Şimdi Ara

ÇALIŞACAK MASAM BİLE YOK... DERTLEŞME KONUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, pc masası var odamda fakat sabah 10 gece 12 oyun oynayan bi kardeşim ve buna göz yuman bir ailem var. Onların hakkı elbette ödenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok beğendiğim bir araştırmayı paylaşim seninle ..
    Bir babanın iki çocuğu varmış.baba serseri hapishaneye girmiş çıkmış fakir bir babaymış.aradan çoook uzun zamanlar geçmiş iki çocuktan birisi hapishanede diğeri ise amerikada çok ünlü bir şirketin ceo su olmuş röportajcı iki kardeşe de sormuşlar.hapishanedeki kardeş:
    -benim önümde babam gibi bir örnek vardı benim babam gibi olmaktan başka çarem yoktu demiş.
    ceo ya sormuşlar:
    -benim önümde babam gibi bir örnek vardı ya onun gibi olacaktım ya da çok çalışıp başarıp yüksek yerlere gelecektim demiş.
    araştırma konusu bakış açısı.
    yani kardeşim sana diyeceğim tek şey şu olaylara farklı tarafından bak.her çalışma azmini kaybettiğinde etrafına bak ve karar ver çalışıp ileride çok daha rahat mı yaşamak istersin çalışmayıp yine o bulunduğun ortamda mı.. kararını sen ver kardeşim
  • Ulan kaç tane çoban şampiyon çıktı bahane üretmeyin sanki biz çok zenginiz

• Ayzace kullanıcısına yanıt
    Olgunlaştığına emin misin ?

• Evet boyum uzadı saçlarım uzadı ve güzelleştim

• Ayzace kullanıcısına yanıt
    Peki öyle olsun

• Aklıma bir fikir geldi.Kardeşiniz bilgisayar konusunda belirli bir seviyede değil ise(internet geçmişini silmiyorsa) öncelikle geçmişi inceleyin.müstehcen içerikli siteler,veya hoş olmayan google aramaları varsa aşağıda anlatacağımı yapın birdaha kardeşinize bilgisayar yüzü göstermezler.

Globfone.com girin.
    Babanızın telefonunu ekleyip şu mesajı yazın:

Adınıza kayıtlı ip numarasından Yasaklı web sitelerine girilmektedir.Türkiye mahkemelerince yasaklı olan bu sitelere girmek suçtur.Türk Ceza Kanununda yer alan maddelere göre bu uyarıdan sonra girilmeye devam edilirse hakkınızda işlem başlatılacaktır.

Telekominikayon İletişim Başkanlığı

Yazıp gönderin eğer aileniz bilinçli değil ise işe yarayabilir.

• Şeyyyytaannn

• Metin2 oynuyor hocam emin ol senden benden uyanık. Lise 2 ye geçti oda. Benim 2 sene eksiğim var son sınıfa gectim. Aramızda 4 yas var

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:47:49 >
  • Nerede oturuyorsun ki? Birçok belediye ders çalışma alanı sunuyor.
  • Hukuk kazanmak zor bir hadise değil. Sadece nickine bakarak yorum yaptım bu arada. Hedef hukuksa çok kasmana gerek yok dolayısı ile kendini oradaki "Tryhard" insanlarla mukayese etme.
  • thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    Sen bir çobanın 1. olabileceğine gerçekten inanıyor musun.Afedersin millet bi tarafını yırtıyor ilk 100 e girmek için allah bilir nasıl birinci oldu ya fetö ya da pkk sayesinde soruları çalmışlardır.

• OguzUA42 O kullanıcısına yanıt
    😅😅😅😅😅

• O instagramda gördüğünüz, büyük masalı, her imkana sahip kişiler genelde hiçbir yeri kazanamıyor.Çoğu instagrama fotoğraf atmaktan ders çalışmayı unutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrane -- 25 Ağustos 2016; 17:08:56 >
  • Herkese yorumları için çok teşekkür ederim

• OguzUA42 O kullanıcısına yanıt
    Hayrola hocam evladın 2. falan mı oldu ne bu düşmanlık, herkes çalışıyor çabalıyor. Çocuk alnının teriyle 1. olmuş. Kimse dağdaki çobana soru falan da vermez anca zenginlere verilir o sorular !

• Sadece bahanesin ben telefonum odam bilgisayarım evimiz bile olmadan tam 465 puan aldım . Bahane insanın kendi içinde. O gördüğün instagram hesapları sadece heves . Kaçı kazandı onların ? Hepsi mezuna kaldı . Sen istesen herşeyi yaparsın sadece bu zorluklardan dolayı kaçış yolu arıyorsun kendine. Herşeye ragmen başardım demek yerine sen bunlar şunlar yoktu yapamadım demekmi istiyorsun ?

• Hocam valla benim masam var laptop var ders izleyecek zamanımda var ama bahane üretmeye başlayınca sonu gelmiyor.
  • İnstagram hesaplarını ciddiye alma hepsi ikoncanlık peşinde koşan gavat tipler.Ders çalışacak adam masasına açar kitabını çalışır fakat bu instagramdaki tipler masaya kahve,süt,kek,çilek ne varsa doldurmuş arada kitap gözükmüyor.Anlayacağın çalışmak bahane hippilik şahane ! Durumuna gelirsek emin ol ki bu sınava giren milyon kişinin ezici bir çoğunluğu senle benle aynı durumda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.