailene rica etsen bir katlanabilir küçük masa alabilirler fiyatı yüksekse küçük tahtalardan bir masa yaptırabilirsin bir marangozda . vsvs

Akıllı telefonun vardır diye umuyorum he olmayadabilir bende de yok . Ama varsa videoları ona atıp izleyebilirsin . Ama bana sorarsan en iyisi kütüphane olur

Edit :(Yukarıda ailen imkan sağlıyabilir ama yapmıyor demişsin aileni karsına alıp ciddi ciddi konus o zaman çok daha iyi olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akyol.10 -- 25 Ağustos 2016; 15:19:42 >
  • Zamanla aşarsın ben ki sandalyem rahat degil diye gecen sene 4 sandalye aldırtan odamın yerini değiştiren bir insandım bahane demeyelimde sımarıklıktı sonra olgunlastım suan sokakta bile calısırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.